در اصل توسط مجيد 20 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
ممنون آقای نظری من که سود خوبی داشتم و با قیمت 1515 فروختم باز هم تشکردر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postمباركت باشه دوست عزيزم قلرست هم انتظار قيمتهاي 1500 را داشتيم كه رسيد البته نميخواهم جو منفي بدهم اما ديروز يكي از خريداراي عمده شكر در بازار داخلي ميگفت شكر را 1170 عمده خريده كه من رو كمي نگران كرده....
نظر
-
حالا بعد از یه مدت که سهم رفت بالا به جای اینکه اشتباه خودشون رو قبول کنن دنبال مقصر می گردنددر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاينم از فولاديها حالا هي يه عده با حماقتشون هول بيفتن اون پايين بفروشن واقعا موندم چيزي كه صد درصده كاملا مشخصه چرا يه عده ميخوان خلافشو برن و ضرر كنن اخه حماقت تا كجا....
و البته این روند ادامه خواهد داشت و باز هم این ضررها تکرار میشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
صدرا اهدافش رو صعودي ميدانم فعلا فكر كنم تا 260 برود انجا به بعد بستگي به جو بازار دارددر اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب نظري براي خريد و نگهداري تا اواسط مهر صدرا خوبه ؟
چيرو پيشنهاد ميكنيد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
دوست عزيز درباره باما مراقب باشيد ديروز با تفضلي مدير عامل باما صحبت ميكرديم بنده خدا خودش تعجب كرده بود ميگفت افزايش سرمايه 400 درصدي كجا بوده هنوز افزايش سرمايه به تاييد حسابرس نرسيده كه بخواد به بورس ارسال بشه به نظر بنده فعلا تا افزايش سرمايه قطعي نشده و خريد 3 معدن اكي نشده اين قيمتها براي باما خيلي بالاست مگر اينكه بخوان كبافق دوم درست كنند كه اون وقت قضيش ميشه سفته بازي و فراتر از تحليل....در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقای نظری سهم خوارزم رو با کاما عوض کنم؟
ممکنه شنبه خوارزم مثبت شه و کاما منفی؟(فقط در این حالت نمیارزه برام )به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-

نظر