آقا محسن تشکر بابت پاسخگویی به سوالات اونم کامل و خیلی سریع اما اگه اشتباه نکنم کفرا را سال پیش حوالی 400 بود که توبورس24 معرفی کردی لطفا یه کفرای دیگه بگو که بخریم و به قول معروف برگه سهامشو بندازیم اونطرف و هفت، هشت ماه دیگه بریم سروقتش
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
امروز فرصت خریده
پست ثشاهد ولصنم سینا مخابرات خگستر خودرو و ...
جو سیاسی عالی اقتصادی تا حدی خوب و رو به بهبود
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postمحسن عزیز
خیر مقدم......و ارزوی بهترین ها برای شما و همه دوستان و تشکر از راهنمایی های شما
در صورت امکان....شیران......را چگونه ارزیابی می کنید؟و با این سود و سود های احتمالی بیشتر پی ب ای ا........ن را تا چقدر قابل رشد می دانید؟
با تشکر فراوانبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط ali8922 پست شده است View Postآقا محسن تشکر بابت پاسخگویی به سوالات اونم کامل و خیلی سریع اما اگه اشتباه نکنم کفرا را سال پیش حوالی 400 بود که توبورس24 معرفی کردی لطفا یه کفرای دیگه بگو که بخریم و به قول معروف برگه سهامشو بندازیم اونطرف و هفت، هشت ماه دیگه بریم سروقتش
فعلا سهم با ريسك بالا و پتانسيل رشد قيمتي پست بانك رو ميبينمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوستان تكنيكالي گفتند ولغدر ما هم وارد شديم البته از ديد بنيادي هم يك تعديل خوب خواهد داشت....
اين گراني خودرو براي هر كي نان نداشت براي ليزينگي ها اب داشت و تقاضاي ليزينگ را افزايش داد...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام استاد پناهی
من یه جایی خوندم که مپنا هنوز موج 3 از 5 رو تموم نکرده !میشه یه نگاه به مپنا بندازی ببینی تا کجا میتونه بره!
نگه داریم هنوز یا تو فرصت فروش خارج شیم!
با تشکر:xسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در خصوص خودروييها دوستان دقت داشته باشند تنها ايرانخودرو با افزايش توليد ان هم به دليل توليدات جديد مواجه شده است فعلا مابقي خودروييها رشد توليدي ان چناني تا انجايي كه بنده پرس و جو كرده ام نداشته اند
بازار فعلا در حال افزايش انتظارات اتي خود در گروه خودرو ميباشد و پيش پيش به استقبال كاهش تحريمها رفته است مانند قضيه حكشتي كه بايد ديد سرانجام چه خواهد شد
درخصوص گروه بهمن هم قصد تقويت بازوي سيماني خود با خريد بيشتر سهام سيمان غرب و تقويت بازوي پتروشيمي خود را دارد به زودي هم مجوز تبديل به هلدينگش صادر خواهد شدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان عزيز
امروز پس از مدتها وارد سايت شدم واقعا دست ميرزاد به مديران و بچه ها چه فرومي شده اينجا راستش فكر نميكردم ايديم هنوز فعال باشه...
اميدوارم همينطور با جديت پيش رفته و صدر نشين باشيد
با اميد شادي و سلامتي براي همه دوستان عزيز/:.Heart.:/
خوش آمدی @};-
ببخشید من دیگه پیر شدم و بدون عینک جایی را نمیبینم ... الان عینکم را زدم
دیدم شما اینجا تشریف دارید'@-@ ... ارادتمند ...
................. این نقطه چین ها را هم من از مرحوم دکتر مهربان خدابیامرز آموختم که مدام بزارم ...................:.thumbsdownsmileyan
خدمت جناب پناهی هم خسته نباشید عرض میکنم ...
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
سلام محسن جان
خوش آمدی @};-
ببخشید من دیگه پیر شدم و بدون عینک جایی را نمیبینم ... الان عینکم را زدم
دیدم شما اینجا تشریف دارید'@-@ ... ارادتمند ...
................. این نقطه چین ها را هم من از مرحوم دکتر مهربان خدابیامرز آموختم که مدام بزارم ...................:.thumbsdownsmileyan
خدمت جناب پناهی هم خسته نباشید عرض میکنم ...
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر