تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    ای ول روحیه..با اینکه سرمایتون تو پارسیان به خطر افتاده ولی باز روحیتون بیسته! :d
    بابك جان شايد بتوان گفت اكثريت فعالان بازار فكر ميكنند در بازار سرمايه ضرر هم وجود دارد اما تا به حال شده كسي سهم مناسب و محكمي را خريداري نمايد با ديد بلند مدت و ديد واقعي سرمايه گذاري كند و ضرر نمايد؟؟؟
    تا به حال شايد صدها مورد ديدم سرمايه گذاري هاي بلند مدت مثلا در بازه 3-4 سال سود هاي چند صد درصدي به همراه داشته حتي شايد فراتر از سودهاي ما نوسانگيران وقتي بازار سرمايه را با ساير مشاغل و حرفه ها مقايسه ميكنم هيچ ضرر و زياني در بازار نميبينم انقدر كه در ساير بازار ها و مشاغل ريسك وجود دارد به نظر بنده در بازار سرمايه اگر درست و اصولي و علمي سرمايه گذاري شود وجود ندارد....
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
      32 درصد سبد پارسیان با میانگین 360 تومانی دارم . این گزارش 12 ماهه هم نمیاد تا بدونم واقعا بیچاره شدم یا هنوز امیدی هست . توکل بر خدا . هر چی قسمت باشه همون میشه
      گزارش 12 ماهه خوبي خواهد داشت نگران نباش دوست من

نظر

• aminaran
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 254

ریزش احتمالی رانفور کی خواهد بود وتا چند ؟

نظر

• hamyy26
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 73

سلام دوست عزيز.من چادرملو رو ديروز نفروختم آيا به نظر شما تا سهم برنگشته در اولين روز كاري ردش كنم يا نگهش دارم؟ممنونم

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            جناب نظري در مورد ثاباد نظري نداريد؟ به نظر تو كف است و فروشنده اي هم نداره در اين قيمتها
            ثاباد پروژه هاي بسيار خوب و ارزنده اي دارد اما شركت با مشكل نقدينگي مواجه ميباشد از نظر سهام نيز وضعيت سهام شركت به دليل شناور پايين و عدم گردش چندان مناسب نميباشد اما با ديد بلند مدت به نظر بنده جز سهامي است كه با رشد چند صد درصدي مواجه خواهد شد

نظر

• stockbroker68
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 137

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              بابك جان شايد بتوان گفت اكثريت فعالان بازار فكر ميكنند در بازار سرمايه ضرر هم وجود دارد اما تا به حال شده كسي سهم مناسب و محكمي را خريداري نمايد با ديد بلند مدت و ديد واقعي سرمايه گذاري كند و ضرر نمايد؟؟؟
              تا به حال شايد صدها مورد ديدم سرمايه گذاري هاي بلند مدت مثلا در بازه 3-4 سال سود هاي چند صد درصدي به همراه داشته حتي شايد فراتر از سودهاي ما نوسانگيران وقتي بازار سرمايه را با ساير مشاغل و حرفه ها مقايسه ميكنم هيچ ضرر و زياني در بازار نميبينم انقدر كه در ساير بازار ها و مشاغل ريسك وجود دارد به نظر بنده در بازار سرمايه اگر درست و اصولي و علمي سرمايه گذاري شود وجود ندارد....
              جناب نظری
              فرمایشات شما کاملا صحیح است
              در این چند سال فعالیت در بورس نه چک برگشتی داشتیم نه چک بد به کسی دادیم نه مشکل با مامور مالیاتی و صنفی داشتیم نه مشکل با مشتری و انبار و گمرک و پرسنل و غیره داشتم

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                تا به حال شايد صدها مورد ديدم سرمايه گذاري هاي بلند مدت مثلا در بازه 3-4 سال سود هاي چند صد درصدي به همراه داشته حتي شايد فراتر از سودهاي ما نوسانگيران وقتي بازار سرمايه را با ساير مشاغل و حرفه ها مقايسه ميكنم هيچ ضرر و زياني در بازار نميبينم انقدر كه در ساير بازار ها و مشاغل ريسك وجود دارد به نظر بنده در بازار سرمايه اگر درست و اصولي و علمي سرمايه گذاري شود وجود
                ندارد....
                آقای نظری کاملا موافقم
                سرمایه گذاری در بورس اگر با دید بلند مدت(بیش از یک سال) باشد نه تنها موجب ضررو زیان نمیشود بلکه سوداوری مناسبی را هم به همراه میاورد
                مثل همین فاسمین که سال پیش در حوالی محدوده های 1500 نمادش جهت افزایش سرمایه متوقف شد 12درصد افزایش سرمایه داد ودر عین حال حدود 150تومان هم سود تقسم کرد وهم اکنون با احساب محدوده ی که در ان قرار دارد سود بسیار مناسبی نصیب سهامدارانی که سهم را نگه داری کرده اند داده است
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  داداش بابك سلام يك نگاه به اين خگستر بنداز لطفا 3 قلو سقف ؟
                  سلام

نه محسنی عزیز 3 قلو نیست . فعلا سطح شیبدار قرمز رنگ مقاومت اصلی سهمه.موج 5 هم فرض کنیم بخواد ایجاد شده احتمال اینکه بلند نشه زیاده

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                    بابك جان اين وپترو جمعي از دوستان ميگن سروشانه كف من ميگيم دوقلو ميسازه نظر شما چيه
                    امکان نداره بسازه.به اون دوستانتون بگین مرد مومن این بخواد دابل تاپ بسازه حساب کردین تارگتش چقدر میشه؟؟؟!!!!!!! هدفش اونوقت میشه محدوده 40 تومن!!!!

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط amintab2001 پست شده است View Post
                      سلام جناب نظری و پناهی نظرتون راجب به قنیشا و وسپه چیه
                      قنیشا به هیچ وجه رشد نکرده میخام یه شنبه اضافه کنم اگه صلاح میدونید
                      سهام من
                      غگرجی-وتوسم-وسپه-خصدرا-وبصادر-فولاژ لطفا نظرتون رو راجب به سبد من بدید
                      حکشتی خیلی کوتاه مدت
                      تو پستهای قبل زمانی که سپه 137 بود عرض کردم که 166 هدف اول سهمه اهداف بعدی سهمم تو بازه 1 ساله بالاتر از 250 تومنه
                      قنیشا فعلا نه روندش نزولیه مگر اینکه روندشو به سمت بالا بشکنه
                      وتوسم نگه داری...در حال حاضر بازار بازار شرکتهای سرمایه گزاریه
                      وبصادر بررسی نکردم
                      فولاژم خوبهوست سهامدار نیستن
                      حکشتی هم کوتاه مدت خوبه ریسک سهم بالاست اینجور سهما گرگ در لباس میشن باید مواظب بود
                      صدرام مثل هر تجهیزاتی دیگه خوبه البته من فاراکو دیروز رد کردم بجاش وصنا گرفتم ولی خوب تجهیزاتیا در کل خوبن

نظر

• hamyy26
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 73

سلام آقاي پناهي عزيز اين دفعه سوم هست كه در مورد كچاد سوال ميكنم و شما هم جواب نميديد فكر كنم با تريپ ما حال نميكنيد نه؟:D:x طور خدا جواب بديد من با اين كچاد چه كنم؟به نظر شما فروختني هست با توجه كه روز 4شنبه صف خري را دادن .ممنون از شما استاد بزرگ

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط hamyy26 پست شده است View Post
                          سلام دوست عزيز.من چادرملو رو ديروز نفروختم آيا به نظر شما تا سهم برنگشته در اولين روز كاري ردش كنم يا نگهش دارم؟ممنونم
                          با اجازه اساتید
                          دوست عزیز کچاد برگشت خاصی رو تجربه نمیکنه .... این سهم مثل چند مرحله قبل( 430-530 و 600 )اصلاح زمانی داره تا اصلاح قیمتی هدف بعدی سهم 850 تومنه .. کچاد سهم پر پتانسیل و بنیادی هست و با رشد بازار روند رو به رشد خودشو ادامه میده
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            محسن جان و باباك عزيز اگر در مورد واميد هم نظري داريد بفرماييد؟ خريدش خوبه تو اين قيمت ها.؟
                            به نظر بنده واميد به سقف خود رسيده است و جاي رشد قيمتي چنداني نخواهد داشت

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط hamyy26 پست شده است View Post
                              سلام دوست عزيز.من چادرملو رو امروز نفروختم آيا به نظر شما تا سهم برنگشته در اولين روز كاري ردش كنم يا نگهش دارم؟ممنونم
                              به نظرم اولين هدف كچاد سطوح قيمتي 750 تومان باشد براي رشد بيشتر بايد كمي صبر كرد و وضعيت قيمتهاي جهاني بيلت را رصد نمود

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
                                استاد پناهی میشه غلطهای این شاگرد تنبل رو بگیرید؟
                                وصنعت:
                                سلام
                                این حرفا چیه وحید جان شما تاج سرین

خوبه ولی اینحوریم میشه نگاه کرد

کلا وصنعت 144 تومن مقاومت اصلیشه ولی دلم میخواد دوباره افت کنه یه کم تا برای صعود بعدی مقداری انرژی بگیره

نظر

در حال کار...
                                X