تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط سيدبرقي پست شده است View Post
    جناب پناهی و جناب نظری سلام. بنده بیشتر خواننده نظرات خوب شما عزیزان هستم. میخواستم اگه ممکنه نظرتون رو در مورد نگهداری یا فروش سبد بنده بفرمایید.
    فاراک 55% سبد با میانگین 1995
    وپست 12.5% با میانگین 5336
    ومعادن 10% با میانگین 9416
    صدرا 9.5% با میانگین 2678
    وبهمن 5.5% با میانگین 2160
    خساپا 4% با میانگین 2223
    بیمه البرز %3 با میانگین 2921
    ساغ اولاسوز
    سلام

نگهداری تمامی سهام پرتفویتان به نظر من بهترین کاره ممکنه

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط peendar پست شده است View Post
      با سلام
      آقای نظری خرید و معادن رو در چه قیمتی صلاح می دونید و اینکه رشد قیمتیش در چه بازه زمانی خواهد بود ؟
      ممنون
      دوست عزيزم راستش يكم در روند قيمتهاي جهاني مس مرددم به همين دليل ومعادن را از ديدم خارج كرديم اما قيمتهاي 900 شايد بد نباشه براي خريد
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط kashef پست شده است View Post
        جناب نظری در مورد خرید دفارا نظرتان را بفرمایید از شما سپاسگذارم
        به نظر بنده خريدش عاليه هدفشم 900-950 تومان ميباشد

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          دوست عزيزم راستش يكم در روند قيمتهاي جهاني مس مرددم به همين دليل ومعادن را از ديدم خارج كرديم اما قيمتهاي 900 شايد بد نباشه براي خريد
          محسن جان من فکر می کنم با شروع سال جدید میلادی قیمتهای جهانی دوباره شروع به رشد خواهند کرد
          البته شاید الآن برای گفتن این حرف زود باشه
          ولی به نظر من اواخر دی ماه وقت خرید سهام معدنی و فلزی خواهد بود
          شاید دوران طلایی گروه روی در سالهای 84 و 85 یک بار دیگه تکرار بشه
          نظر شما در این مورد چیه ؟
          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/09/13, 19:03.
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• arash
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 819

:)

نظر

• arash
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 819

دانايان پارس 400.000 سهم پست بانک امروزم خريده
              :)

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط frouzan پست شده است View Post
                استاد نظر شما در باره افزايش سرمايه ايران خودرو چيست ؟ يعني فردا صف ميشه؟؟
                با توجه به اينكه افزايش سرمايه از محل سود انباشته ميباشد و با توجه به ساير پتانسيل ها به نظر بنده خودرو جاي رشد قيمتي را تا سطوح 400 تومان در بازه ميان مدت را داراست

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                  یعنی مااااااااااا هم فردا خالی کنیییمم؟؟؟؟
                  بازار خراب نشههههههه؟ :دی
                  گزارش افزايش سرمايه شركت به بورس ارسال شده احتمال رشد بيشتر سهم دور از تصور نميباشد اما بنده براي خريد بكام(كه نشد) و ساير خريدها از سهم خارج شدم

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

جناب پناهی و جناب نظری سلام. بنده بیشتر خواننده نظرات خوب شما عزیزان هستم. میخواستم اگه ممکنه نظرتون رو در مورد نگهداری یا فروش سبد بنده بفرمایید.
                    فاراک 55% سبد با میانگین 1995
                    وپست 12.5% با میانگین 5336
                    ومعادن 10% با میانگین 9416
                    صدرا 9.5% با میانگین 2678
                    وبهمن 5.5% با میانگین 2160
                    خساپا 4% با میانگین 2223
                    بیمه البرز %3 با میانگین 2921
                    ساغ اولاسوز
                    دوست عزيز در سايتهاي ديگه هم كه بنده مطالعه ميكردم شما همين عنوان اول خود را براي ساير تحليلگران ديگر هم استفاده كرده بوديد به نظرم بهتر است بگوييد بيشتر خواننده نظرات همه هستيد;)
                    اما درباره سبدتان سبد بسيار مناسبي داريد اما اگر وبهمن را با سهم پر پتانسيلتري تعويض نماييد به نظر بنده بهتر است
                    پينوشت: دوستان عزيز به خدا لازم نيست براي يك سوال براي ما به به و چه چه راه بياندازيد اين اولا وظيفه ماست دوما وقتي به تضادهاي اينچنيني برخورد ميكنيم كمي ناراحت ميشويم
                    شاد و سلامت باشيد
                    آخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/09/13, 19:58.

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      محسن جان من فکر می کنم با شروع سال جدید میلادی قیمتهای جهانی دوباره شروع به رشد خواهند کرد
                      البته شاید الآن برای گفتن این حرف زود باشه
                      ولی به نظر من اواخر دی ماه وقت خرید سهام معدنی و فلزی خواهد بود
                      شاید دوران طلایی گروه روی در سالهای 84 و 85 یک بار دیگه تکرار بشه
                      نظر شما در این مورد چیه ؟
                      اين امر بستگي به وضعيت اقتصاد جهاني به خصوص اروپا دارد فعلا در اين زمينه ترديد دارم و بيشتر نظرم بر يك اصلاح قيمتي در بازارهاي جهاني ميباشد

نظر

• فرزاد
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 83

با توجه به اينكه افزايش سرمايه از محل سود انباشته ميباشد و با توجه به ساير پتانسيل ها به نظر بنده خودرو جاي رشد قيمتي را تا سطوح 400 تومان در بازه ميان مدت را داراست
                        /www.persiantahlil.com/Site/Pages/CMSDetail.aspx?content=3763
                        چارلز

در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.

اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.

نظر

• سيدبرقي
                          عضو جدید
                          • Aug 2011
                          • 8

دوست عزيز در سايتهاي ديگه هم كه بنده مطالعه ميكردم شما همين عنوان اول خود را براي ساير تحليلگران ديگر هم استفاده كرده بوديد به نظرم بهتر است بگوييد بيشتر خواننده نظرات همه هستيد;)
                          اما درباره سبدتان سبد بسيار مناسبي داريد اما اگر وبهمن را با سهم پر پتانسيلتري تعويض نماييد به نظر بنده بهتر است
                          پينوشت: دوستان عزيز به خدا لازم نيست براي يك سوال براي ما به به و چه چه راه بياندازيد اين اولا وظيفه ماست دوما وقتي به تضادهاي اينچنيني برخورد ميكنيم كمي ناراحت ميشويم
                          شاد و سلامت باشيد
                          جناب نظری از پاسخ سریع و صریحتان ممنونم. جسارتا فکر میکنم سوء برداشت از سوال بنده شده. منظور من این بود که بیشتر خواننده هستم و از نظرات شما و سایر دوستان استفاده میکنم و این اولین سوال و اظهارنظر بنده در این سایت بوده. اگرچه بنده بغیر از بورکس که قبل از آشنایی با بورسی بنده خواننده آن بودم سایت دیگری را مطالعه نمی کنم گرچه بنظرم مطالعه در حد توان اشکالی ندارد. در بورکس هم من بیشتر خواننده بودم و بیشتر ازیکی دو نظر نداده ام. سوال فوق را هم فقط در سایت آقای درخشانی که تازه با بورکس آََشتی کرده اند آورده بودم تا مثلا فروم اقا سعید رو که دوستش دارم بالا بیاره و یه کم تکون بده که آن را هم وقتی نظر جنابعالی را خواندم پاک کردم. یا حق

نظر

• oldlover
                            عضو عادی
                            • Oct 2010
                            • 57

شاد و سلامت باشيد
                            استاد یک طوری میفرمایید وظیفه شما هست که انگار بدهکاری بما دارید اول که اخلاق ایرانی با تعارف از همون اول بسته میشه بعد ما هم سپاسگزار این خدمت بدون منت شما هستیم آرزوی سلامتی و سرافرازی برای شما استادان گرامی
                            [FONT="Arial"][/FONT]جماعتی که نظر را حرام میگویند نظر حرام بکردند و خون خلق حَلال
                            سعدی

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

جناب نظری از پاسخ سریع و صریحتان ممنونم. جسارتا فکر میکنم سوء برداشت از سوال بنده شده. منظور من این بود که بیشتر خواننده هستم و از نظرات شما و سایر دوستان استفاده میکنم و این اولین سوال و اظهارنظر بنده در این سایت بوده. اگرچه بنده بغیر از بورکس که قبل از آشنایی با بورسی بنده خواننده آن بودم سایت دیگری را مطالعه نمی کنم گرچه بنظرم مطالعه در حد توان اشکالی ندارد. در بورکس هم من بیشتر خواننده بودم و بیشتر ازیکی دو نظر نداده ام. سوال فوق را هم فقط در سایت آقای درخشانی که تازه با بورکس آََشتی کرده اند آورده بودم تا مثلا فروم اقا سعید رو که دوستش دارم بالا بیاره و یه کم تکون بده که آن را هم وقتی نظر جنابعالی را خواندم پاک کردم. یا حق
                              دوست عزيزم سوتفاهم نشود چون عبارتها عينا مثل هم بود كمي تناقض در بنده به وجود امد مشكل از بنده بود شرمنده>:d<

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط oldlover پست شده است View Post
                                استاد یک طوری میفرمایید وظیفه شما هست که انگار بدهکاری بما دارید اول که اخلاق ایرانی با تعارف از همون اول بسته میشه بعد ما هم سپاسگزار این خدمت بدون منت شما هستیم آرزوی سلامتی و سرافرازی برای شما استادان گرامی
                                بله دوست عزيزم دقيقا بنده بدهكار دوستان و سهامداران حقيقي هستم خود من اگر چيزي بدست اوردم از همين بازار بوده و 7 سال پيش كه وارد بازار شدم از همين فرومها داشته هايم را بدست اوردم پس بنده بدهكار هستم و خواهم ماند....

نظر

در حال کار...
                                X