در اصل توسط LEON پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
محسن جان با سلام و تشکر بابت مطالب مفید و کارشناسانه شما
اگر درمورد زمان افزایش سرمایه وساپا اطلاعی دارید لطفا بفرمایید.
شنیدم 25 فروردین مجعشه ولی بعیده به این زودی باشه چون هنوز مجوز نگرفته و سایپا هم در حال رسوندن شناور وساپا به حد مجازه.
ممنوندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postسلام محسن جان و بابک عزیز
ببخشید من زیاد مزاحمتون میشم
یه سوالی:
میخوام سهام پدرم(حفاری) رو بفروشم و هر وقت که خواست همین تعدادی رو که داره بهش پس بدم،و فعلا با پولش سهم های با پتانسیل بهتری بگیرم،به نظرت خوبه یا این کار رو نکنم؟
اگر جوابت مثبته رو چه قیمتی بفروشمش و چه سهمی رو بگیرم؟به نظر خودم که فعلا تا 300 رشد داره
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postاستاد
روند آسیا رو چطور میبینید؟
تعدیل منفی غیر منتظره بود.شوکه بودم.
40% پرتفوی ام با قیمت 442 آسیاست.
بعد 3 ماه صبر.بدجوری حالمو گرفت.:(
ممنونمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postدوستان برای یکشنبه خروج از کدام سهمهای وکار,وصنعت,مپنا,وسپه و فاراک را مناسب می دانید لطفا راهنمایی کنیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمحسن جان با سلام و تشکر بابت مطالب مفید و کارشناسانه شما
اگر درمورد زمان افزایش سرمایه وساپا اطلاعی دارید لطفا بفرمایید.
شنیدم 25 فروردین مجعشه ولی بعیده به این زودی باشه چون هنوز مجوز نگرفته و سایپا هم در حال رسوندن شناور وساپا به حد مجازه.
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط احمدي پست شده است View Postسلام جناب محسن
درباره پردیس نظری دارید
اما شركت ظاهرا قصد افزايش سرمايه 50 درصدي را در پيش دارد از طرفي هنوز فروش ملك ميرداماد در دستور كار ميباشد هدف قيمتي سهم را سطوح 200 تومان ميدانم راستش 169 نشستيم براي خريد ندادند در همين سطوح اگر زماني عرضه شود بنده خواهم خريدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم 3 سهم اول پرتفوي پرديس را ببنيد به ارزش اين سهم پي خواهيد برد ...
اما شركت ظاهرا قصد افزايش سرمايه 50 درصدي را در پيش دارد از طرفي هنوز فروش ملك ميرداماد در دستور كار ميباشد هدف قيمتي سهم را سطوح 200 تومان ميدانم راستش 169 نشستيم براي خريد ندادند در همين سطوح اگر زماني عرضه شود بنده خواهم خريد
نمونه اش همین پردیس. حدود 1.5 ماه پیش خریدم رو 163 تومن. بعد از خرید من بی دلیل و بی جهت تا 145 پایین رفت ( هر چند می دونم قسمتی از افت تقصیر بازارگردان نامردش بود)
یه مقداری اش رو 170 تومن دادم رفت. حالا کسی نمی تونه جلو سهم رو بگیره 180 تومن رو هم دید
البته از همین سست شدن اعتقادم به سهم های باارزش چند بار دیگه هم ضربه خوردم. تا من باشم و به گیج بازی های بازار توجه نکنم.
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postنمی دونم چرا همه سهم هایی که میخرم و بهشون ایمان دارم بعد از خریدم می زنن تو ذوقم .
نمونه اش همین پردیس. حدود 1.5 ماه پیش خریدم رو 163 تومن. بعد از خرید من بی دلیل و بی جهت تا 145 پایین رفت ( هر چند می دونم قسمتی از افت تقصیر بازارگردان نامردش بود)
یه مقداری اش رو 170 تومن دادم رفت. حالا کسی نمی تونه جلو سهم رو بگیره 180 تومن رو هم دید
البته از همین سست شدن اعتقادم به سهم های باارزش چند بار دیگه هم ضربه خوردم. تا من باشم و به گیج بازی های بازار توجه نکنم.
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام به محسن و بابک عزیز
به نظرتون فاراک کوتاه مدت رو چه قیمتی فروشیه...راستی محسن جان کمرجان داره چشمک نمیزنه برای خرید؟
كمرجان يك شايعه منفي مبني بر عدم موافقت مسئولان استاني مبني بر افزايش نرخ محصولات شركت در بازار افتاده است كه اگر صحت داشته باشد وضعيت خوبي را براي سهم رقم نخواهد زد بنده اعتقاد شديدي بر روي خريد اين سهم داشتم اما فعلا تا روشن نشدن اين شايعه دست نگه خواهم داشتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر