در اصل توسط Fmoradi پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
دقيقا مشكل رايان فاندي هم هست كه بيشتر از خودش به شركت مادرش برميگرده عدم حمايت از سهم و دست بردن در فروش ميتونه طول موج صعودي رو كوتاه كنه رايان در استانه مجمع نبايد اصلاح كنه طول موج هاي اكستند شده در صعود و نزول مويد ان هم ميباشد با پي بر اي سهم و شرايط مجمع انتظار پر كردن گپ انتظار زيادي از ان نبود
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postدقيقا مشكل رايان فاندي هم هست كه بيشتر از خودش به شركت مادرش برميگرده عدم حمايت از سهم و دست بردن در فروش ميتونه طول موج صعودي رو كوتاه كنه رايان در استانه مجمع نبايد اصلاح كنه طول موج هاي اكستند شده در صعود و نزول مويد ان هم ميباشد با پي بر اي سهم و شرايط مجمع انتظار پر كردن گپ انتظار زيادي از ان نبود
البته به هر سهمی خواسته باشیم دقیقتر نگاه کنیم مشکلات فاندی و سیستماتیک خودشو میتونیم پیدا کنیم !
اما اینجا باید کمی صبر کنیم ببینیم چه اتفاقی میوفتهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postدقيقا مشكل رايان فاندي هم هست كه بيشتر از خودش به شركت مادرش برميگرده عدم حمايت از سهم و دست بردن در فروش ميتونه طول موج صعودي رو كوتاه كنه رايان در استانه مجمع نبايد اصلاح كنه طول موج هاي اكستند شده در صعود و نزول مويد ان هم ميباشد با پي بر اي سهم و شرايط مجمع انتظار پر كردن گپ انتظار زيادي از ان نبود
مجمع سهم هم فکر کنم تیر ماهه و تا تیر وقت زیادی داریم ولی سهم سال پیش هم مونده به مجمع اصلاحی بود ولی بعده مجمع رشد کرد.ولی خوب اون موقع شرایط با الان خیلی فرق داشت.اون زمان سهم دقیقا در وسط موج 4 نزولی بزرگ بود و پی ای سهم قبل از مجمع 5.5 بود!و باید هم نزول میکرد.الان مهمترین حمایت رایان با توجه به خیلی از شرایط محدوده 385 هست یعنی انتظار نداریم سهم زیاد منفی بخوره
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postپستهای شما رو و حتی خودم رو من خودم حذف کردم چون مسیر تاپیک رو منحرف می کردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postداش بابك از بنيانش قرار بود هر كس در تاپيك ما هر چه دلش ميخواهد بگه چه بورسي و چه غير بورسي اين دم اخري هم كه برگشتيم يكم پيچشو شلتر كرديم و قرار شد هر كي هم هر چي خواست به خود ما هم بگه>:d<آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/05/04, 13:20.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
[quote=محسن نظري;123656]داش بابك از بنيانش قرار بود هر كس در تاپيك ما هر چه دلش ميخواهد بگه چه بورسي و چه غير بورسي اين دم اخري هم كه برگشتيم يكم پيچشو شلتر كرديم و قرار شد هر كي هم هر چي خواست به خود ما هم بگه>
:)) کسی به کسی چیزی نگفت ولی چت روم شده بود برا همین مطالب اضافی حذف شد
نظر
-
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postسلام
دوستان کتاب درباره بورس ، بنیادی ، تکنیکال (کلا هر چی بدر می خوره) معرفی کنید.
محسن و بابک جان شما هم یاری برسونید.
فقط زود چون امشب می خوام برم تهران
ممنون از همه دوستان
اما یه کتاب دیگه هم من به شما معرفی میکنم که خوندنش خالی از لطف نیست
کتاب چگونه در بورس 2 میلیون دلار به دست آوردم،نوشته نیکلاس دارواس
البته این کتاب به صورت داستانیه ولی نکات خیلی خوبی داره و میتونه مفید باشه
این دو کتاب رو خودم خوندم و برام جالب بودهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دوستان و اساتید عزیز کسی ازحرکت و معاملات مشکوک بانک ایران زمین که در روز چهارشنبه ظرف چند ثانیه از تعداد6 معامله وحجم کم دو سه هزار تا به تعدادمعاملات بالای هزار وحجم بالا در اخر وقت رسید و صدر جدول را گرفت اطلاعی داره ممنون وسپاسگذارم اگه کسی از سروران خبر یاتحلیلی دارند بفرمایند متشکرم
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postسلام
دوستان کتاب درباره بورس ، بنیادی ، تکنیکال (کلا هر چی بدر می خوره) معرفی کنید.
محسن و بابک جان شما هم یاری برسونید.
فقط زود چون امشب می خوام برم تهران
ممنون از همه دوستان
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاقاي نظري لطفا" نظر خودتان را راجع به خريد در درصدهاي منفي فردا رتاب بفرماييد ؟؟ سباسگزاريم..:">به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
اين مسخره بازيها چيه عوارض 70 درصدي صادرات سنگ اهن دانه بندي شده مردشور اين مملكت بي سر و صاحاب رو ببرن كه ملت رو بيچاره كردن بعد دوستان ميگن اقاي نظري چرا رفتي تو بازار ملك....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر