پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daryadel120
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 578

کسی میدونه این تغییر اطلاعات سال 90 چه به سر قیمت میاره؟؟:-ss
    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• artmis
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 111

اگر مذاکرات هسته ای مثبت باشد ، با توجه به احتمال تعدیل مناسب سود قیمت هم رشد خوبی خواهد کرد اما اگر مذاکرات خوب نباشد ................................

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

برای سال 90 مبلغ 2917ریال محقق شد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

نظر

• قاتل بروسلی
            كاربر فعال
            • Feb 2012
            • 684

گزارش زاگرس هم تو کدال اومد.
            کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
            ندایی آمد که :
            او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• artmis
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 111

در اصل توسط artmis پست شده است View Post
              فقط کافیه سری به پیش بینی سال 91 زاگرس بزنیم:
              شرکت برای فروش صادراتی خود مبلغ 13238000 میلیون ریال ، با تسعیر ارز 12260 ریال پیش بینی نموده است.
              حال اگر نرخ تسعیر ارز را 19000 ریال در نظر بگیریم ، مبلغ فروش صادراتی شرکت به 20515661 میلیون ریال افزایش میابد و این به معنی افزایش سود شرکت به مبلغ 7277661 میلیون ریال می باشد و این بدین معنی می باشد که شرکت از 2140 ریال می تواند تا حدود 4000 ریال افزایش سود داشته باشد.
              بر اساس اخبار منتشره شرکت های پتروشیمی در طی دو سه ماه اخیر توانسته اند ارز خود را با نرخ های بالای 18000 (دلار) 22000 (یورو) بفروشند . البته برای شخارک اطمینان 100% دارم . و حالا که به نوعی نرخ 19500 ریال برای دلار تثبیت شده است می توان انتظار داشت که نرخ تسعیر دلار حدود 19000 ریال باشد.
              اما بایدبه این نکات توجه نمود :
              1- آیا دولت نرخ فروش مواد اولیه را ثابت نگاه می دارد و یا اینکه افزایش می دهد و اگر افزایشی باشد تا چه حدودی می باشد ؟( به نظر من دولت قطعا نرخ فروش مواد خام را افزایش می دهد چون نیاز دارد و با این حال من فکر می کنم زاگرس بتواند تا حدود 3000 تا 3300 ریال را برای سال 91 پوشش دهد)
              2- آیا محصولات پتروشیمی تحریم می گردد یا خیر ؟
              با لحاظ نمودن این دو نکته به نظر من سهم ارزنده می باشد و ممنون می شوم نظر دوستان را بدانم
              تبریک به همه ذوستان این پیش بینی من در تاریخ 1/20 بود امیدوارم برای دوستان مفید بوده باشه

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

از دوستان کسی از نحوه دریافت سود مجمع اطلاعی داره؟در کدال که به نحوه دریافت اشاره نشده

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

مجمع عمومی عادی پتروشیمی زاگرس دقایقی پیش با تقسیم 600 میلیارد تومان سود خالص (معادل 250 تومان به ازای هر سهم) موافقت کرد.

این میزان سود تقسیمی سبب تعدیل دیگری در سود گسترش نفت و گاز پارسیان خواهد شد. ..... نمابورس
                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مجمع عادی پتروشیمی زاگرس: مطالبه وصول نشده نداریم

نمابورس، بازار سرمایه _ مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی زاگرس با حضور اکثر سهامداران برگزار شد و 600 میلیارد تومان سود خالص بین سهامداران تقسیم شد ...
                    "شرکت پتروشیمی زاگرس یک ریال طلب وصول نشده ندارد." «مرتضی عزیزی» رئیس هیات مدیره پتروشیمی زاگرس در مجمع عمومی عادی سالیانه با بیان این مطلب در میان سهامداران ادامه داد:"شرکت هایی که حتی حجم فعالیت کمتری نسبت به زاگرس دارند، دارای ارقام مشکوک و لاوصول بالایی هستند." وی افزود:" این شرکت در تلاش است که ذره ای از مطالبات پتروشیمی زاگرس لاوصول نباشد." مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی زاگرس با حضور اکثر سهامداران برگزار شد و 600 میلیارد تومان سود خالص بین سهامداران تقسیم شد. در ابتدای برگزاری این مجمع احمد بارول مدیر عامل این شرکت ضمن ارائه گزارش عملکرد هیئت مدیره در سال مالی 90 به برنامه ها و چشم انداز شرکت برای سال مالی آتی اشاره کرد و گفت:" پوشش برنامه بودجه تولید و فروش،عرضه محصولات و توسعه سهم بازار، ارتقاء بهره وری پرسنلی و برنامه ریزی برای فروش محصول و تامین نیازهای وارداتی 91 و 92 با توجه به احتمال تشدید تحریم ها برای استمرار بلند مدت خط تولید، از مهم ترین برنامه های شرکت برای سال مالی آتی است." در حاشیه این مجمع مرتضی عزیزی که ریاست این مجمع را نیز بر عهده داشت، در پاسخ به سوالات برخی سهامداران به محرمانه بودن پاسخ ها اشاره می کرد و می گفت نمی توان اطلاعاتی که اهرم های شرکت محسوب می شود در مجمع بیان کرد. در بخشی دیگری از این مجمع که یکی دیگر از حاضرین در خصوص پتروشیمی مرجان سوال می کرد و مدیر عامل در حال پاسخگویی بود، عباس هشی که حسابرس این شرکت بود به مدیر عامل تذکر داد که با توجه به درصد سهامداری پتروشیمی زاگرس، باید امانت داری کنند و اطلاعات شرکت مذکور را بازگو نکنند.

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

نحوه دریافت سود رو نگفتن؟
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                        نحوه دریافت سود رو نگفتن؟
                        اطلاعی ندارم
                        قراره 10 روزه پرداخت بشه ولی نحوه دریافتش فعلا اعلام نشده فردا باید با امور سهامش تماس بگیریم.
                        شماره حساب یا مستقیم از بانک ......

نظر

• abedinejad
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 494

من زنگ زدم امور سهام، گفتند از روز سه شنبه میتونید به بانک تجارت مراجعه کنید.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

خوب با این قیمت زاگرس ما که فروخته بودیم ضرر نکردیم یه مقدار هم بیشتر سود کردیم .حالا بریم حساب کنیم سهم رو دوباره چند بخریم خوبه .
                            البته از مجمع اومده باید استراحت کنه یه چند ماهی فک کنم
                            ///

نظر

• ali 20
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 56

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              خوب با این قیمت زاگرس ما که فروخته بودیم ضرر نکردیم یه مقدار هم بیشتر سود کردیم .حالا بریم حساب کنیم سهم رو دوباره چند بخریم خوبه .
                              البته از مجمع اومده باید استراحت کنه یه چند ماهی فک کنم
                              میثم جان فک کنم تا 1250 پایین بیاد
                              نظرت چیه؟

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
                                میثم جان فک کنم تا 1250 پایین بیاد
                                نظرت چیه؟
                                میتونه بیاد ولی ممکنه یه کم زمان بر باشه (تا مثل قبل خسته بشن سهامدارا ). فعلا فک کنم یه مقدار بالا بره.
                                قیمت متانول هم یه 10 درصدی اگه اشتباه نکنم بالا رفته
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X