در اصل توسط anahita پست شده است
View Post
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
-
و بازهم بورس نیوز یا به تعبیری بهتر دروغ نیوز جنجال آفرید............
در حالی که دشمنی سایت بورس نیوز با دولت فعلی بر همگان کاملا مشخص شده است
این سایت معلوم الحال در اقدامی کاملا مهندسی شده دست به انتشار خبری بی پایه و اساس بدون ذکر منبعی موثق زد
همانطور که در نوشته های قبلی اشاره کردم دولت در برنامه پنجم توسعه به دنبال جایگزینی
درآمد پتروشیمی به جای درآمد خام فروشی نفت است و.........
حال چگونه ممکن است یکی از تنهاترین مزیت های رقابتی این صنعت یعنی نرخ مناسب خوراک را از بین ببرد
از طرفی دیگر بر فرض محال اگر قرار به چنین اقدامی باشد این اقدام به تدریج و در بلند مدت رخ خواهد داد به طوری
که این افزایش هزینه در آهنگ مناسب رشد تولید و سودآوری شرکت های پتروشیمی محو گردد
زیرا هدف دولت درآمد زایی بیشتر است و نه به زمین زدن شرکت های پتروشیمی.....
اثر روانی چنین خبری بزودی از بین خواهد رفت و باز هم قصه تکراری......
تنها حسرت برای سهام داران حقیقی نا آگاه که سهم های ارزشمند خود را درصفوف فروش براحتی از دست می دهند
در اصل توسط anahita پست شده است View Postجریان این افزایش قیمت متان چیه دوستان ؟ سهم و نابود نکنه
نظر
-
مدیرکل حوزه شورای عالی اطلاعرسانی دولت درپی انتشار برخی گزارشها مبنیبر تصمیم دولت برای افزایش 400 درصدی نرخ گاز متان (خوراک پتروشیمیها) گفت: تاکنون هیچ مصوبهای دراینخصوص به ما ابلاغ نشده است.
مهدی قمصریان در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه ایران (سنا)، با اظهار بیاطلاعی از چنین تصمیمی در بدنه دولت گفت: موضوعات و مباحث مختلفی در جلسات کارشناسی و هیأت دولت مطرح می شود که هیچکدام از این موضوعات و مباحث تا زمانی که هیأت دولت آن را بهطور رسمی تصویب نکرده و تبدیل به مصوبه نشده باشد، به معنی تصمیمگیری دولت نیست.
وی افزود: شورای عالی اطلاعرسانی دولت تنها مرجع اصلی برای اطلاعرسانی و ابلاغ مصوبات دولت است و تا کنون هیچ مصوبه ای در خصوص افزایش نرخ خوراک متان از 70 به 325 تومان به دست ما نرسیده است.
نظر
-
زاگرس با فرض افزایش قیمت 4 برابری نرخ خوراک (گاز طبیعی) نهایتا سهمی 275 تومن به هزینه هاش اضافه میشه .....
اما اگه دلارش رو ازاد بفروشه 400 تومن به سودش اضافه میشه .........
============
در نتیجه : سود زاگرس : بعد از 4 برابر شدن نرخ خوراک (از 75 به 300 تومن) و دلار 3500 تومنی
500 حداقل سود زاگرس بر اساس گزارش فعلی شرکت
400 از محل تسعیر ارز به سود بالا اضاف مبشه
275 تومن از محل افزایش نرخ خوراک از سود شرکت کم میشه
===================
500+400-275= 625تومن با فرض فروش دلار ازاد و نرخ خوراک 13 سنتی با دلار مبادله ای (جهش 4 برابری خوراک ) البته با فرص تولید 3 میلیون تن .....
====================
پس خواهشا اینقدر از این نرخ خوراک نترسید ......و مثل من امیدوار باشید ...>:)>:)>:)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/23, 18:07.///
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postآقا میثم زاگرس الان هم که داره با نرخ آزاد سودش رو حساب میکنه که :(
حالا باید 12 ماهش بیاد ببینیم چه کرده ........سهم پرریسکی هست زاگرس .
البته به راحتی میتونه بترکونه ......///
نظر
-
میثم من بارها گفتم این افزایش نرخ 4 برابری خوراک همش یه بازیه
یک نگاهی به صف فارس بندازید.......
سود امسال که حداقل 650 است منبع خبر بسیار موثق است
سال آینده هم من انتظار 800 تا 1000 رو دارم
باید منتظر سودهای نجومی این گروه در سال جاری بوددر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postزاگرس با فرض افزایش قیمت 4 برابری نرخ خوراک (گاز طبیعی) نهایتا سهمی 275 تومن به هزینه هاش اضافه میشه .....
اما اگه دلارش رو ازاد بفروشه 400 تومن به سودش اضافه میشه .........
============
در نتیجه : سود زاگرس : بعد از 4 برابر شدن نرخ خوراک (از 75 به 300 تومن) و دلار 3500 تومنی
500 حداقل سود زاگرس بر اساس گزارش فعلی شرکت
400 از محل تسعیر ارز به سود بالا اضاف مبشه
275 تومن از محل افزایش نرخ خوراک از سود شرکت کم میشه
===================
500+400-275= 625تومن با فرض فروش دلار ازاد و نرخ خوراک 13 سنتی با دلار مبادله ای (جهش 4 برابری خوراک ) البته با فرص تولید 3 میلیون تن .....
====================
پس خواهشا اینقدر از این نرخ خوراک نترسید ......و مثل من امیدوار باشید ...>:)>:)>:)
نظر
-
در اصل توسط future پست شده است View Postمیثم من بارها گفتم این افزایش نرخ 4 برابری خوراک همش یه بازیه
یک نگاهی به صف فارس بندازید.......
سود امسال که حداقل 650 است منبع خبر بسیار موثق است
سال آینده هم من انتظار 800 تا 1000 رو دارم
باید منتظر سودهای نجومی این گروه در سال جاری بود
منم همین رو گفتم دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست ..دیگه خوراک بالاتر از 13 سنت که نداریم ........
حالا اگه با قیمت قبلی باشه ......خوب اون 275 تومن هزینه اضافی تو محاسبه بالا برمیگرده تو حساب ها ..
275 تومن +625= 900 تومن میشه کف سود زاگرس ......البته با دلار ازاد///
نظر
-
آنا جان اصلا نگران نباش با این مصوبات اخیر مجلس برای کمک به تولید
که باید نرخ حامل های اصلی انرزی برای تولید به قیمت سال 91 ثابت بمونه
پتروشیمی ها امسال نجومی سود می کنند
صف فارس رو ببینید
بازم میگم زاگرس بیش از 650 سود ساخته که باید حداقل 3500 قیمت بازگشایی باشه
و 4550 در بهترین حالت
فارس به راحتی می تونه پی به ای این گروه به سمت 6 و 7 حرکت بده....در اصل توسط anahita پست شده است View Postآقا میثم زاگرس الان هم که داره با نرخ آزاد سودش رو حساب میکنه که :(
نظر
نظر