تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hitm@n
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 77

سلام آقا محسن
    واقعا از دیدن تاپیکتون خوشحال شدم و زود تو سایت بورسی ثبت نام کردم:shangol:
    امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:

نظر

• پر ریسک
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 66

با سلام خدمت جناب نظری عزیز
      دوست من اگه زحمتی نیست میخواستم نظرت رو در مورد مرقام از دید بنیادی بدونم بدجور داره چشمک می زنه..............با تشکر
      [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
      تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
      [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط hitm@n پست شده است View Post
        سلام آقا محسن
        واقعا از دیدن تاپیکتون خوشحال شدم و زود تو سایت بورسی ثبت نام کردم:shangol:
        خوش امدي دوست عزيزم انشالله كم كم دوستان بيشتري به جمع بورسي بزرگ اضافه خواهند شد
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          با سلام خدمت جناب نظری عزیز
          دوست من اگه زحمتی نیست میخواستم نظرت رو در مورد مرقام از دید بنیادی بدونم بدجور داره چشمک می زنه..............با تشکر
          دوست عزيزم مرقام يكي از پر پتانسيل ترين سهام گروه خود ميباشد انعقاد قرار دادهاي جديد و تعديل عايدي و افزايش سرمايه و طرح توسعه هر كدام به تنهايي ميتواند باعث تحول در اين سهم شود با ديد ميان مدت يكي از بهترين گزينه هاي بازار ميباشد

نظر

• برديا
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 60

خسته نباشيد اقا محسن
            اقا محسن راجبه بهنوش چي فكر ميكنين تا كجا مي تونه بره امروز كمي خريدم چون دوستم مي گفت قراره افزايش سرمايه بده كي نميدونم .
            سود سال بعدش رو انگار اعلام كرده .

نظر

• arashvet
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 341

با سلام خدمت آقایان نظری و پناهی
              لطفا نظر خود را درباره خرید نمادهای ثاخت,خپارس,فباهنر,حفاری و لکما اعلام فرمایید و در حال حاضر کدام یک را برای خرید مناسب می دانید
              با آرزوی بهترین ها برای شما سروران گرامی

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
                خسته نباشيد اقا محسن
                اقا محسن راجبه بهنوش چي فكر ميكنين تا كجا مي تونه بره امروز كمي خريدم چون دوستم مي گفت قراره افزايش سرمايه بده كي نميدونم .
                سود سال بعدش رو انگار اعلام كرده .
                دوست عزيزم بهنوش هم با افزايش سرمايه از محل سود انباشته مواجه ميباشد هم طرح توسعه ديگري را به غير از واحد گچساران كه اجرايي شد در دست اجرا دارد اين سهم تا شب مجمع تا قيمتهاي 1800 تومان رشد خواهد كرد در افزايش سرمايه نيز شركت كنيد بنياد از اين سهم خود بعد از افزايش سرمايه حمايت خوبي ميكند از طرفي هميشه افزايش سرمايه هاي خوب و سوداوري داشته است

نظر

• رضا احدی
                  عضو جدید
                  • Feb 2011
                  • 12

سلام آقای نظری
                  این خبر رو یکی از اعضاء در تاپیک صدرا زده
                  "درحال حاضرگروهي ازکارشناسان دادگستري دردفترصدراحضورپيداکرده اندواموال و دارايي هاي صدراراجهت فروش موردارزيابي قرارميدهند "
                  به نظر شما با وجودیکه تاریخ استمهال بدهی اردیبهشت 90 هست ،امکان داره بدون انجام دادگاه الان بیان داخل شرکت و اموال رو ارزیابی کنند و این کار قانونیهویا به نظر شما شایعست؟
                  مرسی

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
                    با سلام خدمت آقایان نظری و پناهی
                    لطفا نظر خود را درباره خرید نمادهای ثاخت,خپارس,فباهنر,حفاری و لکما اعلام فرمایید و در حال حاضر کدام یک را برای خرید مناسب می دانید
                    با آرزوی بهترین ها برای شما سروران گرامی
                    دوست عزيزم خريد ثاخت را در سطوح قيمتي 260تومان با توجه به عرضه 5 درصدي سهام شركت و افزايش سرمايه گزينه مناسبي ميدانم
                    توصه به خريد خپارس و فباهنر و لكما ندارم
                    حفاري نيز خودم مقداري دارم 260 خالي خواهم كرد اين سهم نوسانات خوبي بين دو سطح 230-260 تومان ميدهد

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط رضا احدی پست شده است View Post
                      سلام آقای نظری
                      این خبر رو یکی از اعضاء در تاپیک صدرا زده
                      "درحال حاضرگروهي ازکارشناسان دادگستري دردفترصدراحضورپيداکرده اندواموال و دارايي هاي صدراراجهت فروش موردارزيابي قرارميدهند "
                      به نظر شما با وجودیکه تاریخ استمهال بدهی اردیبهشت 90 هست ،امکان داره بدون انجام دادگاه الان بیان داخل شرکت و اموال رو ارزیابی کنند و این کار قانونیهویا به نظر شما شایعست؟
                      مرسی
                      دوست عزيزم دقيقا نميدانم اين كارشان قانوني است يا خير ولي ظاهرا خبر درست است صدرا متاسفانه نه تنها گامي در جهت كاهش بدهيهايش برنداشته است بلكه بدهي شركت در حال فزوني يافتن نيزميباشد اينها اگر واقعا قصدشان كار و خدمت رساني بود حداقل با فروش ساختمان دفتر مركزي و مقداري از داراييهاي ثابت شركت گوشه اي از بدهي ها را كاسته و مابقي را با تسهيلات صندوق ارزي جايگزين ميكردند با اين كار تحولي در صدرا اتفاق ميافتاد اما صدرا متاسفانه بازيچه دست پزهاي سياسي شده است و بازيهاي كثيف شده كه تنها سهامداران حقيقي و جز بدون حامي از اين بازيها ضربه ميخورند

نظر

• hadi4415
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 28

در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Post
                        جناب پناهی عزیز

راجب صدرا نظری ندادید ها

سلام دوستان

دوست عزیز جناب پناهی در صفحات قبل با جناب نظری در مورد صدرا بحثی داشتند که اون رو به صورت نقل قول قرار دادند .

شاید چون تو متن صحبت هاشون اسمی از صدرا نبود شما متوجه نشدید . من دوباره براتون اینجا قرار دادم .

نظر جناب پناهی در مورد صدرا
                        محسن عزیز 200 تا 210 تومن مهمترین سطوح حمایت سهمه اگر از 200 تومن برگرده که هیچ قیمتهای بالاتری برای سهم متصورم چون دقیقا با تکنیکال همخونی داره ولی اگر 200 تومن رو به پائین رد کن فاتحه ه ه ه ه ه ... ولی من فکر نمیکنم بتونه 200 رو به پائین رد کنه و تو این منفی بازار برمیگرده.چون به صعود فاراک هم خیلی امیدوارم

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

با سلام و درود خدمت محسن عزیز
                          محسن جان می خواستم نظرتونو در مورد ***شلعاب*** بدونم مدتیه سهمو دنبال میکنم ... سهامداری سهمو بالای 420 رنج منفی میکشید و خالی میکرد تا اینکه به محدوده 380 رسیدیم و یه جورایی دست نگهداشته .... سهمو از لحاظ سودآوری در چند سال گذشته و همینطور سال بعد بررسی کردم بد نبوده ... نسبت پی به ای شم بد نیست ...می خواستم اگه نکته خاصی در مورد سهم هست یا محدوده خرید مناسبو بهمون بگید .
                          با تشکر
                          پر سود باشید
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• shapoor
                            عضو جدید
                            • Mar 2011
                            • 10

محسن وبابک عزیز امیدوارم از راهنمایی های شما به نحواحسن استفاده کنم

من هم مثل آقا محسن تک سهم پست بانک هستم وفروشنده هم نیستم

نظر

• گلادياتور
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 54

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                              دوست عزيزم مرقام يكي از پر پتانسيل ترين سهام گروه خود ميباشد انعقاد قرار دادهاي جديد و تعديل عايدي و افزايش سرمايه و طرح توسعه هر كدام به تنهايي ميتواند باعث تحول در اين سهم شود با ديد ميان مدت يكي از بهترين گزينه هاي بازار ميباشد
                              جناب نظري شما چه قيمتي را براي ورود به مرقام مناسب مي دانيد
                              با تشكر
                              اگر انسانها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معدهشان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت. آلبرت انيشتين

نظر

• diesel29
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 126

خوب به سلامتی و میمنت خرید ولغدر انجام نشده روی خزامیا گفتیم 258 بردارن برنداشتن اومد رو 248 حالا ولغدرم نشده بردارن فکر کنم سقوط کنه ! البته خدا نکنه انشااله که هر کی خریده سود کنه
                                محسن و بابک عزیز فکر کنم فردا غشان و اگر فرصت داد خرید کنم انگار بموتو هم زمان خرید اگر لطف کنید و نظری راجع به قیمت فردای هر دو سهم در مورد برداشتنشون بدید ممنون میشم یا اصلا خرید نکنم به امید اخر هفته برای خرید در قیمت منفی بازار ؟
                                [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X