تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
نظر
-
در اصل توسط بهرام خان پست شده است View Postجناب بابك خان سلام ... كهرام با توجه به قيمت فروش محصولاتش و نيز رشد ساير همگروهي هايش به نظرم بايد رشد كنه ... حالا چنانچه براتون مقدور بود بنده نوازي كنيد و سري به نمودارش بزنيد ... سپاس
بهرام خان گزارش پیشبینی 92 شرکتو دیدین؟بند 4 و 6 رو ببینید...بند 4 که ریسک مهمی برا شرکته.بند 6 رو هم با بند 6 کچینی مقایسه کنید میبینید که کچینی وضعیتش به مراتب بهتر از کهرام هست هم بنیادیش و هم تکنیکالش!
بند 6 کچینی رو ببینید...
کچینی از هر لحاظ خیلی سرتر از بقیه کاشی هاست ...
نظر
-
در اصل توسط بهرام خان پست شده است View Postجناب پناهي ماشالا شما كه از هر بنيادي تيز بين تر هستيد .... به اشنايي با حضرتعالي بسيار مفتخرم ... شاد وسلامت باشيد
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب پناهی سلام در مجموع کدام سهم را برای خرید پیشنهاد می کنید که بنیادی قوی داشته باشد و تکنیکال خوبی و ضمنا جای رشد زیادی داشته یاشد و در آخر نظرتان راجع به سهام ساختمانی ها چیست
بحث باز هم میخواد یکطرفه بشه!!!
قرار شد بنیادی از شما باشه تکنیکال از من نه که همه چیز پای من!!!
نظر
-
مپنا
سود حداقل 650 ریالی در گزارش 12 ماهه
رشد تصاعدی سود هر سهم طی امسال و سال آینده
دلایل این رشد سودآوری :
وضعیت بسیار مناسب زیر مجموعه ها،افزایش ارزش قراردادها و از همه مهمتر واگذاری نیروگاه ها به مپنا که این سهم رو متحول خواهد کرد
مپنا سهمی با بیش از 100 تومن سود انباشته
این شرکت به ازای هر سهم 300 تومن مطالبات داره
تاثیر بسیار زیادی که دریافت این مطالبات داره نباید نادیده گرفت
تارگت اولیه که خیلی وقت پیش تعیین کردم 400-380 که سقف تاریخی سهمه و 100% خواهد شکست
میان مدت 700 تومن
بلند مدت هم باشه به وقتش
دیگه تکنیکالش با بابک ;)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 12478512 پست شده است View Postبهنام جان زحمت کروی رو که توی صفحه خودت کشیدی اینجا بذار که بابک هم زحمت تکنیکالش رو بکشه و همه مستفیذ شیم!! نوکرم... :x
اجازه بدین مپنا رو به سرانجام برسونیم،گزینه بعدی به دلیل خواست شما،کروی خواهد بود
شاد باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام اقا بابك عزيز و بهنام خان گل
هدف الگوي بانك تجارت رو اقا بابك ٢١٠در اوردين ،چند تا نكته بنيادي سهم داره شايد به درد دوستان بخوره
١)شركت مجوز افزايش سرمايه ١٤درصدي از محل سود انباشته رو گرفته و در مجمع پيش رو قراره عملياتي بكنه.
٢)سابقه شركت نشون ميده كه سياست تقسيم سودش خوبه با اين احتساب ميشه انتظار داشت با شركت در مجمع از سود تقسيمي خوبي منتفع بشيم(حدوداً هر سهم ٣٠٠ريال)
٣)شركت برنامه افزايش سرمايه ٨٠درصدي از محل تجديد ارزيابي داراييها داره كه از قرار بايد توي شهريور عملياتي بشه
اقا بابك عزيز هدف تكنيكال سهم رو ٢١٠دراوردين ،اگه براتون مقدوره نمودار سهم رو ترسيم كنين ،ممنون و متشكر"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
با سلام خدمت جناب پناهی و عرض خسته نباشید
در ارتباط با سهم کپشیر سئوالی داشتم خدمتتون، روند صعودی سهم از 4 سال گذشته طی یک 5 موج صعودی در جریان بوده است و اکنون چنین تصور می شود که در موج 3 از 5 از 5 بزرگ قرار داشته باشیم.
اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این سهم را چگونه می بینید؟
از بهنام عزیز هم خواهشمندم در صورتی که نقطه نظر بنیادی روی این سهم دارند اعلام بفرمایند.- متشکرم
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام اقا بابك عزيز و بهنام خان گل
هدف الگوي بانك تجارت رو اقا بابك ٢١٠در اوردين ،چند تا نكته بنيادي سهم داره شايد به درد دوستان بخوره
١)شركت مجوز افزايش سرمايه ١٤درصدي از محل سود انباشته رو گرفته و در مجمع پيش رو قراره عملياتي بكنه.
٢)سابقه شركت نشون ميده كه سياست تقسيم سودش خوبه با اين احتساب ميشه انتظار داشت با شركت در مجمع از سود تقسيمي خوبي منتفع بشيم(حدوداً هر سهم ٣٠٠ريال)
٣)شركت برنامه افزايش سرمايه ٨٠درصدي از محل تجديد ارزيابي داراييها داره كه از قرار بايد توي شهريور عملياتي بشه
اقا بابك عزيز هدف تكنيكال سهم رو ٢١٠دراوردين ،اگه براتون مقدوره نمودار سهم رو ترسيم كنين ،ممنون و متشكر
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postمپنا
سود حداقل 650 ریالی در گزارش 12 ماهه
رشد تصاعدی سود هر سهم طی امسال و سال آینده
دلایل این رشد سودآوری :
وضعیت بسیار مناسب زیر مجموعه ها،افزایش ارزش قراردادها و از همه مهمتر واگذاری نیروگاه ها به مپنا که این سهم رو متحول خواهد کرد
مپنا سهمی با بیش از 100 تومن سود انباشته
این شرکت به ازای هر سهم 300 تومن مطالبات داره
تاثیر بسیار زیادی که دریافت این مطالبات داره نباید نادیده گرفت
تارگت اولیه که خیلی وقت پیش تعیین کردم 400-380 که سقف تاریخی سهمه و 100% خواهد شکست
میان مدت 700 تومن
بلند مدت هم باشه به وقتش
دیگه تکنیکالش با بابک ;)
در نمودار تعدیل شده اگر موج آخریشو به شکل دیاگونال درنظربگیریم بیشترین هدف موج 5 این دیاگونال 400 تومنه.از طرفی در نمودار تعدیل نشده الگوی سرشونه دیده میشه با هدف 380 تومن حدودا....
حالا با این فرضیات به نظر من یعنی من اگر داشتم بین 380 تا 390 خارج میشدم!
نظر
نظر