دوستان، تاپیکی با موضوع همیاری ایجاد شده، نظرات رو اونجا درج بفرمایید تا تاپیک از موضوع خودش خارج نشه، از آقا محسن هم خواهش میکنم، پاسخها رو در صورت امکان اونجا جواب بدن. ممنون.
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبنده هنوز هم ميگويم وساخت و ثنوسا و حتي ونوين تنها و تنها به دليل حركتهاي خاص با روند صعودي مواجه شدند و علت بنيادي نداشته است
خيز بنده فعالان بر روي اين سهمها را نميشناسم
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبله دوست عزيز بنده احتمال ميدهم در بازه كوتاه مدت با نوسانات و رشد معکوسی مواجه شود اما وضعيت بنيادي شركت هم به هيچ وجه مناسب نميباشد وتوس برج اي تي كه پروژه اي بزرگ و چشمگيري برايش بود را در قالب شركت سومي دراورد و سهام شركت سوم را تيكه تيكه واگذار كرد براي همين هم با افت قيمتي شديدي مواجه شد فعلا وضعيت بنيادي شركت چندان مناسب نميباشدآخرین ویرایش توسط golden leopard؛ 2011/10/06, 00:07.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوستان در مورد نوسانات وساخت و ثنوسا جویا شده اند باید بگویم دوستان عزیز كدام نوسان؟؟؟
كدام پتانسيل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز که این پست را میزنم قیمت وساخت 1320ریال است سال آینده در شهریور ماه کمتر نباشد بیشتر نیست .بنده حداقل خودم را گول نميزنم خودشما هم ميدانید و تو مجمع هم ديديد مديران وساخت چه كلاش هايي هستند درست است مالك ونوين هستند ولي يك نيم نگاه كوچك به روند هزينه هاي مالي در ثنوسا داشته باشد يك نيم نگاه كوچك هم به روند سودسازي اين شركتها داشته باشد كه چطور همه ساله سودشان در حال كاهش ميباشد قانع میشوید
نظر
-
در اصل توسط golden leopard پست شده است View Postبا سلام به آقا محسن عزیز.استاد ارجمند با این اوصاف باید منتظر افول وتوس هم باشیم .میگویند زمین های زکریا رو دولت دست روش گذاشته و در شرف بازپس گیری آن از وتوس است.به زودی گزارش شرکت میاد که در آن تعدیل منفی قابل تاملی را در نظر گرفته.مطابق پیشبینی محسن خان نظری استاد برجسته فاندامنتال ایران این سهم هم محکوم به افول است پس فعلا از این گروه ساختمان باید خروج کنیم و دنبال سهام با فاندای قوی باشیم منجمله بکام سهم گروه محسن خان نظری انشاله به زودی وارد این سهم با تمام قوا میشوم.
در مورد بکام هم مثلا فرض کن تو سوریه اتفاقی بیوفته ..مثلا قیمت مس روند آروم رو به رشد پیدا کنه و همینطور نرخ ارز کنترل بشه ...در نتیجه بکام هم با این پی به ای دو رقمی ....
بکام هم زمین های عالی تو یزد داره که یه پتانسیل براش که با رشد صنعت ساختمان عملی میشهآخرین ویرایش توسط آریو؛ 2011/10/06, 01:30.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط مهراز پست شده است View Postمحسن جان بنده پیشنهادی که دادم بر اساس اینه که یکبار موضوع رو تجربه کرم . یکی از اقوام نزدیک در اطراف مشهد به کسانی کمک میکرد فقط برای گرفتن هزینه خرید نان خالی ماهی 5000 تومان مشکل داشتند. بنده سعی کردم علاوه بر اینکه خودم کمک می کنم از طریق دوستان حرکت رو دائمی و منسجم کنم.ماهی 10000 تومان برای دوستانم و همکاران عددی نبود ولی فقط ماههای اول ذوق و شوق کمک بود نشون به اون نشون که نیمه شعبان 15 زوج رو کمک کردند به خانه بخت برند با کمترین هزینه ولی من یک 10000 تومن هم از کسانی که داغ داغ بودند در اوایل کار . ندیدم. باز هم هر جور که صلاح می دانید بنده هم کنار شما هستم.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط golden leopard پست شده است View Postبدنبال سهام با فاندای قوی باشیم منجمله بکام سهم گروه محسن خان نظری انشاله به زودی وارد این سهم با تمام قوا میشوم.
عمدش خط ونشون کشیده .:)) بار دوم یکم حساب دست سهامداره اومد:))
دیگه بار سوم خدا میدونه چی میشه=))
البته مطمئنا شوخی بنده را جدی نمی گیرینهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
من هم اماده کمک هستمدر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز خالي شد
اين سايت بيش از 1600كاربر داره انتظارها خيلي بيش از اينهاست بيبنيم بچه هاي اين سايت چكار ميكنن والله 5 تومن 10 تومن هيچ پولي نيست ولي اوني كه اون بالاست تو زندگي جبران ميكنه حسابي خودم ديدم تجربش كردم....اینجانب با ایدی مهرداد13531353 در سایتهای دیگر مطلب میزنم.موفق و پر سود باشید.
نظر
-
در اصل توسط knight پست شده است View Postدرود بر شما.
مایلم که از نظر کارشناسی شما در ارتباط با شرکت فن آوا برای خرید سهم این شرکت مطلع شوم.
شرکت به لحاظ بینادی چگونه است؟ آیا با دید میان مدت پیشنهاد به خرید می کنید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postاگه می خواین بکام بخرین سریعتر بخرین که بابک خان تا حالا دوبار برا سهامدار
عمدش خط ونشون کشیده .:)) بار دوم یکم حساب دست سهامداره اومد:))
دیگه بار سوم خدا میدونه چی میشه=))
البته مطمئنا شوخی بنده را جدی نمی گیرین
نظر
نظر