باسلام جناب نظری لطف میکنیدنظرتون رودرموردبترانس وهدفش بفرماییدباتشکر
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postحفاري كه فعلا روندش نوساني ميباشد
شيران اهداف قيمتي 3600-3800 تومان مواجه ميباشد
شرانول به نظرم با مقاومت 1500 توماني همراه ميباشد
شكربن هم به نظرم هدفش 640-650 تومان ميباشد
میشه در مود هدف شکربن با نمودار توضیح بدید که من بیسواد هم درک کنم/.:blinksmiley.://:.nono.:/مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
شنيده شده نفت بهران با سود 590 توماني به بازار باز خواهد گشت
شركتهاي توليد كننده وغن هاي خوراكي هم با اخبار بسيار مثبتي به زودي گزارش خود را منتشر خواهند كرد تعديل مثبت غبشهر بالاتر از مارگارين ميباشد...
خوبین؟مشتاق دیدار...
بله در تایید فرمایشات شما روغن های صنعتی و حتی خوراکی وضیعت بسیار بسیار مناسبی دارند...شبهرن و من شنیدم امسال1200تومان سود می تونه بسازه...(مدیر مالیش از دوستان...)اما متاسفانه به دلیل کثافت کاریهای مالمیرو دارو دستش...همچنان شاهد عدم گذاشتن گزارش و در نتیجه عدم بازگشایی سهام هستیم...اگه خبری از بازگشایی داشتین ممنون میشم یه ندا بدین....
نظر
-
سلام و عرض ادب . در صورت امکان وضعیت شاخص رو هم بررسی بفرمائید و نظرتون رو بگید . بنظرم از فردا کم کم باید منتظر اصلاح باشیم . با اینکه زمان ارائه گزارشات شرکتها هست اما این روند رو به رشد شاخص اون هم هرروز داره نتیجه گزارشات رو پیشخور میکنه به نظرم . کما اینکه احتمال میدم شرکتها در گزارشات فصلیشون طی یک ماه آینده بسیار محتاطانه گزارش اعلام کنند که میتونه موجب سرشکستی و اصلاح بازار بشه ...
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postجناب نظري با اين استارتي كه بيمه دانا زده به نظر شما هدفش چنده؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط mahmoud پست شده است View Postبا تشكر
خريد هايي كه براي صندوق ها انجام مي شود خريد گروهي است يا خريد حقوقي؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط مرتضی رها پست شده است View Postسلام و عرض ادب . در صورت امکان وضعیت شاخص رو هم بررسی بفرمائید و نظرتون رو بگید . بنظرم از فردا کم کم باید منتظر اصلاح باشیم . با اینکه زمان ارائه گزارشات شرکتها هست اما این روند رو به رشد شاخص اون هم هرروز داره نتیجه گزارشات رو پیشخور میکنه به نظرم . کما اینکه احتمال میدم شرکتها در گزارشات فصلیشون طی یک ماه آینده بسیار محتاطانه گزارش اعلام کنند که میتونه موجب سرشکستی و اصلاح بازار بشه ...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام محسن جان...خوشحالم بعد از مدتها دوباره دست به خط شدین...
خوبین؟مشتاق دیدار...
بله در تایید فرمایشات شما روغن های صنعتی و حتی خوراکی وضیعت بسیار بسیار مناسبی دارند...شبهرن و من شنیدم امسال1200تومان سود می تونه بسازه...(مدیر مالیش از دوستان...)اما متاسفانه به دلیل کثافت کاریهای مالمیرو دارو دستش...همچنان شاهد عدم گذاشتن گزارش و در نتیجه عدم بازگشایی سهام هستیم...اگه خبری از بازگشایی داشتین ممنون میشم یه ندا بدین....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postسلام محسن جان.امروز وارد جم شدم.نظرتون؟:-/<:-pبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
داش محسن گل ,هنوزم شپدیس دوست داریا :.thumbsupsmileyanim راست قبلا گفتم دلار چه پایین رو باشه چه بالا رو برا پتروشیمیها خوبهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر