ببخشین بابک جان فکر کنم منظورتون 445 بوده
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط paeezan پست شده است View Postمن سوالی دارم از دوستان اگر کسی میدونه لطفا جواب بده
اگر من بخوام یک سهم رو از ابتدا یا مثلا 4 سال قبل به اینطرف تحلیل تکنیکی کنم باید افزایش سرمایه ها رو در متا استاک از همون ابتدا به ترتیب اعمال کنم؟یعنی اول افزایش سرمایه 1 ، بعد روی نموداری که به دست میاد افزایش سرمایه 2 و به همین ترتیب ؟
نظر
-
در اصل توسط امیر پست شده است View Postبا سلام خدمت اقایان پناهی و نظری لطفا در صورت امکان از روند حرکتی خکار بنویسید و ایا خرید ان در قیمتهای امروز مناسب است یا نه . با تشکر
نظر
-
-
-
-
-
در اصل توسط Nima پست شده است View Postبا سلام.
خواهشا قانون رفتن در گره را میخواستم.
با سپاسیـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postومعادن کگل کچاد خبهمن فولادی ها وامید خساپا خکار
ظاهرا داروئی ها افزایش شدید نرخ گرفتن نمیدونم منم شنیدم باید بررسی کنم
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاقاي بورسيان وآقاي بناهي لطفا" يك سهم معرفي كنيد؟؟؟<:-p
نظر
-
در اصل توسط architect_maf پست شده است View Postجناب نظری میشه نظرتونو راجع به تعویض فاذر با خصدرا با در نظر گرفتن جمیع جهات بفرمایید سپاسگزارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بورسیان پست شده است View Postبابک جان من سالهاست با کگل سهامداری میکنم پیشنهاد میکنم دوستان سبد سهامشان را بواسطه احساسات به سهمهای پر نوسان درگیر نکنند و فقط بخشی از سبد را درگیر کنند و برای بخش بنیادی و بلند مدت سهمهایی مثل کگل و کچاد و فولاد و.... داشته باشند دلیلشم اینه که شاخص با حرکت این سهمها حرکت میکنند و بسیار تاثیر بر شاخص دارند بخصوص اگر بدانیم که در موج پنجم هستیم. البته اختیار خرید و فروش با خود دوستان است.
نظر
نظر