...بسیار بسیار با این جواب حال کردم....چه نکته سنج چه دقیق...چه جمله کاربردیییی....:db-)
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
تکنیکالیستها با تحلیلایی که میکنن میدونن که آخرش کار به دعوا و کتک کاری میکشه ... همون اول میرن بادی بیلدینگ که علاج واقعه رو قبل از وقوع بکنن ...![SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....من با محسن صحبت کردم ....خسته است و نیاز به کمی استراحت و تجدید قوا داره...پسر خوبیه که حضورش برای همه کاربران مفید و حتی میتونم بگم که ضروریه....و البته دوستیش برای من مغتنم...بزودی برمیگرده و همه دوستان رو از حضورش خوشحال...
...امری که برای من خیلی جالبه رابطه بین پرورش اندام... اذربایجان و تکنیکاله....هر کدوم از دوستان که بتونه یه رابطه خطی و منطقی با ذکر مثال و البته عکس برای من پیدا کنه دوهفته رایگان ایروبیک و باله مهمون منه...جلو بازوت نیووفته زمین اوووستاا...:d:d:d;);;)
خوشحالم اینجا می نویسی . نگرانت شدم . گفتم شاید از بورکس قهر کردی رفتی ینگه دنیا و دق دلی بورس خودمون رو سر وال استریت درآوردی=))<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
سلام
آقا بابک، آقا محسن، کجایید شما؟ :-w
استراحت بسه دیگه، این همه مهمون الآن دو هفتس که پشت در این تاپیک صف کشیدن :(
آخه این رسم مهمون نوازیه؟ :-t
خلاصه اینکه 24 ساعت بهتون مهلت میدم، اگه درو باز کردید که فبه المراد >:D<
وگرنه با مامور میایم تو :)]
هردو نفرتونم به جرم ترک محل خدمت بازداشت میکنم [-X
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
-
سلام
خب دوستان، مهلت به پایون رسید، رفتم کلانتری دنبال مامور، رییسه گفت از بس چکهای برگشتی اینروزا زیاد شده که همه ی مامورامون رو طلبکارا بردن، از اونطرف اومدم دنبال پلیس سایت خودمون، دیدم بنده ی خدا خوابه، خلاصه با هزار زحمت بیدارش کردم ولی هر چقدر اصرار کردم حاضر نشد بیاد، ( بچه بامعرفتیه، از مرامش خوشم اومد )
بهرحال با رفقا که صحبت کردیم قرار بر این شد تا هرروز این تاپیکو بیاریم بالا <:-p
خلاصه اینقدر در میزنیم تا درو باز کنید. >:d<
( تا احمدی نژاده هر روز همین بساطه ) :D
http://persiandrive.com/695242 ------- بعد از چند ثانیه گزینه دریافت فایل را بزنید ;)یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postمحسن نظری و بابک پناهی از دست بچه های این فروم ناراحتند و دیگر اینجا نخواهند آمد و از این پس در بورکس خواهند نوشت.یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
نظر