پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebsidin
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 43

کم ریسکه و بلند مدت جواب خودشو میده

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

پوشش 34 درصدی فروش «زاگرس»

گروه بنگاهها- شرکت پتروشیمی زاگرس فروش سالجاری را بیش از 17 هزار و 229 میلیارد ریال پیشبینی کرده که طی نیمه نخست امسال معادل 34 درصد از این رقم را پوشش داد.

براساس اطلاعیه سازمان بورس، «زاگرس» طی دوره یادشده معادل 37 درصد از پیشبینی سود هر سهم سههزار و 193 ریالی خود را محقق کرد.

پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی 91 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش 20 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته سه درصد افزایش، سود عملیاتی 6 درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 10 درصد افزایش نشان میدهد.

براساس اطلاعات دریافتی هیات مدیره در نظر دارد به ازای هر سهم مبلغ سههزار و 192 ریال از سود عملکرد سال مالی 91 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد كند.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محمدرضا مرادی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

دوستان کسی بررسی از این سهم داشته؟
        تمام سال من بی تو...

نظر

• rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

شنیده شده شرکت پتروشیمی زاگرس از محل افزایش میزان صادرات انواع محصولات خود با سود مناسبی روبرو شده و احتمال تعدیل مثبت عایدی از این محل در شرکت پتروشیمی زاگرس وجود دارد
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
            شنیده شده شرکت پتروشیمی زاگرس از محل افزایش میزان صادرات انواع محصولات خود با سود مناسبی روبرو شده و احتمال تعدیل مثبت عایدی از این محل در شرکت پتروشیمی زاگرس وجود دارد
            گزینه خوبیه ...مخصوصا اگه تحریم ها برداشته بشه .......6 ماه ی اول که کمتر از حد انتظار بوده ....

شاید تحریم ها رو دور زدن........;)
            ///

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

بلند مدت خوبه

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

اگه وجبی هم حساب کنیم....
                اختلاف قیمت این سهم با خارک نباید بیشتر از 400 تومن باشه....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                  اگه وجبی هم حساب کنیم....
                  اختلاف قیمت این سهم با خارک نباید بیشتر از 400 تومن باشه....
                  با سلام حرکت اصلی زاگرس زمانی آغاز می شود که گزارش 9 ماهه خوبی داشته باشد ممکنه تعدیل منفی داشته باشد با تشکر
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

من که امروز ریسک تحریم رو در نظر گرفتم و وارد شدم ......اگه تحریم نبود که الان قیمتش 2500 تومن بود .........به هر حال تا ریسک نکنی سود نمیکنی ........

البته منتظر قیمت های پایین تر هم هستم ..........

هر چی شد باداباد........
                    ///

نظر

• برزیل
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 415

دستور وزیر برای دلاری شدن نرخ خوراک پتروشیمی/حذف رانتهای کلان
                      خبرگزاری فارس: مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی پتروشیمی از دستور وزیر نفت درباره تغییر نرخ خوراک پتروشیمیها از ارز مرجع و دلاری شدن پرداختهای بهای خوراک خبر میدهد که این مسئله را باید یک تصمیمگیری دیر هنگام و البته به جا برای حذف رانتهایی کلان تلقی کرد.

نظر

• hossein zpc

سهام زاگرس

با سلام به تمام اعضا
                        در مورد خرید سهام زاگرس مشاوره میخوام چون تازه واردم و هیچ تجربه ای ندارم هر چند که خودم شاغل در زاگرس هستم.ممنون میشم اگه برای خرید مشاوره بدید.با تشکر

نظر

• hossein zpc

سهام زاگرس

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          من که امروز ریسک تحریم رو در نظر گرفتم و وارد شدم ......اگه تحریم نبود که الان قیمتش 2500 تومن بود .........به هر حال تا ریسک نکنی سود نمیکنی ........

هر چی شد باداباد........
                          سلام میثم جان نظرت در مورد خرید زاگرس چیه و پیش بینیت در مورد ان.ممنون میشم راهنمایی کنی با توجه به اینکه خودم کارمند زاگرس هستم ولی نمیدونم بخرم یا نه

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط hossein zpc پست شده است View Post
                            سلام میثم جان نظرت در مورد خرید زاگرس چیه و پیش بینیت در مورد ان.ممنون میشم راهنمایی کنی با توجه به اینکه خودم کارمند زاگرس هستم ولی نمیدونم بخرم یا نه
                            در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

هر چی شد باداباد........
                            سلام حسین عزیز و میثم بزرگوار. ببخشین که وسط حرفتون اومدم . در خصوص پتروشیمی ها از نظر بنیادی مطلبشو می ذارم. از نظر تکنیکالی هم به نظرم همون طور که میثم گفته قیمت پایین تر هم بیاد...استوکاستیک سهم محشره... اما در اندیکاتورهای دیگه نشون می ده که ورود در مقطع فعلی با خواب سرمایه همراهه...حتی اگه یه هفته باشه این خواب... اگر خواستید خرید کنید... اولا تک سهم نشید و حداکثر 20 درصد سرمایه تونو درگیر کنید...هر 10 تا 15 درصد افت یک پله وارد بشید...یکباره خرید نکنید.

نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که سود هر سهم 3883 ریالی در حالت اول و 4419 ریالی در حالت دوم بر مبنای این فرض تخمین زده شده است که شرکت در شش ماهه دوم با کاهش تولید روبرو نشود و بتواند به تولید 2.4 میلیون تن متانول پیش بینی شده خود دست یابد.در صورتی که روند نزولی تولید شرکت ادامه یابد،نباید انتظار تعدیل سود زیادی از سوی شرکت باشیم.از سوی دیگر این شرکت و دیگر شرکت های متانول ساز در نیمه نخست سال به خصوص در سه ماهه ابتدای سال با مشکل فروش به واسطه تحریم های اقتصادی روبرو بودند. بررسی ها نشان میدهد که مقدار صادرات متانول ایران در نیمه نخست سال جاری برابر با 1 میلیون و 334 هزار تن و معادل با 502 میلیون دلار بوده است. مقدار صادرات طی این دوره نسبت به دوره مشابه سال گذشته 36 درصد کاهش داشته است و همچنین مقدار افت مبلغی آن 27 درصد بوده است. علت اصلی این کاهش در سال جاری مشکلات ناشی از تحریمهای اقتصادی در زمینه حمل و نقل دریایی و بیمه محموله های دریایی بوده است. با توجه به اینکه متانول محصولی مایع و به شدت قابل احتراق است، تعداد کشتیهای مناسب برای حمل آن اندک بوده و همین امر مشکلاتی را برای صادرکنندگان آن فراهم آورده است.در صورتی که شرکت بتواند همانند چند ماه اخیر مشکلات ذکر شده را مرتفع سازد می تواند به راحتی به سود بیش از 400 تومان به ازای هر سهم دست یابد.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

با سلام به تمام اعضا
                              در مورد خرید سهام زاگرس مشاوره میخوام چون تازه واردم و هیچ تجربه ای ندارم هر چند که خودم شاغل در زاگرس هستم.ممنون میشم اگه برای خرید مشاوره بدید.با تشکر
                              مهمترین عامل برای خرید یک سهم اطلاعات فاند آن سهم است..
                              یعنی در شرایط فعلی خریدار سهم باید بداند که شرکت با چه تهدیدات و فرصتهایی
                              روبروست...در ثانی شرکت نسبت به ظرفیت نصب شده چند درصد داره میفروشه و
                              قیمت فروش فعلی در دنیا نسبت به قیمتهای بین المللی چگونه است...
                              سوم اینکه در زمان فعلی ....گزارش سود و زیان شرکت نسبت به پیش بینی اول سال چگونه است؟؟
                              البته موارد بسیار است...حالا شما که پرسنل هستید اگر بتوانید جواب موارد بالا را در این تاپیک
                              درج بفرمایید.....اولا کمک زیادی به کاربران خواهید داشت....
                              ثانیا حتما افرادی هستند که با داشتن اطلاعات....به شما برای خرید سهم کمک کنند...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• omid.fayezifar
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 25

جواب

با سلام به تمام اعضا

با سلام دوست عزیز با عنایت به اینکه پتروشیمی زاگرس با مشکلات فروش و عرضه محصول در بازار های جهانی همراه است و ارزش ذاتی این سهام در حدود 1700 است لذا انتظار بالا رفتن قیمت به بیشتر از این را تا قبل از مجمع آن که آخر امسال می باشد نداشته باشید از طرفی دیگر تحلیل های تکنیکال و عدد فیبوناچی نشان می ده که قیمت این سهام اگه در همین قیمت حمایتی بمونه و پایین تز از این نره قیمت این سهم به محدوده 1700 حتما خواهد رسید و شاید بیشتر ( در صورت اتفاق افتادن خبر های خوش ) پس من به شما پیشنهاد می کنم این سهم رو که از سود خوبی هم نسبت به هز سهم برخوردار است حمایت کنید و اون رو تا آخر امسال نگه دارید و چنان چه قصد فروش این سهم را دارید اواخر فصل بهار اقدام کنید

نظر

در حال کار...
                                X