کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رایان اگر از 383 حدودا پائینتر نیاد میتونیم بگم حداقل هدف سهم 520 تومنه
سلام به بابک عزیز
ممنون از چارت قشنگت بابک جان
راستش تصور رایان زیر 380 با سود135 تومنی و تقسیمی 120تومن برای سال 90 و سود حداقل 100 تومنی سال 91 خیلی سخته !
راستش هر چی داشتم ،دارم تبدیل به حق رایان 200 و 190 تومنی میکنم ....
اما هیچ وقت چشممو به واقعیت نمیبندم ...
اگه هدف حداقلی 520 تومنی سهم به واقعیت نزدیک بشه که منطقی تره (520 منهای 120 مجمع میشه 400 که نسبت به سود 100 تومنی 91 میشه پی به ای 4) یعنی حق از 190 خودشو به 300 میرسونه !
ممنون از تحلیل خوبت بابک عزیز
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
راستش تصور رایان زیر 380 با سود135 تومنی و تقسیمی 120تومن برای سال 90 و سود حداقل 100 تومنی سال 91 خیلی سخته !
راستش هر چی داشتم ،دارم تبدیل به حق رایان 200 و 190 تومنی میکنم ....
اما هیچ وقت چشممو به واقعیت نمیبندم ...
اگه هدف حداقلی 520 تومنی سهم به واقعیت نزدیک بشه که منطقی تره (520 منهای 120 مجمع میشه 400 که نسبت به سود 100 تومنی 91 میشه پی به ای 4) یعنی حق از 190 خودشو به 300 میرسونه !
ممنون از تحلیل خوبت بابک عزیز
سلام خوشحالم که نظر دادی >:d< فقط یه چیزی مگر اگر حق 190 الان بگیریم نبایستی 100 تومنم بریزیم حساب شرکت تا حقا به سهم تبدیل بشه؟ یعنی 290 در میاد برامون یا که من اشتباه میکنم؟(که احتمال زیاد اشتباه میکنم).البته برای حق سود تعلق نمیگیره
فقط یه مشکلی داره .
الان سهم با پی به ایه 3 داره معامله میشه ولی بعد مجمع با سرمایه جدید سود اعلامیش تقسیم بر دو میشه یعنی با قیمت الان و سود سال 91 پی به ایه سهم 5 میشه .
حالا نظرتون چیه ؟؟
یه چیزی تو مایه های ثباغ با پی به ایه 2.2 نزدیک مجمعه.
اگه با این قیمت بره مجمع از اون ور هم محدوده 300 باز میشه. مگه اینکه تا قبل مجمع خودشو بکشه به محدوده 500 تومن.
البته ما همین انتظار رشد قیمت رو از ثباغ داشتیم و یه هفته بحث میکردیم با جناب باربد در مورد ثباغ :d که کمی پیچیده بود قضیش .
سلام خوشحالم که نظر دادی >:d< فقط یه چیزی مگر اگر حق 190 الان بگیریم نبایستی 100 تومنم بریزیم حساب شرکت تا حقا به سهم تبدیل بشه؟ یعنی 290 در میاد برامون یا که من اشتباه میکنم؟(که احتمال زیاد اشتباه میکنم)
راستی مجمعش قبل از بسته شدنه حق هاست؟
مخلصیم بابک جان
درسته حق 190 تومنی با واریزی 100 تومنی میشه 290 تومن که نسبت به سود 90 تومنی سال 91 میشه پی به ای 3.2
اما از دوستان بنیادی کار زیادی که خیلی قبلشون دارم سود سال 91 رو برای رایان حداقل 100 تومن برآورد کردن !
حق ها از امروز تا 57 روز دیگه قابل معامله هستن ...
به حق ها سود 120 تومنی مجمع پیش رو تعلق نمیگیره ...
رفتم نگاه کردم مجامع ولساپا معمولا اوایل برج 4 برگزار میشه فکر کنم حق ها قبل مجمع بسته بشتن ولی تبدیل به سهم نشن و به همون خاطر سود بهشون تعلق نمیگیره
نظر شما چیه بابک جان ....
سلام خوشحالم که نظر دادی >:d< فقط یه چیزی مگر اگر حق 190 الان بگیریم نبایستی 100 تومنم بریزیم حساب شرکت تا حقا به سهم تبدیل بشه؟ یعنی 290 در میاد برامون یا که من اشتباه میکنم؟(که احتمال زیاد اشتباه میکنم).البته برای حق سود تعلق نمیگیره
مجمعش 3/15 تا 4/12 احتمالا باشه
بابک جان شرکت در مجمع سالانه کلا خواب سرمایه هست
مگه اینکه یه خبری،تعدیلی،چیزی توی مجمع باشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
فقط یه مشکلی داره .
الان سهم با پی به ایه 3 داره معامله میشه ولی بعد مجمع با سرمایه جدید سود اعلامیش تقسیم بر دو میشه یعنی با قیمت الان و سود سال 91 پی به ایه سهم 5 میشه .
حالا نظرتون چیه ؟؟
یه چیزی تو مایه های ثباغ با پی به ایه 2.2 نزدیک مجمعه.
اگه با این قیمت بره مجمع از اون ور هم محدوده 300 باز میشه. مگه اینکه تا قبل مجمع خودشو بکشه به محدوده 500 تومن
نه دیگه میثم جان ثباغ فرق میکرد چون ما سیاست تقسیم سود ثباغ رو حتی تا روز های آخر خبر نداشتیم
ولی اینجا میدونیم حدود 120 تومنه
قیمت سهم 410 تومنه منهای 120 تومن میشه 290 تومن که به سود 90 تومنی 91 تقسیم کنیم میشه پی به ای 3.2 ....قابلیت گرفتن پی به ای 4 تا 4.5 رو به نظرتون داره یا نداره ؟؟؟؟
بخصوص رو حق خیلی میشه کار کرد
نظر