تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mousavi
    عضو عادی
    • May 2011
    • 196

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    بله دوست عزيزم شركت در مجمع مپنا را عالي ارزيابي ميكنم اگر ان چيزي كه بنده انتظار دارم به وقوع بپيوندد شاهد تعديل عايدي بسيار خوبي در سودس ال 89 و 90 مپنا خواهيم بود
    جناب نظری عزیز شما در تحلیلاتون به چه دلیل انتظار تعدیل در مپنا دارین ؟

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
      جناب نظری عزیز شما در تحلیلاتون به چه دلیل انتظار تعدیل در مپنا دارین ؟
      پايين در نظر گرفتن حاشيه سود در پيشبيني سال 89 و كه طبق براوردهاي بنده براي كل سال بسيار بيشتر از پيشبيني خود شركت و تعديل مثبت خواهد شد
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• نيما آزادي
        عضو عادی
        • Oct 2010
        • 24

محسن جان ؛
        اثرات افزایش نرخ ارز رو بر سود آوری مپنا بخصوص زیر مجموعه هاش بررسی کردی ؟

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          بابک جان من در محاسبات این جدول اشکالی میبینم
          مثلا این جدول اومده نرخ دلار دیده شده در بودجه ها رو 5 درصد رشد داده ...ممکنه یکی دلار رو واقعی تر دیده باشه و یکی خیلی پایینتر مثلا شفن و شاراک تقریبا خوب دیده بودن .... ولی شیراز و شپدیس خیلی محافظه کارانه
          با توجه به مشخص شدن نرخ ارز جدید ما نباید همه رو 10 درصد افزایش بدیم بیشتر به نفع اونایی میشه که نرخ دلار رو پایین تو بودجه دیدن مثلا شپدیس و شیراز البته اون چیزی که تو جدول بالا میبینم هنوز صورت های مالی رو ندیدم ... یا فملی که 1030 دیده شده ...
          برای محاسبه جدول بالا کل ستونی که رشد 5 درصدی نوشته شده باید عدد 1174 تومن نوشته بشه (البته بجز خارک که یورو هست) بعد تفاوتش با بودجه شرکت محاسبه بشه بعد در کل ارزش صادراتش ضرب بشه و تقسیم به تعدادسهام شرکت ...
          و همین طور اگه خوراک یا خرید مواد اولیه داشته باشه مثل لوازم خانگی..بترانس ...دارویی و غیره

مثلا من برای فملی رو محاسبه کردم فقط از محل دلار جدید میشه 30 تومن تعدیل مثبت

دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم ... یا اگه من اشتباه میکنم تذکر بدن
          جدول بالا قابل اتکا نیست
          ممنون

مرسی از پاسخت

آره دقیقا همینه شرکتی که اومده دلارو تو بودجش 1150 دیده ما نباید دیگه 10% رشدش بدیم خوب.الان دلار 1170 هست

ولی من چند تائی رو از جدول چک کردم کاملا درست بود

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط امیرعلی پست شده است View Post
            استا پناهی نظرتون راجع فسرب وحقش چیه ما جارشنبه سهم رویی گیر نیوردیم مجبور به خرید این دو سهم شدیم ایا رشدی براش متصورید و از افزایش دلار بهرهای میبره چون شنیدم صادرات نداره ممنون از زحماتتون

از افزایش نرخ دلار که ظاهرا سودی نمیبره ولی 270 تومن سطح حمایت مهمه سهم و بله رشد برای متصورم

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط نيما آزادي پست شده است View Post
              محسن جان ؛
              اثرات افزایش نرخ ارز رو بر سود آوری مپنا بخصوص زیر مجموعه هاش بررسی کردی ؟
              دقيقا نه نيما جان ولي سياستهاي مپنا تقسيم حداقلي سود شركتهاي زير مجموعه است بر فرض اثرات منفي نيز به نظر بده با افزايش تقسيم سود جبران خواهد شد در ضمن سودشركتهاي زير مجموعه مپنا درصد قابل توجهي از سود مپنا را تشكيل نميدهد مضافا اينكه با توجه به قراردادهاي ارزي شركت در كل به نظرم اين افزايش نرخ به نفع مپنا تمام خواهد شد
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                آقاي پناهي عزيز- با سلام
                تشکر فراوان از محبت شما به پاسخگوئي سوالات
                1-با توجه موضوع ارز در خصوص خبهمن و زامياد نظرات چيست در قيمت فعلي خروج يا نگهداري تا مجمع؟
                2-مقداري ح وساپا دارم بنظر شما تبديل به سهم کنم يا بفروشم؟
                با تشکر
                سلام

با توجه به جو منفی برای خودروئی ها خشک و تر باهم خواهند سوخت به نظر من تعویض خودروئی ها با معدنی ها کار معقولی باشه

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

با اجازه محسن و بابک عزیز

اخبار تاثیر گذار بر ملی مس
                  سخنراني روز سه شنبه توسط رييس بانك مركزي آمريكا در مورد آخرين وضعيت اقتصاد جهان حائز اهميت بود. به گفته برنانكه، رشد اقتصادي در آينده نزديك از حد مورد انتظار پايين تر خواهد بود و در اين فضا افزايش بيشتر قيمت مواد خام از سطوح فعلي نيز با توجه به وضعيت عرضه و تقاضا آسان نخواهد بود. برنانكه همچنين تاكيد كرد كه فشارهاي تورمي بر اقتصادها موقتي خواهد بود و با توجه به آرام شدن بازارهاي نفت و كالاها، انتظارات تورمي در بلندمدت ناچيز است. اظهارات برنانكه در كنار اتمام برنامه 75 ميليارد دلاري خريد ماهانه اوراق قرضه در پايان ژوئن، رشد بيشتر قيمتها در بازار مواد خام را با چالش مواجه ميكند.

یک خبر نیمه رسمی
                  احتمال عقب نشینی بانک مرکزی وجود دارد.
                  مخالفت هایی که از گوشه و کنار شنیده میشود، و واکنشهای منفي که کارشناسان و اقتصاددانان انجام دادن و حساسيتی که در سطح جامعه ایجاد شده ، احتمالا بانک مرکزی از افزایش نرخ دلار عقب نشینی خواهد کرد و دلار به قیمت سابق باز خواهد گشت.
                  معاون بانک مرکزی اعلام کرده بود که منتظر واکنش و بازتاب های آن در جامعه هستیم تا بتوانیم تصمیم بهتری در آينده نزديك اتخاد کنیم.

با توجه به شرایط فعلی فقط توصیه به نوسان گیری از سهم دارم علی رغم ارزندگی سهم
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    با سلام خدمت بابک عزیز
                    بابک جان بموتو مقاومت 258 تومنی خودشو شکونده داداش ...میتونم بپرسم وضعیت تکنیکال جدیدش چطور میشه ..اگه بهم بگی ممنون میشم

انتظار سود 70 تا 75 تومنی سال 90 رو براش داشتم که با افزایش نرخ یورو 15 تومنش از بین میره و انتظا سود 60 تومنی رو دارم با پی به ای 5.5 ارزش گذاری من میشه 330

داداش یه نگاهی به نمودارش میندازی که کجا اضافه کنم یا خارج شم ؟؟؟ یا اینکه هدف پایینتری رو نشونه کرده
                    بازم ممنونم
                    سلام
                    آریو دوست عزیزم
                    در تاپیک مپنا نمودارشو گذاشتم ولی الان کف کاناله و کانالم به پائین نشکسته که در صورت وقوع این مهم شاید فروش بهترین کار باشه

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

مهران جان احتمال اینکه وبانک از 262 برگرده زیاده ولی اگر برنگرده 252 تومن حمایت قوی داره

نظر

• علامه
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 429

جناب نظری و پناهی عزیز
                        ممنون میشم اگه بفرمایید نظرتون بری خرید شنبه روی چه سهامی هست؟
                        هگمتان
                        کگل
                        فملی
                        فباهنر
                        شاراک
                        شیران و یا .......؟
                        ممنون میشم هردو عزیز تکنیکال و بنیادی نظر بدین
                        (و اینکه ایا باتعویض وپست و شپنا با سهام فوق موافقین؟)
                        ارادتمند
                        آخرین ویرایش توسط علامه؛ 2011/06/09, 23:31.

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

بابک جان ممنون من که خودم فقط پله آخر خریدم مونده نزدیکه 80-90 تا برداشتم به نظرت شنبه بردارم یا به امید 252 بشینم...

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                            از افزایش نرخ دلار که ظاهرا سودی نمیبره ولی 270 تومن سطح حمایت مهمه سهم و بله رشد برای متصورم
                            بابک جان فسرب مثل اینکه صادرات هم داره و یادمه یه خبری هم چند وقت پیش از صادرات به ترکیه هم یه جایی دیدم
                            ضمن اینکه فرض را بر این بگیریم فسرب صادرات اصلا نداشته باشد که در اینصورت بازهم از افزایش نرخ ارز سود خواهد برد چون در داخل هم وقتی میفروشه براساس نرخ جهانی میفروشه که با افزیش قیمت دلار قیمت فروش داخلی هم بالا میره و تفاوت چندانی نمیکنه که صادر کنه و یا در داخل بفروشه و این قضیه صادراتی بودن یا نبودن بیشتر در مورد شرکتهایی موثره که قیمت فروش داخلی اونها دستوری تعیین میشه درحالی که اونچیزی که در مورد گروه روی و سرب شنیدم در داخل هم براساس نرخ جهانی میفروشن.
                            البته طبق پیشبینی شرکت که در کدال هم هست همه فروش برای سال 90 رو داخلی در نظر گرفته.
                            این عبارت رو هم عینا از گزارش فسرب مینویسم(تحقق مبلغ پیشبینی شده سال 1390 بر اساس متوسط نرخ فروش داخلی شمش سرب و روی به قراره هر تن 20میلیون ریال بر مبنای متوسط نرخ های جهانی (lme) به ازای هر تن 2هزار دلار و براساس نرخ تسعیر 10000ریال برای هر دلار در نظر گرفته شده است.)

بنابرین شرکت برای هر تن فروش 2میلیون تومان در نظر گرفته که براساس دلار هزار تومانی و و سرب و روی 2هزار دلاریه که با دلار فرضا 1200تومانی و سرب و روی هر تن همون 2هزار دلار میشه 2400000تومان و از گزارش معلومه که شرکت درآمدشو براساس ضرب قیمت دلار در قیمت جهانی محاسبه میکنه که با افزایش قیمت دلار قیمت فروش داخلی هم بالاتر میره مگر اینکه بخوان نرخ رو دستوری کنن که ظاهرا اینطور نیست.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• arashvet
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 341

جناب نظری ببخشید که مزاحم می شوم برای خرید در روز شنبه چه سهمهایی را پیشنهاد می کنید که در کوتاه مدت بازدهی خوبی داشته باشد
                              با تشکر

نظر

• بهروز نعیمی
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 68

سلام

سوالی دارم از کسانی که در بورس ایران تکنیکال کار می کنند :

چرا موقع افزایش سرمایه شماها افزایش سرمایه را روی چارت اعمال می کنید ؟
                                [SIZE=4][COLOR=red]
                                [/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X