در اصل توسط SHAHBOD پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
در اصل توسط at56 پست شده است View Postسلام به استاد عزیز لطفا نظرتون رو درباره فباهنربگیدمن الان13%تو ضررم با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام جناب نظری عزیز
نظرت راجع به این فاراک مفلوک چیه؟;)
یه 25%ی تو ضرریم داداش:dبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط abolfazlkalhor پست شده است View Postسلام محسن جان
سوالی داشتم---جمع حقوق صاحبان سهام تقسیم به سرمایه ثبت شده میشه ارزش دفتری ؟درسته
اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 12 ماهه منتهی به 1389/09/30 (حسابرسی نشده) ولغدر -----حقوق سهامداران 382406 میلیون ریال---سرمایه ثبت شده 300000میلیون ریال
382406/300000 =1.28 یعنی چی؟ این نباید 128 باشه ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام
هر چه تلاش کردم به مصاحبه پرزیدنت لایو برسم نشد که نشد
دوچرخه سواری در هوای نیمه بارانی هم لذتی دارد وصف ناشدنی
ولی صحبتهای پایانی ایشان به نظرم مثبت امد هیچ مسله حل ناشدنی در ایران نداریم هیچ مشکلی در ایران نباید روی زمین بماندو کشور ولایت مدار و بدعت جدید در رهبر ی جهان و حکم پدر دارندو
نمی دانم ایا راجع به بورس هم صحبتی شد
لطفا دوستان اطلاعرسانی کنند
به نظر من فارغ از حساب و کتابهای اعتباری و اخر ماه فردا اول وقت شاهد عرضه بعد متعادل و در انتها مثبت خواهیم بود
خودم یک پا تحلیل گر شده ام touch woodآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
ولی صحبتهای پایانی ایشان به نظرم مثبت امد هیچ مسله حل ناشدنی در ایران نداریم هیچ مشکلی در ایران نباید روی زمین بماندو کشور ولایت مدار و بدعت جدید در رهبر ی جهان و حکم پدر دارندو
به نظر من فارغ از حساب و کتابهای اعتباری و اخر ماه فردا اول وقت شاهد عرضه بعد متعادل و در انتها مثبت خواهیم بود
خودم یک پا تحلیل گر شده ام touch wood
نظر
-
خودم یک پا تحلیل گر شده ام touch wood
پرزیدنت همه چی رو با سال 84 مقایسه می کردند : تولید فولاد و ..... و ارزش بازار و شاخص بورس که نسبت به سال 84 رشد چشمگیری داشته .
کلا همه چی امن و امان و گل و بلبل و سنبل فقط بدن ما گرمه حالیمون نیست .
نظر
-
به نظر من که مصاحبه خوبی بود از مجلس هم تعریف کرد و این که اختلاف نظرها برای پیشرفت کشور و رسیدن به بهترین نقطه است از کمیته مشترک دولت و مجلس گفت و ضمن حمایت از بازار سرمایه و بورس گفت از سفته بازی در بازارهای دیگر مثل مسکن و سکه و ... جلوگیری خواهد شد به نظرم چند روز کلا بازار مثبتی خواهیم داشت:)
نظر
-
با سلام
همه چی آرومه غصه ها خوابیدن /
همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم /
/ من چقدر خوشبختم همه چی آرومه
بگو این آرامش تا ابد پابرجاست /
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم /
یادم میاد تهران که بودم با دوستام هر وقت این آهنگ را گوش میدایم میگفتیم : خدا به اقای طالب زاده رحم کنه دست ما نیافته
وگرنه تو یک کوچه بن بست تا میخورد میزدیمش :dآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
با سلام
اقای نظری میدانم سوالات را به ترتیب اولویت جواب میدهید من هم که طبق معمول ته صف
حالا تا کسی نیامده لطفا نظرتان را راجع روند بازار بفرمایید
به نظر باید چند روزی مثبت باشد .
راستی ستاره ما که انلاین میشم همش روشن و خاموش میشه مال شما همش خاموش
این یعنی چهههههههههههههههههههههه/!!!!!!!!!!!!!!!آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
-
اقای نظری میدانم سوالات را به ترتیب اولویت جواب میدهید من هم که طبق معمول ته صف
حالا تا کسی نیامده لطفا نظرتان را راجع روند بازار بفرمایید
به نظر باید چند روزی مثبت باشد .
راستی ستاره ما که انلاین میشم همش روشن و خاموش میشه مال شما همش خاموش
این یعنی چهههههههههههههههههههههه/!!!!!!!!!!!!!!!
اين جريان ستاره هم يعني اينكه من تو هفت اسمون يه ستاره دارم اونم هميشه خاموشه:d
دور از شوخي اين وضعيت انلاين بودن را ميتوانيد در تنضيمات مشخص كنيد كه چراغ خاموش باشيد يا روشن مثل مسنجر و اينويزيبل و اين چيزا.....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
تمامی ستاره های هفت اسمان نیلگون تقدیم به بچه های آزاده ی ایران زمین اریایی
از کیسه خلیفه میبخشم .:d
ولی وقتی ستاره شما خاموشه من فکر میکنم نیستید سوال نمی کنم البته به نفع شماست نه که از بس سوال میکنم
موفق پر سود و سبز اندیش بمانید.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
نظر