در اصل توسط داش مهدی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/04/26, 20:12.
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postپرسپولیس الان تو موج اصلاحی قرار داره از نظر زمانی فکر کنم 3 روز دیگه یه نوسان بده و یه چند پله ای صعود کنه ولی دوباره روندش ریزشی میشه :d . سپاهان هم تو سقف تاریخی خودش قرار داره بنظرم داره حبابی بالا میره حواستونو خیلی جمع کنید . ;)
فکر کنم استقلال هم موج 4 رو تموم کرده میره برای موج 5 ...یا تو این فصله و موجش بلند تر از سپاهانه یا میره تو تایم فرم فصل بعد l-)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
[QUOTE=آریو;120566]خیلی قشنگ بود :d
فکر کنم استقلال هم موج 4 رو تموم کرده میره برای موج 5 ...یا تو این فصله و موجش بلند تر از سپاهانه یا میره تو تایم فرم فصل بعد l-)[/QUOTE
آریو جان استقلال چون موج 2 ساده بوده موج 4 باید پیچیده باشه به احتمال خیلی زیاد موج 5 هم ناقص باشه :-> در کل بهش امیدی ندارم :D
نظر
-
[QUOTE=bourse;120569]در اصل توسط آریو پست شده است View Postخیلی قشنگ بود :d
فکر کنم استقلال هم موج 4 رو تموم کرده میره برای موج 5 ...یا تو این فصله و موجش بلند تر از سپاهانه یا میره تو تایم فرم فصل بعد l-)[/QUOTE
آریو جان استقلال چون موج 2 ساده بوده موج 4 باید پیچیده باشه به احتمال خیلی زیاد موج 5 هم ناقص باشه :-> در کل بهش امیدی ندارم :D
منم مثل شما فکر میکنم بورس جان...امیدی بهش نیست =((
از استاد خوبمون بابک عزیز میخوایم نمودار یه سهم رو برامون بزنن
یه سهم خوب تا همه با هم یه گین خوب بگیریم >:D<
البته به جز ولساپا ;;)که حسابی خرید کردم خدا به خیر کنه ...
بابک جان منتظریم >:D<ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
60% سبدم حق ولساپاس با تمام شده ی 200 تومن اگه ضرر کنی تنها نیستی داداش :d ولی ایشاا... نمیکنیم
نظر
-
بابک جان سلام در خصوص بکام یادتون میاد در حدود قیمت 260 270 پارسال خرید شد الان نمواری ازش دارید ممنونم میشوم موج شماریش اعلام بفرمایید
نظر
-
اقا شرمنده بحث فوتبالی شد ها اما ما استقلالی ها حاضریم یه بار دیگه از پرسپولیس 6تا بخوریم بلکه پرسپولیس یه روحیه بگیره واقعا من به عنوان یه استقلالی دیگه دلم به حال پرسپولیس میسوزه وای به حال خودشون بابا قباهت داره یه تیم پایتخت از شهرستانیها راه به راه سوراخ اقا بیاین ما رو ببرین اشکال نداره!!!!!!!!:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاقا شرمنده بحث فوتبالی شد ها اما ما استقلالی ها حاضریم یه بار دیگه از پرسپولیس 6تا بخوریم بلکه پرسپولیس یه روحیه بگیره واقعا من به عنوان یه استقلالی دیگه دلم به حال پرسپولیس میسوزه وای به حال خودشون بابا قباهت داره یه تیم پایتخت از شهرستانیها راه به راه سوراخ اقا بیاین ما رو ببرین اشکال نداره!!!!!!!!:d
آقا اصلا پرسپولیس،تیم ضایع،داغون،اصلا هر چی تو بگی
ولی همین تیم سه تا بهتون زد =))
یعنی این تیم پرسپولیس اگه با یه تیم دسته سومی هم بازی میکرد نمیتونست توی کمتر از 10 دقیقه 3 تا بزنه
آخه داغون تر و درپیت تر از شما هم تیم وجود داره ؟ :-&افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
باسلام وعرض ادب
باتشکر از زحمات تمامی دوستان
سهام زیر برای....................
فاذر خیلی عالی و آماده یه صعود خوب (گزارش افزایش سرمایه تایید شده) فاذر فاذر فاذرو............................فاذر
رتکو آماده صعود
قشهد برای رصد حرفه ای ها
ونیکی در این قیمت ها باید در سبد باشد
گروه پتروشیمی شناسایی سود
پیشبینی کاهش قیمت نفت و بتبع آن محصولات پتروشیمی
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام وعرض ادب
باتشکر از زحمات تمامی دوستان
سهام زیر برای....................
فاذر خیلی عالی و آماده یه صعود خوب (گزارش افزایش سرمایه تایید شده) فاذر فاذر فاذرو............................فاذر
رتکو آماده صعود
قشهد برای رصد حرفه ای ها
ونیکی در این قیمت ها باید در سبد باشد
گروه پتروشیمی شناسایی سود
پیشبینی کاهش قیمت نفت و بتبع آن محصولات پتروشیمی
نظر
-
نظر