آقای نظری خوش آمدید .@};-@};-@};-
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postضمن عرض خوشامدگويي :
آقاي نظري سرمايه گذاري برديس يكي از زير خاكيهاي شما بود كه بارسال چندان رشدي نكرد. نظر شما در مورد اين سهم امسال چيست ؟؟ چند وقت هست كه سهامدار عمده اش سهم را از توي بازار دارد جمع ميكند..؟؟!!!b-)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post;)
...سلام محمد چطوری پسرم.....داشتم مطلبتو تو بورکس میخوندم دیدم ترجیحو ترجیع نوشته بودی....گفتم اینجا که میبینمت بگم اونور درستش کنی....زیییشته..:d
چنتا دست مگه من دارم...دوتا خط تلفن و تردید کردن...موبایل...مسنجر...بورکس و بورسی . ایران تحلیل...تازه مشتری حضوری و کاغذم که هست...اینقدر تند تند تایپ میکنم که اصلا فکر و وقت نگاه کردن مجددو ندارم...خوبی دکتر...کم پیدایی...
نظر
-
جناب آقای نظری جابجایی اخیر رو در انتخابات هیئت مدیره حفارس ( آقای نعنا کار ) در روند قیمت سهم ( مثبت یا منفی ) موثر میدونید یا نه؟
با تشکریـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
راست و دروغش پاي راوي ميگن سنگ اهنيها بر سر افزايش نرخ سنگ اهن به صورت پله اي توافق كردند از طرف ديگر قرار شده بهره مالكانه را هم بپردازند به هر حال فعلا صبر ميكنيم ببينيم به قول خودشان تا يك ماه ديگه اين خبر را رسما منتشر خواهند كرد يا نه...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراست و دروغش پاي راوي ميگن سنگ اهنيها بر سر افزايش نرخ سنگ اهن به صورت پله اي توافق كردند از طرف ديگر قرار شده بهره مالكانه را هم بپردازند به هر حال فعلا صبر ميكنيم ببينيم به قول خودشان تا يك ماه ديگه اين خبر را رسما منتشر خواهند كرد يا نه...
بهتره از این به بعد رو خودروییها کار کنید.
البته بعنوان یک پیشنهاد
نظر
-
در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Postجناب آقای نظری جابجایی اخیر رو در انتخابات هیئت مدیره حفارس ( آقای نعنا کار ) در روند قیمت سهم ( مثبت یا منفی ) موثر میدونید یا نه؟
با تشکر
درباره نعنا كار هم فقط شنيدم كه ميگن طرف ظاهرا يك شركت حمل و نقل خودش داشته و قراردادهاي تپل ميرفته واسه كاميونهاي خودش خلاصه اينكه از ديد مديريتي چندان ديد خوبي به ايشان نداشتم....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام
من امدممممممممممممممممممممم
اقاي نظري و اقاي پناهي بسيار خرسندم كه دوباره تاپيك خودتان را فعال كرديد
جايي بسي خوشحالي است اميد است ديگر كدورت . تهمت .بي احترامي وووووووووووووووورا شاهد نباشيم
من امروز توي بازار نبودم سبدم سرخپوش شده وامصيبتاااااااااااااااااااا
خبر خوبي از كنور خواندم اميد است فردا روند صعودي بگيرد
خبر لغو عوارض صادرات براي سنگ اهني ها ميتواند محرك خوبي باشد
ثاژن هم نبودم با ان ماندم
نظر دوستان را راجع به روند ثاژن خواهانم
فكر ميكنيد خود روييها ليدر خواهند شد ؟آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط ملک الملک پست شده است View Postآقای نظری این دولت بد خوابی برای بهره مالکانه دیده.
بهتره از این به بعد رو خودروییها کار کنید.
البته بعنوان یک پیشنهاد
اما درباره معدنيها به خصوص سنگ اهنيها اينها طلا خواهند شد اما نه الان 3-4 سال ديگه وقتي كه طرح هاي فولادي افتتاح بشوند و سنگ اهن كيميا انوقت مجبورن قيمت سنگ اهن را ازاد كنند سنگ اهني كه اختلاف قيمتي بسيار بالايي را با قيمت هاي جهاني دارد....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
من امدممممممممممممممممممممم
اقاي نظري و اقاي پناهي بسيار خرسندم كه دوباره تاپيك خودتان را فعال كرديد
جايي بسي خوشحالي است اميد است ديگر كدورت . تهمت .بي احترامي وووووووووووووووورا شاهد نباشيم
من امروز توي بازار نبودم سبدم سرخپوش شده وامصيبتاااااااااااااااااااا
خبر خوبي از كنور خواندم اميد است فردا روند صعودي بگيرد
خبر لغو عوارض صادرات براي سنگ اهني ها ميتواند محرك خوبي باشد
ثاژن هم نبودم با ان ماندم
نظر دوستان را راجع به روند ثاژن خواهانم
فكر ميكنيد خود روييها ليدر خواهند شد ؟
اما كنور 2200 و 2400 و 2800 تومان هدفشه اين سهم به خدا طلاست قدرشو بدونيد...
ثازن هم سهمي كه بنيادي خوبي نداره و فعلا بايد اصلاح كنه....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز صنعت خودرو را در گزارشات 12 ماهه 90 و 3 ماهه سال 91 ببينيد چه بلايي سرشان خواهد امد به نظر بنده كار صنعت خودرويي تمام است
اما درباره معدنيها به خصوص سنگ اهنيها اينها طلا خواهند شد اما نه الان 3-4 سال ديگه وقتي كه طرح هاي فولادي افتتاح بشوند و سنگ اهن كيميا انوقت مجبورن قيمت سنگ اهن را ازاد كنند سنگ اهني كه اختلاف قيمتي بسيار بالايي را با قيمت هاي جهاني دارد....
سهامداران دو گروه را بررسی کنید تا متوجه شوید که چه قدرتی پشت خودروسازها پنهان شده .
آیا دولت و نظام از پول مالیات معادن به راحتی میگذرند؟
نظر
نظر