در اصل توسط hitm@n پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط احمدي پست شده است View Postغشان یه چیزی که داشت من خیلی خوشم سود مجمع را زود پرداخت می کنه من بادید مجمع خردم
از اقا محسن بابت معرفی این سهم ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
محسن جان
در مرود شپنا نظری نداری؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Postجناب پناهی عزیز
راجب صدرا نظری ندادید ها
نوشته اصلی توسط بابک پناهی
200 تا 210 تومن مهمترین سطوح حمایت سهمه اگر از 200 تومن برگرده که هیچ قیمتهای بالاتری برای سهم متصورم چون دقیقا با تکنیکال همخونی داره ولی اگر 200 تومن رو به پائین رد کن فاتحه ه ه ه ه ه ... ولی من فکر نمیکنم بتونه 200 رو به پائین رد کنه و تو این منفی بازار برمیگرده.چون به صعود فاراک هم خیلی امیدوارم
نظر
-
-
در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Postمحسن عزیز فروش کدامیک از سخمختی زیر و به چه قیمتی صلاح است(بخاطر بدهی!) و با چه قیمتی؟
کچاد- وسینا- زامیاد- ولساپا؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
رایان سایپاهامو که 357 خریدم بود 596 رد کردم ببینم چی بخرم خوبه؟وصنعت؟بکام؟ وبانک ؟یا ....آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/03/06, 11:47.
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postرایان سایپاهامو که 357 خریدم بود رد کردم ببینم چی بخرم خوبه؟وصنعت؟بکام؟ وبانک ؟یا ....
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
اقای نظری ممنون برای غشان
من زامیاد را 265 فروختم البته 40 درصدش را
خبهمن را فروختم
فاراک خریدم
تایید میفرمایید
سبز و پر سود باشید
فاراك خوبه تا 250 به نظرم ميرهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر