تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
    سلام جناب نظری
    من تعدادی بترانس در 2500 خریدم وچون صف فروش شد به اجبار به مجمع رفتم به نظر شما با توجه به گزارش 90 وکاهش 14 درصدی سود وبالا رفتن نرخ دلار و اینکه این شرکت هم واردات و هم صادرات دارد به نظر شما فروختن با ضرر آن بهتر است یا نگهداری و امکان رشد ان وجود دارد
    با تشکر
    دوست عزيزم شما دقيقا مصداق تاكيد بنده هستيد كه هميشه ميگويم دوستان در معاملاتشان از تلفيق تكنيكال و فاندامنتال در كنار يكديگر استفاده نمايند اگر از تكنيكال استفاده ميكرديد در قيمتهاي 2900 تومان خارج ميشديد
    اما در مقطع كنوني توصيه بنده با توجه به روند صعودي قيمت مواد اوليه شركت و نرخ ارز و تحريمها خروج و تعويض سهم ميباشد
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط shahrzaad_1387 پست شده است View Post
      محسن نازنین سلام

در مورد این بحث جدولی که دوستان توی سایت گذاشتن باید بگم که این موضوع به سادگیه که بعضی ها فکر میکنن نیست ... درسته که قیمت ارز مهمه اما باید ببینیم قیمت محصولات رو چقدر پیش بینی کردن و الان چنده ... اینجا یه مثال رو کامل میزنم که دوستان ببینن

فی المثل پتروشیمی آبادان قیمت پی وی سی تولیدی خودش رو برای فروش حدود 1020 دلار پیش بینی کرده بوده با دلاری 1150 تومن که میشده حدودا 1200 تومن

اما الان قیمت فوب خلیج فارس حدود 1250 تومن و دلار هم 1200 تومن که میشه 1500 تومن

قیمت تموم شده هم حدود 1000 تومنه که اگر 1500 برسه پی وی سی راحت 150 درصد تعدیل مثبت داره ، یعنی 102 تومن ای پی اس اعلامیش میره بالای 260 تومن

اما اینطوری نیست که ساده بره بالا ، از اول سال تا الان اگر نگاه کنید توی بورس کالا بین 1291 تا 1360 تومن فروخته که میشه بیش از 50% تعدیل مثبت اگر تا آخر سال همینطوری بفروشه ... تجربه هم ثابت کرده که یک ضرب قیمت نمیره بالا ، اما در میان مدت قیمت های بازار میره به سمت قیمتهای جهانی

کل حرف اصلی من این نبود که پتروشیمی آبادان خوبه ، بلکه بحث اصلیم اینه که نمیشه با یه جدول ساده گفت فلان شرکت اینقدر تعدیل میده فلانی اونقدر
      قیمت تموم شده
      شهرزاد جان همانطور كه در پست پتروشيمي اصفهان گفتم نميتوان دقيقا ميزان تعديل را حدس زد و چرخه ارزي شركت تنها واردات و صادرات نميباشد ممكن است شركتي مواد اوليه خود را بر اساس قيمتهاي جهاني دريافت كند براي مثال سهمي مثل فباهنر درست است صادرات بالايي دارد اما مواد اوليه خود را يعني مس و روي را نيز بر اساس قيمت هاي جهاني دريافت ميكند براي مثال اگر 1 تن مس با قيمت 9 هزار دلار و بابه قيمت ريالي 9 ميليون تومان با دلار 1000 توماني ميخريد الان قيمت داخلي فعلي مس 9 هزار دلاري با دلار فعلي فروش داخل به بيش از 10.5 ميليون تومان خواهد رسيد پس تنها اتكا به سرفصل صادرات و واردات شركتها كافي نيست و مسائل ديگر نيز دخيل ميباشد

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

با سلام خدمت بابک عزیز
        بابک جان بموتو مقاومت 258 تومنی خودشو شکونده داداش ...میتونم بپرسم وضعیت تکنیکال جدیدش چطور میشه ..اگه بهم بگی ممنون میشم

انتظار سود 70 تا 75 تومنی سال 90 رو براش داشتم که با افزایش نرخ یورو 15 تومنش از بین میره و انتظا سود 60 تومنی رو دارم با پی به ای 5.5 ارزش گذاری من میشه 330

داداش یه نگاهی به نمودارش میندازی که کجا اضافه کنم یا خارج شم ؟؟؟ یا اینکه هدف پایینتری رو نشونه کرده
        بازم ممنونم
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

زامیاد و اثرات نرخ یورو جدید

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

واتي 35 تومان محقق كرد به نظرم راحت 160 را خواهد ديد

نظر

• Mousavi
              عضو عادی
              • May 2011
              • 196

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              با سلام خدمت بابک عزیز
              بابک جان بموتو مقاومت 258 تومنی خودشو شکونده داداش ...میتونم بپرسم وضعیت تکنیکال جدیدش چطور میشه ..اگه بهم بگی ممنون میشم

انتظار سود 70 تا 75 تومنی سال 90 رو براش داشتم که با افزایش نرخ یورو 15 تومنش از بین میره و انتظا سود 60 تومنی رو دارم با پی به ای 5.5 ارزش گذاری من میشه 330

داداش یه نگاهی به نمودارش میندازی که کجا اضافه کنم یا خارج شم ؟؟؟ یا اینکه هدف پایینتری رو نشونه کرده
              بازم ممنونم
              سلام دوست عزیز
              قصد دخالت ندارم فقط برای گرفتن سریع پاسختون عرض میکنم که جناب پناهی دیشب تحلیلی رو در مورد موتوژن در تاپیک مپنا گذاشتن
              میتونید استفاده کنید
              اینم لینکش
              http://forums.boursy.com/showthread....7885#post27885

نظر

• hamed1
                عضو عادی
                • May 2011
                • 75

سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا محسن گل
                ميخواستم ببينم نظرتون راجه به گلگهر با توجه به بحث صادرات وافزايش قيمت ارز خريد در شرايط كنوني تا قبل مجمع رو چگونه مي بينيد؟
                ممنون

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

محسن جان و بابک عزیز قربون قد و بالاتون این وبانک رو هم یه بررسی میکنید<محسن جان پرتفوی خوبی داره با توجه به افزایش نرخ دلار>

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                    واتي 35 تومان محقق كرد به نظرم راحت 160 را خواهد ديد
                    چطوری محسن خان.کجایی مومن؟بنده 50000 تا 4 شنبه واتی خریدم رو 118 تومان .یادش بخیر تو اون پارک روبرو چقدر تحلیل می کردیم شیران رو 330 تومان ارزنده شناخته شده بود و از پارسال تا به حال 4 برابرذ شده من یکبار خریدم 330 فروختم 365 رفتم ثنوسا خریدم ماندم توش ولی 3شنبه 10% خالی کردم و 50000تا واتی خریدم ببینم چه گینی میدهد باید جبران مافات کنم.محسن قدم بعدی بازپس گیری ولصنم هایم و وصنعت هایم است.یک زمانی خوب حالی به خریدار ها دادم باید نوسان بگیرم شدید به پول نیاز دارم شدید.بعد از پروژه های واتی ولصنم و واتی میرم دوباره سراغ ثنوسا در ضمن مقداری هم تمحرکه 127 تومانی خریدم

نظر

• davood10
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 68

سلام خدمت اقای نظری.ایا مجمع زیر مجموعه های مپنا باید قبل از مجمع عادی سالیانه شرکت اصلی برگذار شود؟
                      شرکت در مجمع مپنا که در 24 خرداد برگزار میشه رو چگونه ارزبابی میکنید؟
                      آخرین ویرایش توسط davood10؛ 2011/06/09, 18:54.

نظر

• Mousavi
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 196

در اصل توسط davood10 پست شده است View Post
                        سلام خدمت اقای نظری.ایا مجمع زیر مجموعه های مپنا باید قبل از مجمع عادی سالیانه شرکت اصلی برگذار شود؟
                        سلام دوست عزیز
                        شما از کجا میدونید که 24 خرداد مجمع مپناست در حالی که هیچ گزارش دعوتی از سوی شرکت منتشر نشده ؟

نظر

• davood10
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 68

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز
                          شما از کجا میدونید که 24 خرداد مجمع مپناست در حالی که هیچ گزارش دعوتی از سوی شرکت منتشر نشده ؟
                          سلام.توی تاپیک اخبار مجامع لیست بعضی از شرکتها هست که توسط کاربر محترم ناهید ارسال شده است.

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط hamed1 پست شده است View Post
                            سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا محسن گل
                            ميخواستم ببينم نظرتون راجه به گلگهر با توجه به بحث صادرات وافزايش قيمت ارز خريد در شرايط كنوني تا قبل مجمع رو چگونه مي بينيد؟
                            ممنون
                            دوست عزيزم كگل امسال صادرات كنسانتره نخواهد داشت و قصد دارد حدود 40 درصد از گندله خود را صادر كند كه در صورت تحقق اين امر باز هم شاهد تعديل عايدي خوبي از كگل خواهيم بود سود 140 توماني تعديلش قطعي است اما بنده سود بسيار بالاتر را براي امسال كگل تخمين ميزنم

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                              محسن جان و بابک عزیز قربون قد و بالاتون این وبانک رو هم یه بررسی میکنید<محسن جان پرتفوی خوبی داره با توجه به افزایش نرخ دلار>
                              مهران عزيزم دست رو خوب گزينه اي براي شنبه گذاشتي يكي از سهامي كه بنده زير نظر دارم همين وبانك ميباشد االبته منتظر نتيجه تكنيكالش هستم

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط davood10 پست شده است View Post
                                بله دوست عزيزم شركت در مجمع مپنا را عالي ارزيابي ميكنم اگر ان چيزي كه بنده انتظار دارم به وقوع بپيوندد شاهد تعديل عايدي بسيار خوبي در سودس ال 89 و 90 مپنا خواهيم بود

نظر

در حال کار...
                                X