من که گیج شدم امروز سه درصد منفی؟!! فقط یکی دلیلشو بگه ممنون میشم صبر میکنم اما فقط دلیل این قیمت چیه؟
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
-
شیطونه میگه باز هم بخر .................داره بازیش قشنگ میشه .......یاد فروردین پارسال افتادم ................گویا خریدار این تعدادی که خریده براش کمه ....................شاید هم سهمو دارن میندازن به خلق الله (-:
از این دو حالت خارج نیست ..........:D///
نظر
-
-
با فرض تولید :
2500000 تن متانول و فروش اون و دلار 3500 تومنی و نرخ گاز 153 تومنی (دو برابر قیمت فعلی) .....سود سال اینده زاگرس بین 750 تا 850 تومن پیش بینی میشه (-:
حال صبر میکنیم تا اینده دلار و تحریم و نرخ گاز طببعی برای شرکت ها پتروشیمی برای سال اینده مشخص بشه تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم .........
لذا ما 750+850 تقسیم بر 2 میکنیم که به سود 800 تومنی زاگرس میرسیم ............که با پی بر ای 4.5 ...........این سهم بیش از 3500 تومن میارزه .........ولی شرایط تحریم و دلار و نرخ گاز رو باید ریسکش رو بپذیریم ..البته در این پیش بینی من نرخ گاز رو دو برابر کردم ....یعنی یکی از ریسک ها اثر داده شده ........;)
البته زاگرس توانایی تولید 3 میلیون 300 هزار تن متانول رو داره .......که من به دلایل تحریم مقدار تولید رو 2 میلیون و پانصد هزار تن در تظر گرفتم یعنی یعنی 800 هزار تن کمتر از ظرفیت اسمی !!!!!!!
=====================
ضمنا بر اساس گزارش 9 ماهه زاگرس در پایان سال مالی 91 حدود 767 تومن سود قابل تقسیم داره که پیش بینی میشه 500 تومنش در مچمع که دو ماه دیگه بیشتر تا مجمع نمونده تقسیم کنه ............;)
=====================
به نظرم همیشه این سهم رو باید زیر نظر گرفت ..........چون با تغییر شرایط نوسان های شدیدی میکنه ...........و این راه رو برای به دست اوردن بازدهی بیشتر و حتی نوسان گرفتن از خودش اسون تر میکنه ...... :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/08, 13:22.///
نظر
-
صف 20 میلیونی برای این سهم ندیده بودیم تا حالا که دیدیم ..البته کم میشه .........ولی خوب بازم جالب بود .......///
نظر
-
به نظر میاد که داره حمایت میشه ......نصف تعداد قبلی اضافه کردم امروز زیر 1990 .............///
نظر
-
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postخوب اگه پیش بینی ها درست بشه تا 2248 تومن یک کله میره:x>:D<
کلا یک مقاومت سر راه هست که شکستنش سخته
البته اگه حقوقی های عزیز کاری به کار سهم نداشته باشن و بی خود و بی جهت نفروشن میریم که بریم
به قول دوستان من که به سهم به قیمت 3000 تومن نگاه میکنم ولی خوب باید یکم صبور هم بود
چند وقت دیگه که بگذره یک عده میگن ااااااااااااااااااااااااااا دیدی اگه سهم رو میخریدیم تو قیمت 2000 هزار تومن طی این.... روز 1000 تومن برا هر سهم کاسب بودیم؟؟؟
البته اگه اونها که سهم رو دارن نگن ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دیدی اگه راضی بودیم الان کلی سود کرده بودیم!!!:pفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر