پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahmaei.m
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 145

با سلام
    دوستان بنظر من نباید بگویم که سهم را کسی نگهه دارد بگذارید این دوستان هر طوری که دوست دارند سهم را تصمیم بگیرند اگر بفروشند و گروه تازه نفس وارد سهم شود برای آیند ه سهم بهتر است البته من شرایط دوستان عزیزی که در این قیمت های مفت اینچنین چوب حراج به سرمایه خود می زنند را نمی دانم امدوارم که موفق باشند خبرهای بسیاری خوبی از فروش سه ماه در پیش است که سهم را متحول می کند.

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

دوستانی که قصد شرکت در مجمع دارند فعلا با این سهم کاری نداشته باشند
      اصلا روند معاملاتش را هم دنبال نکنید انشاا... بعد از مجمع میاییم و در موردش
      صحبت میکنیم در حال حاضر حواستون به بقیه سبدتون باشه این با من:D
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• nazi
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 65

زاگرس بعد از مجمع دیدن داره ;)
        خرید کردن توی این قیمت ها رو از دست ندیدن

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

نظر استاد تالار كرج
          زاگرس:

عجوبه گروه پتروشيمي

به عبارتي شيران دوم
          www.mahak-charity.org

نظر

• eslami
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 789

پیش بینی تحلیل سودآوری پتروشیمی زاگرس سال 92

تاریخ ایجاد در 19 خرداد 1392 نوشته شده توسط خبر بورس

بررسی تحلیلی سودآوری پتروشیمی زاگرس پتانسیل تعدیل مثبت این شرکت در سال 92 را نشان می دهد.
            به گزارش خبر بورس ، پتروشیمی زاگرس پیش بینی سودآوری سال 92 خود را 4448 ریال اعلام کرده است. بررسی تحلیلی سودآوری پتروشیمی زاگرس در زیر ارائه شده است.
            مفروضات کلی :
            نرخ فروش متانول 360 دلار و نرخ گاز 180 تومان معادل 7 سنت
            تولید طبق بودجه شرکت به میزان 3 میلیون تن متانول

سناریو اول :
            با توجه به روند سال 91 و همچنین از ابتدای سال تاکنون ، ارزهای صادراتی خود را به نرخ آزاد تسعیر می نماید و مبنای 3500 تومان نرخ مناسبی برای این تبدیل دلار به ریال است.
            خوراک گاز براساس نرخ 180 تومان معادل 7 سنت و ارز 2450 تومانی و اکسیژن که از پتروشیمی مبین دریافت می شود به نرخ بودجه شرکت ( نرخ متوسط در پیش بینی 92 نسبت به 91 بیش از 75% رشد یافته است )
            هزینه عمومی و اداری نیز مطابق بودجه شرکت در نظر گرفته شود.
            براساس این سناریو شرکت قادر به کسب 7667 ریال سود خالص در سال 92 خواهد بود.
            سناریو دوم :
            در این سناریو نیز نرخ خوراک براساس نرخ 180 تومان در نظر گرفته می شود و اکسیژن دریافتی از پتروشیمی مبین نیز براساس بودجه شرکت می باشد. در خصوص هزینه های عمومی و اداری ، هزینه ای معادل 100 دلار برای هر تن صادرات متانول فرض می شود و صادرات و هزینه های صادراتی همگی با نرخ ارز 3500 تومان تسعیر می شوند.
            براین اساس پتروشیمی زاگرس قادر به کسب 6250 ریال سود در سال 92 خواهد بود.

مبلغ ( میلیارد تومان ) سناریو اول سناریو 2 بودجه شرکت
            ردیف
            فروش متانول 3780 3780 2700
            فروش سایر 40 40 35
            بهای تمام شده
            گاز -515 -515 -221.5
            اکسیژن -365 -365 -364.8
            سربار و دستمزد مستقیم -300 -300 -292.9
            سود ناخالص 2640 2640 1855.8
            هزینه های عمومی و اداری -780 -1050 -773
            سود عملیاتی 1860 1590 1082.8
            هزینه اداری -20 -90 -15.2
            مالیات 0 0
            سود خالص پس از مالیات 1840 1500 1067.6
            سرمایه 240 240 240
            سود هر سهم ( ریال ) 7667 6,250 4,448
            پتروشیمی زاگرس در حال حاضر در محدوده 2000 تومان در حال داد و ستد است. با توجه به صورت های مالی 91 شرکت بیش از 410 تومان سود محقق ساخته است و انتظار تقسیم 400 تومانی سود می رود. بدین جهت قیمت تئوریک سهام پتروشیمی زاگرس در هفته آینده و پس از برگزاری مجمع 1600 خواهد بود. از این جهت با فرض سناریو اول شرکت به پی به ای 2 و با سناریو دوم پتروشیمی زاگرس با پی به ای 2.6 در حال معامله است.
            با توجه به متوسط 5 برای صنعت پتروشیمی ، انتظار رشد به قیمت 3125 تومان در ازای هر سهم در سال 92 و پرداخت 400 تومانی سود نقدی در سال 92 قابل پیش بینی است.

نظر

• eslami
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 789

سهم با پ به ايي 2 تا 3 رو ................قبل از مجمع دارن ميفروشن!!!

اونم مجمعي كه سود رو به سرعت پرداخت ميكنه!!!

واقعا عجيبه!!!

نظر

• King Lebron
                عضو عادی
                • May 2013
                • 56

آفت این بازار دوستانی هستند که اسم خودشونو گذاشتند سهامدار ولی هیج جیز از سهامداری و بورس نمی..........
                ببخشید دیگه واقعاً نمی دونم چطوری باید به این عزیزان بگم که بابا این سهم هنوز یه نهاله یه کم صبر کنید به بار بشینه بعد از میوه هاش استفاده کنید.
                من که امروز بازهم اضافه کردم. اینو گفتم که بعضی ها نگن اله و بله و جیمبله

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

هر کی مسئول خرید و فروش خودش است.... من خارک را امروز دادن جاش زاگرس گرفتم باز... 60% سبد زاگرس شد....
                  در اصل توسط King Lebron پست شده است View Post
                  آفت این بازار دوستانی هستند که اسم خودشونو گذاشتند سهامدار ولی هیج جیز از سهامداری و بورس نمی..........
                  ببخشید دیگه واقعاً نمی دونم چطوری باید به این عزیزان بگم که بابا این سهم هنوز یه نهاله یه کم صبر کنید به بار بشینه بعد از میوه هاش استفاده کنید.
                  من که امروز بازهم اضافه کردم. اینو گفتم که بعضی ها نگن اله و بله و جیمبله

نظر

• eslami
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 789

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                    هر کی مسئول خرید و فروش خودش است.... من خارک را امروز دادن جاش زاگرس گرفتم باز... 60% سبد زاگرس شد....
                    هنوز به من نميرسي.........:D
                    بين خودمون باشه من رو اين سهم تك سهمم.
                    با سودي هم كه از مجمع ميگيرم اگه پايين باز بشه باز زاگرس ميخرم.

گرچه من شنيدم توي مجمع خبرهاي خوبي ميخاد گفته بشه و گزارش 3ماه فروشنده هاي امروزو نقره داغ ميكنه!!!
                    باشد كه هممون سود كنيم.

نظر

• mkhezri1355
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 35

منم رو اين سهم تك سهمم.

نظر

• MBAAnalyst
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 48

با سلام
                        دوستان توجه کنید که شرکت در پیش بینی سود سال 92 فرض گرده است که کل تولیدات خودرا بتواند بفروشد. توجه شود که نظر به اینکه در سال 91 فروش شرکت نسبت به سال 90 26% افت داشته است که این به دلیل تحریم هاست. با توجه به تشدید تحریم ها در سال 92 بعید به نظر میرسد که شرکت بتواند کل تولیدات خود را بفروشد. نتیجتا شرکت در پیش بینی سال 92 جنبه احتیاط را رعایت نکرده است و در صورتی نتواند فروش خود را نسبت به سال 91 افزایش دهد سود پیش بینی شده در سال جاری قابل دست یابی نمی باشد. در صورت رفع تحریم ها البته سود اعلامی کاملا قابل دسترسی است و حتی تعدیل مثبت هم خواهد داشت ولی با توجه به شرایط قیمت کنونی به نظر بنده نه بالاست نه پایین.

نظر

• King Lebron
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 56

همه دوستان

به امید یک شادی کامل در آخر هفته >:D

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2133

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                            سلام ایا باتوچه بکاهش تولید درسال 92 و کاهش قیمت تیوریک بازگشایی ایا دلیلی برای این جابجایی پیش بینی میکنید ؟؟ تشکر

نظر

• eslami
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 789

اگرس امروز به زیر 2000 تومان رسید و کم کم فرصت های خوبی را برای خرید فراهم می کند.افزایش صادرات شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل و همچنین افزایش قیمت متانول و دلار می تواند سود شرکت را در سه ماهه با رشد خوبی روبرو سازد.

پرشین تحلیل

نظر

• بابا مسعود
                                عضو جدید
                                • May 2012
                                • 8

در اصل توسط بابا مسعود پست شده است View Post
                                با سلام

سناریوی یک ( سناریوی بالا) : در این حالت سهم در حال حاضر پی برای 1.7 دارد بعد از مجمع و فرض 400 تقسیمی
                                سناریوی دوم : نرخ دلار 3500 و گاز 320 تومان نهایت افزایش در قیمت گاز در این حالت سود هر سهم 611 تومان و سهم با پی برای 3 دارد معامله می شود
                                سناریوی سوم : سود اعلامی شرکت لحاظ شود که در این حالت سهم با پی برای 3.4 دارد معامله میشود

. فردا آخرین روز معاملاتی سهم قبل از مجمع خواهد بود کسی که این سهم را قبل از مجمع بخرد با سود تقسیمی که شرکت عنوان کرده سهم برایش درمیاد 1550 تومان

هر چه فکر می کنم قیمت حال حاضر سهم ، قیمت بعد از مجمع است نه قبل از مجمع.

نظر

در حال کار...
                                X