تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
در اصل توسط hamid69 پست شده است View Postبا عرض سلام می خواستم نظرتون رو راجع به آذر آب واینده ی قیمتیش بدونم و اینکه تا چه قیمتی جای پیشرفت دارهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبنده خودم امروز در قيمتهاي 307 تومان به طور كلي از فاذر خارج شدم فعلا كمي صبر ميكنم مجددا وارد فاذر يا فاراك خواهم شد
من فکر می کنم فرصت خرید فاذر حداکثر فردا باشه و بعیده خیلی منفی بخوره
فاذر باید عقب ماندگی خودش رو سریع جبران کنهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postهدف اذراب را قيمتهاي 350-360 تومان ميدانم البته اين امر بستگي به خبر صدرا دارد اگر صدرا ان خبري كه بنده شنيدم را منتشر نكند فاذر ميتواند تا سطوح قيمتي 360 بالا برود در غير اينصورت كه هيچ.....
در مورد فاذر_
برخورد قیمت به مقاومت 100 روزه و خط سوم بادبزن فیبوناچی یعنی 61.8% که جز سطوح برگشتی شمرده می شود همچنین مقاومت 50% تصحیح فیبوناچی روی قیمت 301 تومان بعلاوه حجم بالای معاملات در چند روز گذشته ، تشکیل کندل شمعی نزولی ، بوجود آمدن گپ کوچک ( که البته که باید طبق قواعد بسته شود) ،واگرایی مثبت در هیستوگرام MACd
نشانه هایی جهت انجام یک حرکت اصلاحی تا حدود 263 تومان می باشد.:((
در صورت شکسته شدن باند مقاومتی 290 - 301 تومان که بعید است رشد قیمت تا 373 تومان انتظار می رود ( مقاومت های پیش رو 318، 340 و باند 350-360 تومان می باشد)
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postدر ضمن حواستون به سهام بانکی باشه احتمال صعودشون زیاده
با توجه به شکل گیری موج اول الیوت و برخورد قیمت با مقاومت های 50% فیبوناچی در 346 و مقاومت های 20، 100 و 200 روزه و حجم زیاد معاملات در روزهای گذشته پایان صعود این سهم انتظار می رود و افت سهم تا 317 تومان جهت تشکیل موج دوم الیوت دور از ذهن نمی باشد.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postو نوین _
با توجه به شکل گیری موج اول الیوت و برخورد قیمت با مقاومت های 50% فیبوناچی در 346 و مقاومت های 20، 100 و 200 روزه و حجم زیاد معاملات در روزهای گذشته پایان صعود این سهم انتظار می رود و افت سهم تا 317 تومان جهت تشکیل موج دوم الیوت دور از ذهن نمی باشد.
قربان اگر روی نمودار توضیح بدین فکر کنم بهتر بشه
ممنون
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
قربان اگر روی نمودار توضیح بدین فکر کنم بهتر بشه
ممنون
با توجه به شکل گیری موج اول الیوت و برخورد قیمت با مقاومت های 50% فیبوناچی در 346 و مقاومت های 20، 100 و 200 روزه و حجم زیاد معاملات در روزهای گذشته پایان صعود این سهم انتظار می رود و افت سهم تا 317 تومان جهت تشکیل موج دوم الیوت دور از ذهن نمی باشد.
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postایول اقا بابک هم کمرجان خرید
بلکه این سهم موتورش روشن شه
یه سوالم داشتنم
اصولا چه اتفاقی باید بیفته تا کمرجان بره بالا؟
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postسلام
در مورد فاذر_
برخورد قیمت به مقاومت 100 روزه و خط سوم بادبزن فیبوناچی یعنی 61.8% که جز سطوح برگشتی شمرده می شود همچنین مقاومت 50% تصحیح فیبوناچی روی قیمت 301 تومان بعلاوه حجم بالای معاملات در چند روز گذشته ، تشکیل کندل شمعی نزولی ، بوجود آمدن گپ کوچک ( که البته که باید طبق قواعد بسته شود) ،واگرایی مثبت در هیستوگرام MACd
نشانه هایی جهت انجام یک حرکت اصلاحی تا حدود 263 تومان می باشد.:((
در صورت شکسته شدن باند مقاومتی 290 - 301 تومان که بعید است رشد قیمت تا 373 تومان انتظار می رود ( مقاومت های پیش رو 318، 340 و باند 350-360 تومان می باشد)
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postو نوین _
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postدر مورد فاذر اگر سهم از 288 پائینتر نیاد اونموقع هدفش ... خواهد بود.بزارید ببینیم میاد یا نه! :)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر