اقاي نظري به نظر شما هدف كوتاه مدت ثشرق چنده؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز جو پتروشيمي ها عاليه شده راستش خودم شپديس و شيران دارم ولي از مقاومت شاخص ترس دارم به همين دليل از شنبه خروج رو كليد ميزنمامروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postداش محسن گل ,هنوزم شپدیس دوست داریا :.thumbsupsmileyanim راست قبلا گفتم دلار چه پایین رو باشه چه بالا رو برا پتروشیمیها خوبه
اين شپديس گاو شيرده است الان هم هر كي با ديد بلند مدت بخره سالي 50 درصد داره طرح توسعه و افزايش سرمايه و تقسيم سودهاي بالا و پي بر اي پايين حيف كه بازار نوساني عجولومون كرده...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط ali8922 پست شده است View Postمحسن جان این عدد 68800را چطوری بدست آوردید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط sepehr110 پست شده است View Postسلام آقای نظری
ممنون از کمکی که به ما تازه کارا می کنید.
من مقدار زیادی بانکی دارم . اگر لطف کنید برای شنبه پیشنهاد بدهید ممنون می شم. به نظرتون نگه دارم یا جابجا کنم
متشکرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postممنون از لطفی که به ما داری..ولی این جم ننه مرده که هنوز رشدی نکرده.تازه امروز صف شده بیچاره/.:blinksmiley.:/
سهام زيانده رشد هاي 100 درصدي ميكنند و سهام پرپتانسيل پتروشيمي با طرح هاي توسعه اي و پتانسيل تعديل مثبت و صنعت استراتژيك و رو به رشد درجا ميزنند بورس ما شايد تحليل در ان اثر داشته باشد اما اثر خبر و رانت و سفته بازي بسيار بيشتر است...
همينه كه بلوك شيران با اون همه پتانسيل بنيادي بي خريدار ميمونه حالا شما بلوك يه سهم زيانده كه توش سفته بازي در جريانه رو عرضه كنيد 10 تا خريدار براش سبز ميشه...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
اقا محسن نظری با سلام
حدود یکسال پیش اطلاعاتی راجع طرح متانول 2شفن داشتیم با ظرفیت 700 هزار تن در سال که قرار بود سال 95 به بهره برداری برسد
اما به نظر میرسد بعد از گذشت یکسال خبری از این طرح نه در گزارشات شرکت ونه سایت خود
شرکت وجود ندارد؟ ایا این طرح کنسل شده؟
................................
حدود 50 در صد امونیاک تولید شده در جهان به اوره تبدیل میشود و حدود 80 درصد اوره تولیدی در صنایع کود شیمیایی استفاده میشود در تولید چسب وسایر صنایع از اوره استفاده میشود
ضمنا شرکتهای تولید کننده اوره وامونیاک این دو محصول را مجزا هم بفر وش میرساننداغلب اوره تولیدی شرکتهای ایرانی به سمت کشورهای افریقایی حمل میشوندبنابر این با کم شدن تحریمها میزان فروش یا ترکیب فروش شرکتها دستخوش تغییر خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط apouya پست شده است View Postسلام اقا محسن
به نظر شما وبصادرات و فاذر رو چه قیمتی باز می شند
و نظر تون در مورد وپترو رو می خواستم
پیشاپیش سپاسگذارم
وپترو را مثبت هستم و فكر ميكنم با ديد ميان مدت رشد خوبي نمايد شركت قصد دارد از شركتهايي كه مرتبط با فعاليت شركت نيست خارج شود...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر