نظرتون در مورد ثشاهد چیه؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط moslemipor پست شده است View Postاستاد ظری با احترام این واتی رو چکارش کنیم؟دیوونه شدیم از دستشبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط فرزان پست شده است View Postسلام آقای نظری عزیز
خوش آمدید و خوشحالمون کردید .به نظرتون کدوم دارویی برای خرید مناسبه ؟ متشکرم.
راستش خودم شخصا البرز دارو سبحان رو بيشتر ميپسندم
رو اين دو تا سهم هم فعلا نوسانگيري ميكنم/:.winksmiley02.:/به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط ali8922 پست شده است View Postآقای نظری شاراک را برای خرید چطور ارزیابی میکنید؟بنظرتون احتمال تعدیل تو گزارش 6 ماهه وجود داره و اگه هست میزانش چقدره؟پی ای سهم هم یه مقدار بالا به نظر میرسه
شنيده ها درخصوص تعديل فعلا متفاوته برخي از سود 360 توماني و برخي صحبت از سود 380 توماني سهم ميكنند....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبابک جان سلام به نظر من رکیش ... تحلیل بنیادی این سهم ها کمی سخته .. اما در اطرافم داره اتفاق هایی برای رکیش میوفته !! حالا الگوی شما چیست برادرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Postنظرتون در مورد ثشاهد چیه؟
سهم از نظر بنده مناسبه فقط بايد نقطه خروج و ورودش رو دوستان تكنيكاليست تعيين كنند...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سنایی پست شده است View Postسلام
جناب نظری خوشحالم که نوشته های شمارومیبیبنم
نظرتان در موردِ ورود و خروج و حمایتها ومقاومتها وتارگت پست بانک با در نظر گرفتن افزایش سرمایه 700%چیست؟
با افزایش سرمایه بمانیم؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم
برخي از دوستان تكنيكاليست صحبت از پست 2000 توماني ميكنند اما به شخصه انتظار قيمتهاي 1400-1600 تومان را در صورت انتشار مجوز افزايش سرمايه را دارم
محسن نظري به محافظه كاري معروفه/:.winksmiley02.:/به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبابک جان سلام به نظر من رکیش ... تحلیل بنیادی این سهم ها کمی سخته .. اما در اطرافم داره اتفاق هایی برای رکیش میوفته !! حالا الگوی شما چیست برادرم
الگویی که بالقوه ایجاد شده سرشونه هست...اگر بخوایم منتظر بمونیم و خط گردن شکسته بشه چند درصد سودو از دست میدیم ولی بجاش ریسک معاملمون کاهش پیدا میکنه.ولی با توجه به جو مثبتی که از گروه انفورماتیک میبینم احتمال بسیار زیاد میدم این الگو تشکیل بشه هدف کلاسیک خطیش 1280 و لگاریتمیش 1400 تومنه.
از این گروه رتاپ رو هم خیلی میپسندم.این سهم هم روند نزولیشو شکسته.
نظر
-
-
سلام به دوستان
با توجه به اینکه ماه دیگه طرح توسعه شمس آباد راه میفته، نظرتون در مورد کگاز چیه؟
نظر
نظر