در ضمن به نظر شما ، 3 ماهه حدود 200- 250 ساخته ، یعنی میشه سود کلش حدود 800 تومن (بدون در نظر گرفتن 400 میلیون دلاری که هنوز وصول نشده) این خبر خوبی نیست ؟؟! من منظورم این بود گه موقع بازگشایی اون حدود قیمتها اگر باز شه فرصت خرید عالیه . هیچ شکی در ارزنده بودن زاگرس نیست .
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
روز بازگشایی می بینین چه سر و دست میشکونن
بازگشایی بالای 1800 خواهد بود
به سرعت میره بالای 2000
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن هنوز سهامم رو نگه داشتم اولا ، 1500-1600 فرصت اضافه کردنه ، منظورم ابن بود . برای اینکه سود سهم کم میشه موقع بازگشایی ، بعید هم میدونم موقع بازگشایی بیشتر قیمت بخوره با توجه به نکاتی که در بالا گفتم.
من نمیدونم شما از کجا 1500 رو در آوردین!؟؟؟؟
بعضیا ته دل سهامدار بیسواد رو خالی میکنن و
سهامشو مفت از چنگش در میاارن
و باز همینا با شایعه ی اخبار مثبت سهم رو در قیمت بالاتر به همونا میفروشن!
بااینکه بورس رو خیلی دوست دارم
اما گاهی چقد کثیف میشهX-(دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
با سلام
دوستان گرامی سهامداری این نیست که تغییرات کوتاه مدت سهم را نگاه کنید بلکه روند سهم را در نظر داشته باشید من خودم تجربه 17 ساله در صنعت پتروشیمی دارم حداقل قیمت این سهم 5000 تومان می باشد البته برای امسال حالا خود تصمیم بگیرید که چکونه می خواهید عمل کنید
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postبد بینانه ترین حالت بازگشایی بالای 1650 تومنه!
اما گاهی چقد کثیف میشهX-(
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postبد بینانه ترین حالت بازگشایی بالای 1650 تومنه!
اما گاهی چقد کثیف میشهX-(
من قبل از مجمع 30 هزار سهم بيشتر نتونستم بخرم
شايد با اين ضعف تحليل بتونم به 100 هزار سهم مورد نظر برسمwww.mahak-charity.org
نظر
-
بیاد بالا تاپیک
اگه امروز باز کنن یه حال اساسی میکنیم فقط لطفا سهمتون رو مفت نفروشین مارون الان نزدیک 15 درصدی مثبت خورده پس خواهشا یه جوری باز کنین که همه از ضرر بیان بیرون
این سهم باید یه 20 ٪ مثبت بخوره امروز - بزارین راه این هفته رو یه روزه بریم چی میشه آخه مگه ;)
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postبیاد بالا تاپیک
اگه امروز باز کنن یه حال اساسی میکنیم فقط لطفا سهمتون رو مفت نفروشین مارون الان نزدیک 15 درصدی مثبت خورده پس خواهشا یه جوری باز کنین که همه از ضرر بیان بیرون
این سهم باید یه 20 ٪ مثبت بخوره امروز - بزارین راه این هفته رو یه روزه بریم چی میشه آخه مگه ;)
ممنونفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت پتروشيمي زاگرس (زاگرس1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه و تقسيم سود نقدي هر سهم، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50درصد،امروز شنبه مورخ 25/03/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
نظر
-
فکر نکنم کسی پیدا بشه که بخواد مفت بده بره سهم رو
اون هم با این نتایجی که فعلا تو انتخابات داریم و ممکنه حسن آقا رابطه با آمریکا رو درست کنه و تحریم ها بشکنه:D
دوستان تا 2400 رفت نفروختیم الان هم نگه داریم بلکه بره و به پی به ای اصلی گروه قیمت نزدیک بشهفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر