در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postجناب کرمی حرفتون متین ولی افق قیمت جهانی روی رو کمی تیره و تار میبینم.در نمودارش الگوی سرشانه مشاهده میشه که اگر خط گردن رو که حدود قیمتی 810 تومن رو داره به پائین رد کنه منتظر قیمت 750 برا سهم باشید ولی اگر خط شونه رو مثل بکام به بالا رد کنه منتظر قیمت 930 برا سهم باشید...
البته بافقم الگوی سرشونه میبینم که در صورت عبور و تثبیت بالای 2000 تومن انتظار رشد شدید قیمتی برا سهم دارم.البته اگر بافق رشد کنه شاید سیگنال زود هنگام رشد برا باما بده
بافق
نزدیک 2900 تومن هدفشه
نظر
-
پیچ تاریخی قیمت پست بانک در این هفته
آمارِ معاملات سهام پست بانک از11/2/92 لغايت 12/4/92 به شرح زير است :
خريد حقيقي =>40/226/854
خريد حقوقي=>15/279/574
فروش حقيقي=>19/936/515
فروش حقوقي=>35/568/523
جمع کل=>55/506/428
ميزان تغيير مالکيت حقوقي به حقيقي=>20/288/949
ميزان شناور سهم حدود 61ميليونه=>يعني در حدود 2 ماه بيش از 90% شناوري سهم معادلِ 10% کل پست بانک جابجا شده=>کفه خريد به سمت خريدار حقيقيهِ تقریبا سهم دست حقیقی هاست. جالبه بدونید بیش از 25 میلیون سهم بالای 570 تومان معامله شده واگر فرض کنیم حدِ سودِ نوسانگیرها 15% باشه=>پس اگر حقوقیِ دیگری عرضه نکنه تا مجمع امید وارانه 700 میبینه/مطلب دیگر اینکه سهمی که شناوریِ حقیقی آن بالا باشد سهمِ چابکی به شمار میرود وسرعت نزول وصعودش بیشتر است.
تانظر دوستان چه باشد
نظر
-
در اصل توسط سنایی پست شده است View Postپیچ تاریخی قیمت پست بانک در این هفته
آمارِ معاملات سهام پست بانک از11/2/92 لغايت 12/4/92 به شرح زير است :
خريد حقيقي =>40/226/854
خريد حقوقي=>15/279/574
فروش حقيقي=>19/936/515
فروش حقوقي=>35/568/523
جمع کل=>55/506/428
ميزان تغيير مالکيت حقوقي به حقيقي=>20/288/949
ميزان شناور سهم حدود 61ميليونه=>يعني در حدود 2 ماه بيش از 90% شناوري سهم معادلِ 10% کل پست بانک جابجا شده=>کفه خريد به سمت خريدار حقيقيهِ تقریبا سهم دست حقیقی هاست. جالبه بدونید بیش از 25 میلیون سهم بالای 570 تومان معامله شده واگر فرض کنیم حدِ سودِ نوسانگیرها 15% باشه=>پس اگر حقوقیِ دیگری عرضه نکنه تا مجمع امید وارانه 700 میبینه/مطلب دیگر اینکه سهمی که شناوریِ حقیقی آن بالا باشد سهمِ چابکی به شمار میرود وسرعت نزول وصعودش بیشتر است.
تانظر دوستان چه باشد
راستی بافقو دریابید ;)
نظر
-
سلام
یک زحمت داشتم
سهام ذیل را قصد چنج دارم زمان خروج برحسب اولویت را بر اساس تکتیکال نیاز به مشورت داشتم
به ترتیب الویت زمانی از کدام زودتر به ترتیب 1/2/3/....خارج شوم
وتوصا/وساپا/وصنعت/وتوسم/ولغدر/وبیمه/شرانل/حتاید./دتماد /کمنگنز/شگل/پخش
متشکر از وقتی که گذاشتید
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postالگوی سرشونه تو ویو هفتگی میبینم که فیلد شده با هدف 360 تومن.ولی دیتای تعدیل شده 310 نشون میداد ولی 360 بیشتر امکانش هست که برسه... بین این دو بازه حواستون به سهمتون باشه!
به هر حال روزهای اخر دولت فعلیه و وقت تسویه حسابهای شخصی
عرضه های امروز هم بی دلیل نبودمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
آقا دمتون گرم فرم و مدل سایت فوق العاده شده :x
و اما این خبر در مورد مگسال و سایر لبنی ها
با تصویب ستاد تنظیم بازار
قیمت لبنیات ۱۵ درصد افزایش یافت/ اعلام قیمت جدید ۸۱ محصول لبنی از فردا
دبیر انجمن صنایع لبنی از افزایش 15.6 درصدی قیمت شیر خام و ۱۵ درصدی فرآوردههای لبنی بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار خبر داد.
رضا باکری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره دلیل افزایش قیمت شیر گفت: ستاد تنظیم بازار مصوبه جدید افزایش قیمت شیر را اعلام کرد که بر اساس آن شیر خام با 15.6درصد افزایش به قیمت 1190 تومان و فرآوردههای لبنی نیز 15 درصد افزایش قیمت خواهند داشت.دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: این افزایش قیمت در پی ارائه گزارش حسابرسان قوه قضائیه انجام شده است که شیر خام که پیش از این به قیمت 960 تومان درب کارخانه تحویل میشد به 1110 تومان تحویل کارخانهها تغییر کرد.به گفته باکری هم در مورد قیمت شیر خام و هم فرآوردههای لبنی محصولات عرضه شده کمتر از قیمتی است که حسابرسان قوه قضائیه اعلام کردهاند.به گفته دبیر انجمن صنایع لبنی بعد از محاسبه افزایش جدید، قیمت 81 قلم کالای لبنی فردا اعلام میشود.به گزارش فارس پیش از این قرار بود قیمت شیر تا پایان تیر ماه افزایشی نداشته باشد.همچنین انتقادات زیادی در مورد افزایش قیمت شیر به دلیل کاهش سرانه مصرف وجود دارد.روز گذشته شرکت دامداران شیر بطری را با 300 تومان افزایش 2150 تومان عرضه کرد.انتهای پیام/م
نظر
-
یادش به خیر. چه تایپک خوبی بود ..... فعال و پر بیننده . .. از زمانی که این تایپک خلوت شده و جناب نظری و بابک خان حضور ندارند انگیزه ای برای ورود به این تالار برایم وجود نداره . خداوکیلی تایپک خوبی بود . اگر کسی از این دوستان اطلاعی داره لطفا پیگیری کند تا مجددا به روزهای خوب گذشته برگردیم . در بازاری که اکثر اساتید غیب شده بودند اینجا همچنان فعال بود . حیف است در این روزهای گل و بلبل این دو عزیز حضور نداشته باشند .
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postیادش به خیر. چه تایپک خوبی بود ..... فعال و پر بیننده . .. از زمانی که این تایپک خلوت شده و جناب نظری و بابک خان حضور ندارند انگیزه ای برای ورود به این تالار برایم وجود نداره . خداوکیلی تایپک خوبی بود . اگر کسی از این دوستان اطلاعی داره لطفا پیگیری کند تا مجددا به روزهای خوب گذشته برگردیم . در بازاری که اکثر اساتید غیب شده بودند اینجا همچنان فعال بود . حیف است در این روزهای گل و بلبل این دو عزیز حضور نداشته باشند .
آقای پناهی تو تاپیک خودشون فعال هستند و تحلیل می گذارند.
لینک تاپیک ایشانما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من واقعا نمیدونم چطوری بگم این حرفمو
دوستان عزیزان بزرگواران سروران گرام
من واقعا وقت نمیکنم و نمیخوام به سوال های یکطرفه پاسخ بدم
این تاپیکم ایجاد نکردم که دوستی بیاد بگه فلان سهم تا کجا میره یا یه نمودار ازش بگذارید و ....
چرا ماها فقط میخوایم استفاده کنیم و نمیخوایم خودمون هم نقشی در تحلیل سهام داشته باشیم
تحلیل فلان سهمو میخواین باشه به روی چشم ولی ابتدا شما هم باید تحلیل بنیادی سهم یا شنیده های موثقتونو بزارید تا من هم روش کار کنم.تحلیل بنیادی از سهام حداقل 2-3 سطر هم باشه که آینده ی سهمو ریسکها و تهدیدهاشو و ... شو مشخص کنه کفایت میکنه
من نیومدم تنها سود برسونم اومدم سود هم بکنم دقیقا مثل شما...شما یک قدم وردارید منم 1 قدم ورمیدارم ... مساوی
اگر خواسته ی من زیاده بگین تا موضعمو عوض کنم!
پ ن:
از این تاریخ به بعد سوال های یکطرفه حذف خواهند شد
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/07/12, 20:15.
نظر
نظر