در اصل توسط kavian77 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط گلادياتور پست شده است View Postده درصد افزايش نرخ سيمان متوسط پنجاه درصد تو سود سيمانيها تاثير داره و فكر كنم مثلا برا بعضي سيمانيها مثل سشرق حتي دوبرابر ميكنه البته به صورت تقربي حساب كردم از ماشين حساب استفاده نكردم
دوستان عزيز اگه اشتباه مي گم راهنمايي نماييدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
[QUOTE=arak_bourse;27106]جناب نظري گرامي
در مورد خريد پتروشيمي اميركبير نظر شما چيه؟ با چه قيمتي خوبه با توجه به ضررده بودنش.
به نظر شما اينگه ميگن شاخص تو موج b هست خريد سهام ريسك زيادي داره نسبت به قبل؟[/QUOTE
شكبير ظاهرا بلوكي عرضه شده اما سهم زيانده نميباشد ظاهرا با اجراي طرح توسعه به سود رسيده بود
درباره موج بي بنده اعتقاد ندارم با توجه به گزارشات پر پتانسيل 3 ماهه و تعديل عايدي در اكثر شركتها بنده روند بازار را فعلا صعودي ميدانم مگر دستاويز سياسي ديگري به وجود بيايدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
باسلام
ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد
دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد.
با اجازه مهران جان آقای نظری مجددا تولدتان را تبریک میگویم هر چند سال تولدتان سیکرت است اما من یک حدسهایی میزنم بگم بگم بگم
خوب شد ناهار درست نکردیم وگرنه همش رو دستمان می ماند
آاقای نظری احتمالا فردا یا چهار شنبه فاذر برای مجمغ بسته میشود تصمیم به شرکت در مجمغ دارم تا نظر اساتید چه باشدآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postباسلام
ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد
دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد.
با اجازه مهران جان آقای نظری مجددا تولدتان را تبریک میگویم هر چند سال تولدتان سیکرت است اما من یک حدسهایی میزنم بگم بگم بگم
خوب شد ناهار درست نکردیم وگرنه همش رو دستمان می ماند
آاقای نظری احتمالا فردا یا چهار شنبه فاذر برای مجمغ بسته میشود تصمیم به شرکت در مجمغ دارم تا نظر اساتید چه باشد
بنده نظرم بر شركت در مجمع فاذر ميباشد البته بنده خود چون اعتباري خريدم مجبورم تا قبل مجمع خارج شومبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام
محسن عزیز در مورد باما میخواستم یه مشورتی با شما بکنم در صورت های مالی نرخ روی و سرب رو 2250 شرکت لحاظ کرد با دلار هزار تومنی برای سال 90 به نظر شما با افزایش سرمایه که شرکت پیشنهاد داده به سازمان بورس ایا خریدش همچنان توجیح داره بنده مقداری دارم و قصد دارم اضافه کنم گرچه نماد به زودی برای مجمع سالیانه بسته خواهد شد محسن جان ایا شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه و همینطور شرکت ذز افزایش سرمایه رو مناسب ارزیابی میکنید؟ به نظر بنده با توجه به نرخ سرب و روی در صورت های مالی و نرخ ارز شرکت قطعا تعدیل خوبی رو در چندین مرحله تا پایان سال خواهد داشت . ممنون میشم نظر شمارم بدونم. پرسود باشیدبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبا سلام
محسن عزیز در مورد باما میخواستم یه مشورتی با شما بکنم در صورت های مالی نرخ روی و سرب رو 2250 شرکت لحاظ کرد با دلار هزار تومنی برای سال 90 به نظر شما با افزایش سرمایه که شرکت پیشنهاد داده به سازمان بورس ایا خریدش همچنان توجیح داره بنده مقداری دارم و قصد دارم اضافه کنم گرچه نماد به زودی برای مجمع سالیانه بسته خواهد شد محسن جان ایا شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه و همینطور شرکت ذز افزایش سرمایه رو مناسب ارزیابی میکنید؟ به نظر بنده با توجه به نرخ سرب و روی در صورت های مالی و نرخ ارز شرکت قطعا تعدیل خوبی رو در چندین مرحله تا پایان سال خواهد داشت . ممنون میشم نظر شمارم بدونم. پرسود باشید
اما با ديد ميان مدت و چند ماهه شركت در افزايش سرمايه را مناسب ميدانم اما اگر ديدگاهتان كوتاه مدت ميباشد خروج مناسبتر استبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postرضا جان شركت در افزايش سرمايه بستگي به گزارش توجيهي افزايش سرمايه دارد و نرخ بازدهي افزايش سرمايه اما در خصوص روند كلي روند سهم را صعودي و با تعديلات مثبت همراه ميدانم
اما با ديد ميان مدت و چند ماهه شركت در افزايش سرمايه را مناسب ميدانم اما اگر ديدگاهتان كوتاه مدت ميباشد خروج مناسبتر است
محسن جان به نظر با توجه به سرمایه کمش وارد گره نخواهد شد درسته؟به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postممنون ازت محسن عزیز شاید جزو معدود سهم هایی باشه که با دید میان مدت بهش نگاه کنم و برای سومین بار در عمر 7 ساله بورسی ام به مجمع شرکتی برم
محسن جان به نظر با توجه به سرمایه کمش وارد گره نخواهد شد درسته؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر