بسیار عالی
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
اين زاگرس همه اش خير و بركته، يه سهم دوست داشتني[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
نظر
-
من هم از 2200 قبل از مجمع بودم،
فكر نكنك 2900 بالاتر بره[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
نظر
-
داستان پتروشیمی جم هم دسته کمی از فارس ندارد . امیدوارم کسانی که به امید جم نشسته اند متن زیر را مطالعه کنند.
((((*اوه اوه.چه لجن مالی کرده این خلیج فارس.چه تعدیل منفی سنگینی.با اینکه سهم رو ندارم ولی جدا عجب ..ثافت خونه ای داریم.
هر چند که ..... به همه فرصت خروج در بالای 1000 داد و هر چند که به همه سود تضمینی داد و بارها و بارها فقط مثل الاغ میخریدند.بی هیچ دلیل و تحلیلی.(..... رو میگم).
یادش به خیر.هر چند که این تعدیل منفی ربطی به تحریم های این شرکت ندارد ولی روزی که تحریم ها اعلام شد قاطعانه گفتم از سهم خروج کنید و کاملا جدا از تحریم ها به عنوان اولین و اولین نفر خبر از تعدیل منفی سهم بهتون دادم که یه سری گفتن چون بیل گیتس فروخته میخواد سهم رو خراب کنه.ارزنی دلم برای کسی درد نخواهد گرفت.چون بارها حسن نیت رو ثابت کرده و هشدار لازم رو دادم.و با صراحت گفتم که وقتی خودم خروج کردم با خودم خروج کنید و سود رو سیو کنید.به صورت تخصصی از روز اول تارگت سهم و همه چیز سهم رو براتون ریختم رو میز و بارها گلو پاره کردم که در گره بخرید و بعد از فروش بارها اصرار کردم که سهم رو بفروشید و حتی سهم رو هم منفی کردم.
حالا با این تعدیل منفی خوفناک که مبارک مسئولین ..... بورس باشه(که قبل از عرضه شفاف نکردند ) معلوم نیست که چه عاقبتی در انتظار سهم است.هر چند که به عقیده من به تمام باهوشین بازار فرصت خروج تضمینی دادند)))))
ارسال شده توسط: بیل گیتس ؛ مورخ 92/05/07
نظر
نظر