در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
[QUOTE=amir2007dkn;389985]سلام اساتید عزیز[/QUOTE
سبد من سینا 190- پست بانک 870 - ونوین 430 - مپنا 712 - وتوسم 225 - به نظر شما کدوم نگه دارم وتا کی و اینکه یه پالایشگاهی میخوام بخرم کدوم بهتره و از بین پتروشیمیها کدومو میپسندی شیراز یا کرمانشا یا خراسان و....یا فلزی یا عذایی یا سیمانی و دارو
ممنون
روي مپنا و ونوين زياد مثبت نيستم در بين پتروشيمي ها الان جو همه مثبت است اما خودم شپديس و شيران دارم شپديس را به زودي پس از اين رالي صعودي خارج خواهم شد ولي امان از اين شيران....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با سلام خدمت همه دوستان و بزرگواران
امیدوارم که اول هفته خوبی داشته باشید
استاد نظری و پناهی عزیز نظر شما در مورد حتاید چیست؟
پیشاپیش از عنایت شما سپاسگزارماحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postبا سلام خدمت همه دوستان و بزرگواران
امیدوارم که اول هفته خوبی داشته باشید
استاد نظری و پناهی عزیز نظر شما در مورد حتاید چیست؟
پیشاپیش از عنایت شما سپاسگزارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاز نظر بنيادي دوست عزيز اخبار خوبي پيرامونسهم ميباشد براي ورود و خروج بايد از دوستان تكنيكالي كمك گرفت اما به طور كلي با توجه به رشد قيمتي اخير فعلا فشار فروش بالا ميباشد
روی منفی ارزش خرید داره با توجه به باز شدن مثبت حکشتی می توان امید سود خوب داشت؟احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
سیمان خزر به زودی برای تعدیل مثبت 30 درصدی متوقف خواهد شد .شرکت 6 ماهه حدود 55 تومان سود ساخته ............
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postبا سپاس از پاسخ شما
روی منفی ارزش خرید داره با توجه به باز شدن مثبت حکشتی می توان امید سود خوب داشت؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
نظر