در اصل توسط م نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سلام.
بیزحمت یک راهنمایی هم بنده رو بکنید که چند روزی هست به بورس سری میزنیمو قیمتا رو فقط نگاه میکنیم.
حدود 10 درصدی به نظرم تو ضررم.
خبهمن رو روی 3085 حدود 11%
شاراک 5201 حدود 31%
فاراک 2051 حدود 22%
فسربح 1468 حدود 35%
نقد هم صفر
البته قبل خرید فسربح یکی دو تا نوسان روی حق وساپا گرفتم ضررم کمتر شد.
دوستان اگه یک نظر درباره ی سبد ما بدن ممنون میشم.
کار ما شده تماشای بازار
به نظرم اومد شاراک و با مپنا عوض کنم. البته اگه خریدار پیدا بشهدست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postباسلام خدمت اساتید جناب نظری وضعیت خودرویی هارو چطور میبینید یکی به نعله یکی به میخ چرا راهنمایی کنید الا 4درصد ضررمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط s.m.abdollahian پست شده است View Postسلام.
بیزحمت یک راهنمایی هم بنده رو بکنید که چند روزی هست به بورس سری میزنیمو قیمتا رو فقط نگاه میکنیم.
حدود 10 درصدی به نظرم تو ضررم.
خبهمن رو روی 3085 حدود 11%
شاراک 5201 حدود 31%
فاراک 2051 حدود 22%
فسربح 1468 حدود 35%
نقد هم صفر
البته قبل خرید فسربح یکی دو تا نوسان روی حق وساپا گرفتم ضررم کمتر شد.
دوستان اگه یک نظر درباره ی سبد ما بدن ممنون میشم.
کار ما شده تماشای بازار
به نظرم اومد شاراک و با مپنا عوض کنم. البته اگه خریدار پیدا بشهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
واقعا متاسف میشه ادم این همه بیداد تو این مملکت موج میزنه.صنف نچندان محترم طلافروشان موقع فروش هر چه طلا بخوای دارن بندازن بهت اونم با کلی دغل بازی ماشین حسابی ولی موقی فروش که ادم گیر میکنه بعضی مواقع قیمت تابلوشان یک چیز قیمت خرید چیز دیگر اکثراهم میفرماین خرید نداریم اتحادیه هم که خره خورده در نظارتش .ببخشید دلم پربودحضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی
نظر
-
با توجه به اینکه اگهی تمدید حق تقدم فسرب دیروز منتشر شد و مشخص بود امروز باز میشود من سفارش خرید فسرب ح رو دادم و امروز قبل از بازگشایی در سیستم بودم به حالت انتطار که با بازگشایی نفر اول شدم و موفق شدم تعداد خوبی خرید کنم البته به صورت اعتباری و کوتاه مدت.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postواقعا متاسف میشه ادم این همه بیداد تو این مملکت موج میزنه.صنف نچندان محترم طلافروشان موقع فروش هر چه طلا بخوای دارن بندازن بهت اونم با کلی دغل بازی ماشین حسابی ولی موقی فروش که ادم گیر میکنه بعضی مواقع قیمت تابلوشان یک چیز قیمت خرید چیز دیگر اکثراهم میفرماین خرید نداریم اتحادیه هم که خره خورده در نظارتش .ببخشید دلم پربود
تا وقتي مردم ما بخواهند يك شبه پولدار شوند تا وقتي مردم تعريف سرمايه گذاري درست را ياد نگيرند همين هم برامون بهشتهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postبنده با نظر شما مخالفم اشكال از طلا فروش نيست اشكال از اون مردم بي منطقيه كه سر سوزني نه عقل دارند نه فكر بي منطقي اينها همه جا موج ميزنه چه در بورس چه در بازار طلا چه ارز چه .......
تا وقتي مردم ما بخواهند يك شبه پولدار شوند تا وقتي مردم تعريف سرمايه گذاري درست را ياد نگيرند همين هم برامون بهشته
نظر
-
بنده با نظر شما مخالفم اشكال از طلا فروش نيست اشكال از اون مردم بي منطقيه كه سر سوزني نه عقل دارند نه فكر بي منطقي اينها همه جا موج ميزنه چه در بورس چه در بازار طلا چه ارز چه .......
تا وقتي مردم ما بخواهند يك شبه پولدار شوند تا وقتي مردم تعريف سرمايه گذاري درست را ياد نگيرند همين هم برامون بهشته
این فرمایش شما که کاملا اثبات شده هستحضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبابک جان شما هم که روزی وصنعت وصنعت می کردی (شوخی ) این سهم رو چه جوری می بینی؟
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postبارم میگم وصنعت سهمه خوبیه فقط رشدش زمانی شروع میشه که 150 رو به بالا رد کنه . خدائیش من این 150 رد کردنو تا حالا نزدیک 20 بار گفتم مگه نه؟ ;) شما تا 155 ببریدش بقیش با من :d
شما تا 155ببرش بقیش بامن!
(الان 135 هدف من همون حدوده برسه میفروشم)
نظر
نظر