کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بر اساس شنیده ها (تقریبا موثق)
زاگرس تا قبل از مجمع بازگشایی نمیشه ، سود تقسیمی 400
شما ميگي بعد از مجمع............سايت بغلي به نقل از كاظم نادرعلي ميگه...............سه شنبه!!!!
خودم زنگ زدم شركت..............ميگن هنوز با حسابرسها چلنج داريم.......... و هنوز گزارشو نفرستاديم.
زاگرس سهم خوبیه برای همین بهش گیر میدن و اجازه رشد بهش نمیدن چون میدونن این سهم هرچی تو سرش بخوره افت نمیکنه چون بیس و بنیان خوبی داره تو بازار سهمای ..می و دست وپا شکسترو با تنفس مصنوعی میکشن بالا که شاخصو بدن بالا مردم رو تشویق کنن به سرمایه گذاری تو بورس اگه اوضاع مملکت خوب بود هر سهم زاگرس زیر 11 12 هزار معامله نمیشد
شما ميگي بعد از مجمع............سايت بغلي به نقل از كاظم نادرعلي ميگه...............سه شنبه!!!!
خودم زنگ زدم شركت..............ميگن هنوز با حسابرسها چلنج داريم.......... و هنوز گزارشو نفرستاديم.
كدومو باور كنم...............
چیزی که مهمه اینه که زاگرس چون پولداره دولت عین زالو چسبیده و ولش نمیکنه
اینا از mpc طلب دارن........... یعنی mpc باید به اینها باید دلار بده..................حسابرسها میگن این دلار ها که بیاد توشرکت باید به نرخ آزاد حساب بشه..................ولی زاگرس به دلایل و بهانه های مختلف از جمله افزایش مالیات پرداختی............. میگه باید به نرخ مبادله ایی حساب بشه!!!
با نرخ مبادله ایی بیاد سود زاگرس حول حوش 615.......................... قیمت زاگرس یه چیزی بین 2800 تا 3000 تومن
با نرخ آزاد حساب بشه سود زاگرس نزدیک به 800.......................... قیمت زاگرس یه چیزی بین 3600 تا 4000 تومن
حالا این وسط باید ببینیم زور کدوم بیشتره...............حسابرسها..................یا زاگرس!!!
نگران نباشید ...............
تازه میخواد پتروشیمی خراسان و جم به بازار بیان وجو گروه مثبت میشه.........
من که خیلی خوش بینم فقط امیدوارم زودتر باز بشه.........
اینا از mpc طلب دارن........... یعنی mpc باید به اینها باید دلار بده..................حسابرسها میگن این دلار ها که بیاد توشرکت باید به نرخ آزاد حساب بشه..................ولی زاگرس به دلایل و بهانه های مختلف از جمله افزایش مالیات پرداختی............. میگه باید به نرخ مبادله ایی حساب بشه!!!
با نرخ مبادله ایی بیاد سود زاگرس حول حوش 615.......................... قیمت زاگرس یه چیزی بین 2800 تا 3000 تومن
با نرخ آزاد حساب بشه سود زاگرس نزدیک به 800.......................... قیمت زاگرس یه چیزی بین 3600 تا 4000 تومن
حالا این وسط باید ببینیم زور کدوم بیشتره...............حسابرسها..................یا زاگرس!!!
mpc ؟؟؟
منظورتون شرکت ملی صنایع پتروشیمی هست ؟
NPC
National Petrochemical Co
قصد جسارت نیست ؟ فقط تصحیح یه اشتباه تایپی هست
آخرين اخبار..................
نامه شفاف سازي با بيان 2 الي 3 تا سناريو به بورس ارسال شده.............
احتمال اينكه اين هفته سهم باز بشه ................ وجود داره.
بهترین حالت اینه که چهارشنبه یا شنبه هفته بعد باز بشه................
دوستان اوضاع گروه خوبه با آمدن خراسان بهترم میشه......
امروز حجم مبنای فارس رو دادن ..............
مارونم بست واسه تعدیل مثبت...............
خواهشا دوستانی که روز بازگشایی میخوان بفروشن زیر 3500 نفروشن.........
من خودم به شخصه زیر 4500 فروشنده نیستم...........
به نظر من دیرتر باز شه بهتر از اینه که با یه قیمت مفت و مسخره بازشه شتران 7 ماه بسته بود ولی بعدش با قیمتی بازشد که کس ناراضی نبود
به نظر من زاگرس قیمت هر سهمش 11 12 هزار تومنه چون شرکتیه که از هر لحاظ تکه اگه میتونست به اروپا صادرات داشته باشه به ازای سهمش میتونست 2000 تومن سود بده
نظر