در اصل توسط soroush پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
جناب نظری اگه ممکنه میخواستم نظرتونو در مورد خنصیر بدونم.....
یه تاپیک تو سایت براش درست کردم نمودارشو هم گذاشتم.@};-@};-@};-@};-
نظر
-
با عرض سلام خدمت آقایان پناهی و نظری عزیز
لطف می کنید نظر خود را درباره سهم مارگارین با توجه به افزایش نرخ روغن خوراکی و فروش کارخانه قدیمی که شرکت اعلام کرده در صورت فروش توانایی اعلام سود تا133 تومان هم دارد لطف می کنید راهنمایی کنید.
نظر
-
سلام جناب پناهی
یک نگاهی به شکر جهانی بندازید ممنون میشم.
منم نظرمو اینجا گفتم
اگر قیمت صعودی بشه تاثیرش بر قندی ها چقدر میتونه باشه؟
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام جناب پناهی
یک نگاهی به شکر جهانی بندازید ممنون میشم.
منم نظرمو اینجا گفتم
اگر قیمت صعودی بشه تاثیرش بر قندی ها چقدر میتونه باشه؟
تا اینجا 5000 دلار رفتم رو سود!
منتظر جوابتون هستم.
نظر
-
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post?????:-/
و قیمت نهایی یعنی قیمت بسته شدن سهم با توجه به حجم مبنا ، که در روز بعد به عنوان قیمت پایه حساب میشود و درصد های بالا و پایین روز بعد را به نسبت قیمت پایانی محاسبه میکنند.
دوستان اگر توضیح دیگری هست بگویند تا من هم استفاده کنم .
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم بنده در جريان اين 34 دلار نيستم اگر ميشود كمي توضيح دهيد ممنونم
عماد حسيني خاطرنشان كرد: اين موضوع ميتواند با كاهش بهاي تمامشده محصولات واحدهاي پتروشيمي، موجب افزايش سودآوري اين واحدها شود. در همين حال براي جبران اين كاهش قيمتها در بهاي تمامشده پالايشگاهها نيز مقرر شد تا قيمت نفت خام پالايشگاهها تنها براي سالجاري به ميزان 34 دلار در هر بشكه تعيين شود تا خوراك را براين اساس به واحدهاي پتروشيمي تحويل دهند
این هم لینک خبر: http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=253048
نظر
-
در اصل توسط دماوند پست شده است View Postجناب نظري عزيز
اين باغميشه تازه وارد رو با سود1795 كف و سقف قيمتشو چند ميبينيد؟
با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام بر اساتید
آقا قیمت آخرین معامله با قیمت پایانی چه فرقی داره و کدوم رو باید به عنوان مرجع توی محاسبات وارد کردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postجناب نظری نظرتون راجع به خودرویها ومخصوصا لیدرشون سایپا چیه؟ فک می کنین تا مجمع به اندازه تقسیم سود رشد کنن یا نه؟ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط گلادياتور پست شده است View Postجناب نظري فكر ميكنين سيمانيها كي ليدر بازار ميشن چون ما معمولا موقعي ميفهميم كه رشد شونو كردن البته در مورد اكثر سهمها همينطوره
ناو سشرق ميدونين چنده البته تقريبي هم بگين كفايت ميكنه؟ ممنون ميشم
سشرق شركتي توليدي است و ان اي وي نداردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postبا سلام .
آیا دوستان عزیز بابک پناهی و محسن نظری خرید کالسیمین 1000 تومانی را پیشنهاد میکنند؟ با سپاس فراوانبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postجناب پناهی صعودو داشتین؟!
تا اینجا 5000 دلار رفتم رو سود!
منتظر جوابتون هستم.
عالی بود
روشهای تکنیکالم متفاوته.ولی من واقعا نمیتونم نظر بدم.یعنی اون چیزائی که من دنبالشم نتونستم پیدا کنم.برا همین نمیتونم متاسفانه نظر قطعی بدم.کل دیتای شکرم متاتریدر ها نمیزارن تا موج شماری کنم.برا همین تنها با برخی تاکتیکهام میتونم نظر بدم.امیدوارم عذر مرا پذیرا باشید.
ولی......
من فکر میکنم تا 18.64 خواهد ریخت ;)
من الان نه سل میتونم بکنم و نه بای چون دلیل محکمی ندارم!
نظر
-
اعلام آمادگي آمريكا براي گفتوگو با ايران درباره موضوع هستهاي
خبرگزاري فارس: وزارت خارجه آمريكا آمادگي خود را براي گفتوگو با ايران در خصوص موضوع هستهاي اعلام كرد؛ اما به زمان احتمالي ديدار با مقامات ايراني و مكان برگزاري آن اشاره نكرد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر