کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام اقای نظری
یه موقعیتی پیش اومده من میتونم سهم بانک ایران زمین رو در همین قیمت بخرم (البته محدود)
میخواستم نظرتون رو درباره این بانک بدونم و خرید رو توصیه میکنید یا نه؟
صندوق نفت از طريق ونفت قصد حضور در پروژه هاي نفتي و گاز را دارد اينده سهم روشن است ظاهرا تكنيكاليستها هم نظر مثبت خوبي بر روي سهم دارنداز ديد بنيادي نيز نكته مثبتش فروش سهام يكي از شركتهاي زير مجموعه اش ميباشد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
جناب نظري تعويض نيمي از سغرب با ولغدر رو صلاح ميدونيد براي فردا؟
فعلا هدف قيمتي سغرب را سطوح 900-920 تومان ارزيابي ميكنم در صورت تعديل مثبت قابل توجه در 6 ماهه 1000 تومان را هم ميتواند ببيند به شخصه چون هم سدور دارم و هم سغرب را در سود خوبي هستم فردا از سغرب خارج ميشوم
تا صف خريد پابرجاست با سهم بمانيد پس از عرضه صف اين تعويض مناسب ميباشد
سلام اقای نظری
یه موقعیتی پیش اومده من میتونم سهم بانک ایران زمین رو در همین قیمت بخرم (البته محدود)
میخواستم نظرتون رو درباره این بانک بدونم و خرید رو توصیه میکنید یا نه؟
با توجه به بسته بودن سهم اگر وكالتي منظورتان ميباشد توصيه نميشود
بگردم اين ولغدر رو با اين عرضه كننده هاش مثل اينكه نميخوان صف بشه:->
به خاطر مقاومته محسن، مقاومت قدریه این 118 البته یه بار ردش کرده، این سریم خریدار به نظرم قدرت خوبی داره از پسش برمیاد :) امیدوارم از اخرین مقاومتم که 127 اِ که اصله کاریه با گزارش 6ماهه بتونیم رد شیم و بعدش پروواز ;))
دوستان عزیزبا سلام و تشکر از همگی
با انکه اکثر لیزینگیها 50 تا 100 درصد رشد کرده اند اما لیزینگ ایرانیان نتوانست از مقاومت160 عبور کند
واکنون در قیمتهای 133 بازی میکند واحتمالا همگام با سایر خودرویها ولیزینگیها فردا صف خرید را خواهد دید
ایا دلیل خاصی برای این عدم رشد وجود دارد؟
نظر