واقعا هم سهم مردیه.. هم سهامدارای باکلاسی داره..حیف که همش ۵۰۰۰ بیشتر ندارم...فیوچر جان شما تریدر قابلی هستین.. اکثر پیش بینی هاتون درسته.. به نظرتون تارگتش چنده؟راستی فوضولیه اما خیلی دوسدارم بدونم الان چه سهمایی تو سبدتون دارین... پیشاپیش عید وتبریک میگم بهتون.. همیشه شاد و موفق باشید@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
اینجانب برادر کوچک همه شما هستم و قابل این حرف ها نیستم در حد توانم اگر اطلاعاتی داشته باشم در اختیار سایر دوستان می گذارم
اما در مورد تارگت با توجه به سود فعلی و پی به ای جاری سهم ابتدا 2600 و سپس 3000 برای حالت منطقی و غیر هیجانی
حال با توجه به شنیده ها که حاکی از تعدیل مثبت سهم حتی تا 700 تومان است اهداف 3500 تا 4000 را که قبلا بیان کردم دور از دسترس نمی بینم
واقعا این سهم نسبت به دیگر سهم های بازار رشد چندانی نکرده که پی به ای پایین این سهم شاهد این مدعاست
در پایان به دوستان توصیه دارم در حالی که همچنان منطق و عقلانیت را بر معاملات خود حکمفرما می کنید اما به اهداف پایین هم قناعت نکنید
موفق و پیروز باشیددر اصل توسط BETA پست شده است View Postواقعا هم سهم مردیه.. هم سهامدارای باکلاسی داره..حیف که همش ۵۰۰۰ بیشتر ندارم...فیوچر جان شما تریدر قابلی هستین.. اکثر پیش بینی هاتون درسته.. به نظرتون تارگتش چنده؟راستی فوضولیه اما خیلی دوسدارم بدونم الان چه سهمایی تو سبدتون دارین... پیشاپیش عید وتبریک میگم بهتون.. همیشه شاد و موفق باشید@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
نظر
-
در حالی که رالی صعودی زاگرس دیگر یک موضوع اظهر من الشمس است
برخی حقیقی های ساده و بعضا خسته در حال خالی کردن سهم هستند......
اینجانب سهام داران واقعی این سهم ارزشمند رو اکیدا دعوت به صبر تامل خویشتنداری وپرهیز از هرگونه شتاب زدگی می کنم
دوستان... اکثر کسانی که امروز خالی کردند همان هایی هستند که دو سه روز است که وارد سهم شده و با یک سود اندک از سهم خارج شده اند
شما از روی یک املای غلط انشا نکنید
نظر
-
[QUOTE=future;300449][SIZE=4]در حالی که رالی صعودی زاگرس دیگر یک موضوع اظهر من الشمس است
اینجانب سهام داران واقعی این سهم ارزشمند رو اB2يد ميبينيد كه به سقف كانال بر خورد كرده و واكنش نشان داده از آنجايي كه شاخص كل هم به مقاومتش نزديك شده احتمال استراحت سهم وجود داره لذا اونهايي كه مثل من از تو منفي بودن خوششن نميايد ترجيح ميدن خروج كرده چند روز ديگه تو قيمت پايين تر سهم رو شكار كنند و سوارش بشن. البته شايد هم جا بمونن شايد هم...[SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط future پست شده است View Postدر حالی که رالی صعودی زاگرس دیگر یک موضوع اظهر من الشمس است
اینجانب سهام داران واقعی این سهم ارزشمند رو اکیدا دعوت به صبر تامل خویشتنداری وپرهیز از هرگونه شتاب زدگی می کنم
دوستان... اکثر کسانی که امروز خالی کردند همان هایی هستند که دو سه روز است که وارد سهم شده و با یک سود اندک از سهم خارج شده اند
شما از روی یک املای غلط انشا نکنید[SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام میشه لطفا دلیل بیان فرمایید تشکر
برای اینکه :
1. تارگت 2300 شکسته شده و میتونه بره به سمت 2600 ، البته احتمال اصلاح تا 2150 هم هست اما با توجه به روند صعودی بازار و رشد شاخص کل تا 40000 و بالاتر احتمال صعودش بیشتره .
2.پی بر ای پایین نسبت به خیلی از سهام دیگه مثل پالایشگاهی ها ( که البته صف هستند و نمیشه خرید )
3. نزدیک بودن مجمع (از دوستان معتبر شنیده ام که حدود 40 سود تقسیم میکنه ، البته احتمال خروجم قبل از مجمع است)
4. نزدیک بودن مذاکرات هسته ای و تاثیر مثبتی که میتونه رو سهم داشته باشه .
5. احتمال تعدیل هست ، البته من این مورد رو صرف نظر کردم از عوامل دخیل در خریدم .
این هم اضافه کنم که با دید میان مدت ( تا مجمع ) خریدم نه نوسانگیری .
با تشکر- آنا ;)*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
نظر