در اصل توسط punisher پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postجناب نظری شما گفتید شیران حقوقی درست حسابی نداره ولی جای دیگه گفتید میان مدت 30 تا 40 درصد میده این یه پارادوکسه با توجه به شایعات کاهش نرخ دلار ایا باز هم روی خرید در 1250 نظر دارید یا کطبی رو ارزنده تر میدونید از نظر رشد کوتاه مدتیبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام . من با وسینا مجمع رفتم . اطلاعات شخصی خودم را برای شرکت فرستادم اما هنوز برگه افزایش سرمایه را دریافت نکردم . کی این برگه ها تحویل میشوند و ایا باید خریدی انجام دهم تا حق وسینا در سیستم ثبت بشود . یکی از دوستان بهم گفت باید حداقل یک برگ حق وسینا خریداری کنی تا تو سیستم برایت ثبت شود .لطفا راهنمایی کنیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط baggio پست شده است View Postمحسن جان سلام
جدای از بحث افزایش سرمایه....نگاهتون نسبت به پست بانک چیست...؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام
صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن
دور فلک درنگ ندارد شتاب کن
من آمدممممممممممممممممممم
به نظر می اید صحبت اقای بهمنی تا حدودی روی بازار تاثیر داشته است
از خرید مجدد وسایا دیروزم خیلی راضیم
هورا هورا هورا من بردممممممممممممم:d:d:dآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
محسن جان سلام من تا حالا با وساپا حق تقدم بازی میکردم حالا اگه با حق سهم برم مجمع چه اتفاقی میافته؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
نظر