در اصل توسط punisher پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخن شده و شکر هیچ نگو
دوش دیوانه شدم عشق مرا دید بگفت
آمدم نغره مزن جامه مدر هیچ مگو
من آمدممممممممممممممممممممم
آقای ب پناهی و م نظری
مقداری پول توی حسابم دارم ایا میانگین وسایا و مپنا را پایین بیاورم یا معدنی بخرم ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
رئیس کل بانک مرکزی در گفتگو زنده با خبر ساعت 14 شبکه 1سیما=
قطعا نرخ ارز را کاهش خواهیم داد و به کمتر از رقم های قبلی خواهد رسید و آثار اقداماتمان در کمتر از 24 ساعت آینده در بازار دیده خواهد شد!!!آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2011/06/13, 13:23.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postدوستان هيچكس از مجمع فايرا خبري دارد؟؟چرا امروز صف خريد شده فروشنده هم ندارد . علت چيست؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
محسن جان یادمه پارسال تو بورکس از ارزندگی پدرخش گفته بودید.
اگه یادم نرفته باشد بعلت کوچک بودن شرکت و صادرات شرکت.
الان که سهم بسته است و ظاهرا افزایش سرمایه 25 درصدی داده.
ایا هنوز هم فاند سهم مورد تائید میباشد؟وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
اين خبر كاهش نرخ ارزي كه بهمني گفته اگر بتواند چنين كاري كند كه به نظر بنده نميتواند و نخواهند گذاشت كه بتواند به صد دليل خلاصه اينكه جو رواني بر بازار خواهد گذاشت شايد شاهد برگشت بازار به سمت خودروييها باشيمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postاين خبر كاهش نرخ ارزي كه بهمني گفته اگر بتواند چنين كاري كند كه به نظر بنده نميتواند و نخواهند گذاشت كه بتواند به صد دليل خلاصه اينكه جو رواني بر بازار خواهد گذاشت شايد شاهد برگشت بازار به سمت خودروييها باشيم
این را هم پایین میاورند
در کل این امر در حد توان دولت نیست
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postاين خبر كاهش نرخ ارزي كه بهمني گفته اگر بتواند چنين كاري كند كه به نظر بنده نميتواند و نخواهند گذاشت كه بتواند به صد دليل خلاصه اينكه جو رواني بر بازار خواهد گذاشت شايد شاهد برگشت بازار به سمت خودروييها باشيم
مملكته ما شده آزمون و خطاحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
توجه داشته باشید که منظور بهمنی نرخ آزاد ارز بوده
که با توجه به کمبود منابع ارزی کار خیلی بعیدی بنظر میرسه
مگه توی این یه هفته چه اتفاقی افتاده که به یکباره در خودشون قدرت کنترل بازار رو دیدن؟؟
در ضمن بالا بودن نرخ ارز سودزیادی برای بانک مرکزی داره و همچنین به سیاست جمع آوری نقدینگی دولت کمک میکنه....
نقدینگی لازم برای یارانه ها این بار بوسیله فروش ارز گران؛تامین میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر