کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که تمایل به بحث در خارج از چارچوب تاپیک دارند لطفا از پیام خصوصی استفاده کنند .
دوست عزیز دیروز که در یک تاپیک عمومی این اقا به بنده در سه پست مختلف نهایت توهین را کردند کجا بودید
چرا انجا کسی دخالت نکرد
بحث علمی و تحلیلی و انتقاد یک چیزه
توهین و تخریب شخصیت نکته دیگر
جناب باربد
دیروز بنده نبودم
این تاپیک هم مدیریتش با آقایان نظری و پناهی هست
جناب حجت فرمودند کمی صبر کنید تا مدیریت تشریف بیاورند به تمام
موارد رسیدگی کنند .
ظاهر کسی توجه نکرد .
دوستانی که تمایل به بحث در خارج از چارچوب تاپیک دارند لطفا از پیام خصوصی استفاده کنند .
جناب پلیس
من به عنوان یکی از 365 نفری( اخرین اعلام باربد) که عضو حرکت گروهیم باید بدونم باربد عزیز چه مشکلی دارن. شاید کاربر مجید متوجه بعضی مطالب شده حالا اگه تو پیام خصوصی مطرح کنه من از ککجا بفهمم این مشکل چی بوده و...
وقتی باربد خودش میگه هر مشکلی از من دیدن بیاین مطرح کنین اگه مشکلی هست باید گفته بشه تا بقیه هم واقعا بفهمن چی به چیه ؟
ولی یه سری جملات کلی گفتن واینکه بعدن میگم و... از ارزش سخن خواهد کاست
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
سلام
قرار بود در این سایت کاربران حرمت همدیگر رو حداقل در محافل عمومی حفظ کنند؛اما اینگار این خیال باطلی بود . تاسف به حال ما که برای جواب دادن به مخالفان خودمان از ساده ترین و دم دست ترین روش ها استفاده کنیم ...تاسف!
از کاربران عزیز خواهش می کنم از نوشتن مطلب انحرافی در این تاپیک خودداری کنند.
به قولی می گویند:خاككي بيخته/نم آبي بر آن ريخته/نه كف پاي را از آن دردي/نه پشت پاي را از آن گردي...
فقط خوشحالم از اینکه فحشی رد و بدل نشد که نشان از شعور و شخصیت کاربران عزیز و دوستان بسیار عزیزم داره
خوشخالم که تو این 2 روزه خیلی از دوستان همدیگرو شناختن خانوم/آقایی که میاد در کار خداپسندانه پست اونشکلی میزنه باید بدونه که ما رای گیری نداشتیم که آره این کار خوبه یا نه که ایشون اومده بودن تاپیکو منور کرده بودن.!!!
منم میدونم محک هست سالمندان خوب هست و بسیاری از جاهای دیگه...
ما اون تاپیکو زدیک که مستقیم وارد عمل شیم و ابتدا 1 خانواده رو از تنگنا در بیاریم و حتی برای سرپرست خانوار شغل مهیا کنیم و بعد گسترشش بدیم و خیلی کارهای دیگه
من نمیگم شما چه کردین ولی عمل شما باعث شد گروه و تاپیک از هم بپاشه ولی ما دس رو دس نخواهیم گذاشت و اون تاپیکم فعال خواهیم کرد و تنها موافقان طرح نظر خواهند داد و مخالفان برن به هرجائی که عشقشون میکشه کمک کنند و تاپیک رو مزین نفرمایند!!!
از این لحظه به بعد دوستانی که مشکلی یا سوء تفاهمی با همدیگه دارن که میخوان رفع بشه تنها در پیام خصوصی اقدام به اینکار کنند چون تقریبا همه چی زمان داره و زمان این کار در تاپیک مذکور تمام شد ;) و با اجازتون برمیگردیم سراغ بحث بورسیمون . من شدیدا با پاک کردن پست مخالفم پس خواهشا کسی مطلبی نزنه که من خودم شرمنده ی خودم بشم چه برسه به دوستان >:d<
خسته نباشی آقای پناهی
ممنون میشم اگر نظرتون رو درباره فولاد بیان کنید؟ با تشکر
مثل روسي: بدون باختن برنده نمي شوي. الكس مكنزي:علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است . وینسنت لمباردی : مهم نیست اگر زمین بخورید، مهم دوباره برخاستن است. گوته:مردان شجاع فرصت می آفرینند ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند.
میخواستم نظر تکنیکی شما رو در مورد وتوشه بدونم
ان ای وی سهم در حدوده 345 تومنه که با فرض p/nav معادل 70 درصد به ارزش 240 تومن میرسیم ...
نمودارها چی میگن بابک عزیز؟؟
این سهم منو یاد وصنا 200 تومنی با nav=330 میندازه که با تقسیم سود 40 تومنی الان قیمتش 260 تومنه در کمتر از دو ماه
ممنون و سپاس گذار
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر