کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بابک جان سلام
من یه بررسی کردم وپارسو میخوام ببینم درسته یا نه؟
اول اینکه آر اس آی بالای 70 هست و یعنی خرید هیجانی
دوم اینکه مکدی هم در بالاترین سطح خودش هست و اینم یعنی خرید هیجانی
سوم اینکه کندل مرد آویزان شکل گرفته و این هم یعنی برگشت روند
حالا میخواستم بدونم اصلا اصلاحی شکل میگیره؟
اگر اتفاق میافته تا چه قیمتی؟
در ضمن با صعودی بودن روند این سهم..تارگت رو چند میبینی؟
ببین چقدر پتانسیل سوال پرسیدن دارم:d
پیشاپیش سپاس!!!!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
سلام آقاي پناهي عزيز اين دفعه سوم هست كه در مورد كچاد سوال ميكنم و شما هم جواب نميديد فكر كنم با تريپ ما حال نميكنيد نه؟:D:x طور خدا جواب بديد من با اين كچاد چه كنم؟به نظر شما فروختني هست با توجه كه روز 4شنبه صف خري را دادن .ممنون از شما استاد بزرگ
hammy عزیز شرمنده آخه نه که دیتای تعدیلی سهمو ندارم برا همین نمیتونستم جواب بدم.پس 1 ساعت مهلت بدین دیتاشو اعمال کنم کامل عرض کنم که چیکار کنید چیکار نکنید
بابک جان سلام
من یه بررسی کردم وپارسو میخوام ببینم درسته یا نه؟
اول اینکه آر اس آی بالای 70 هست و یعنی خرید هیجانی
دوم اینکه مکدی هم در بالاترین سطح خودش هست و اینم یعنی خرید هیجانی
سوم اینکه کندل مرد آویزان شکل گرفته و این هم یعنی برگشت روند
حالا میخواستم بدونم اصلا اصلاحی شکل میگیره؟
اگر اتفاق میافته تا چه قیمتی؟
در ضمن با صعودی بودن روند این سهم..تارگت رو چند میبینی؟
ببین چقدر پتانسیل سوال پرسیدن دارم:d
پیشاپیش سپاس!!!!
به نظر بنده واميد به سقف خود رسيده است و جاي رشد قيمتي چنداني نخواهد داشت
موافقم محسن جان ان ای وی محدوده 750 تومنه که با قیمت 600 تومنی فعلی p/nav هشتاد درصد رو دیده .البته تو این بازار بعید نیست سرمایه گذاری ها nav خودشونو ببینن.... خیلی ها دارن اینطوری معامله میشن ..... محسن جان امسال سال سرمایه گذاری هاست!!! ....
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
آقای نظری
بر اساس اظهارات رئیس بانک مرکزی در سال 88 تعیین نرخ سود تسهیلات لیزینگ به مجامع شرکتهای لیزینگ واگذار شد و بانک مرکزی دیگه دخالتی نمی کنه.
اولاً الان فرمول یا روشی که برای تعیین نرخ سود لیزینگ بیشتر در شرکتها استفاده میشه چیه؟
بعدش با این کاهش نرخ سود تسهیلات عقود مشارکتی به نظرتون آینده این صنعت چجوری؟
به عنوان مصداقی نظرتون در مورد لیزینگ صنعت و معدن با توجه به اصلاح قیمتی به علت اعلام خبر تعیین نرخ بهره 12% برای مطالبات توسط بانک صنعت و معدن و همچنین اعتقاد بیشتر فعالان بازار به چشم انداز روشن گروه صنعت و معدن چیه؟
کی این عرضه های آتیه دماوند روی این نماد تموم میشه
به شخصه نظرم به علت آزاد سازی نرخ حاملهای انرژی و نیاز صنعت و معدن به نوسازی ماشین آلات روی این سهم مثبته
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
سلام دوستان.به نظرتون خريد سهام زير در روز 14 فروردين چه جوره؟كدوم بهتره؟
وساپا:به دليل پتانسيل بالا و داشتن مجمع افزايش سرمايه در 25 فروردين
فراوري:به دليل اتمام سهم وسپه
وصنا
مرقام:هدف 800 و نزديكي مجمع
همونطور که در شکل 1 مشاهده میکنید سهم در موج 5 خودش قرار داره.با توجه به اینکه قیمت از موینگرهای خود دور شده احتمال برگشت سهم به سمت موینگرهای خود افزایش پیدا میکنه.
در شکل دوم سهم در کانال صعودی خودش در حرکته اگر بخواین هدف کانال رو به عنوان پایان موج 5 حساب کنید محدوده 950 تا 1000 تومن پایان موج 5 خواهد بود.من احتمال میدم موج 3 از 5 در همین قیمت 800 تموم بشه بعد یک اصلاح جزئی بشه و تا 1000 تومن ( یا همون ضلع بالائی کانال قرمز رنگ ) حرکت کنه
در شکل سوم هم اندروز رسم شده که هدف چنگال هم 790 تا 800 هست
سلام و خسته نباشید به شما عزیزان که با این حوصله و دلسوزی سوال دوستان جواب میدید خدا قوت
بابک یا وحید عزیز فرقی نمیکنه این سوال یه دوست دیگم هست که بالاتر پرسیده فکر کنم جوابش به درد همه بخوره
با توجه به اینکه مرقام از 500 رشدش شروع کرده و اومد تا 580 الانم به نظرم داره اصلاح میکنه و اماده شه برای بالای 700 خرید پله ای که شروع کردم روی این سهم مناسب میدونی که خرید پله اخرم گذاشتم روی منفی یکشنبه
خرید وساپا حتی توی این قیمت با توجه به صورت مالی که داد روی کدال و به نظر من که دانش زیادی ندارم خیلی خوب بود و احتمال شناسایی سود بالای 100 و تقسیم سود بالا روی همین قیمت eps میشه 4 یعنی با این سهم مجمع رفتن 25% سود میده افزایش سرمایه و بقیه مسایلم به کنار زیر 400 خریدش روز یکشنبه مناسب میدونی ؟
این سهمها با توجه به اینکه صنعت انفورماتیک و سرمایه گذاری پتانسیل بالای داره و از هدفمند کردنم در امانند و خیلی هم رشد نکردن عرض کردم و اینکه به قول دکتر فرزاد حفظ سرمایه مهمتر از سود کردنه به نظر نماید ریزش شدیدی در این دو سهم باشه با افت شاخص البته دید و تجربه شما کمک زیادی میکنه در انتخاب مطمین تر و راحتر سهمها
در رابطه با معادنی ها و فولادی هام اگر نظری بدین که ورود به کدوم در روز یکشنبه مناسبه ممنون میشم
ببخشید اگر سرتون درد اوردم از قدیم گفتن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
استاد نظري سلام تو اين حكشتي چه خبر بيد چرا صف خريد شده بيد كدام حقوقي روش داره كار كرده بيد؟
يك شايعه اي پيچيده كه ظاهرا تحولاتي در شركت در حال رخ دادن است و يك حقوقي معروف نيز در حال خريد بنده از پشت پرده اين سهم متاسفانه خبري ندارم از ديد بنيادي هيچ پتانسيلي در سهم وجود ندارد شاخص بالتيك رشد چنداني نكرده تحريمها امان به شركت و فعاليتهايش نميدهد ازاد شدن نرخ سوخت نيز تهديد ديگري ميباشد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر