دوستان یعنی این مسئولان زاگرس می خواهند بدون دادن صورت های مالی 12 ماهه به مجمع بروند..... ؟
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
شایعه شده میخوان افزایش سرمایه 300% درصدی بدن اون هم با آورده شرکت :O:O:O:O
جون هر کی دوست دارین از این کارا نکنین،از این حرف های الکی نزنین
یک بار دیگه هم گفتم وقتی میبینین پیرامون یک شرکت حرف های ضد و نقیض زده میشه به وضعیت گروهی سهم توجه کنین اگه کلا وضع گروه خرابه بفروشین و اگه وضع گروه معمولیه فریب نخورید و مراقب سهمتون باشین
حالا چه میخواد این شایعه خیلی خوب باشه و چه میخواد این شایعه بد باشه
حالا خودمونیم کسی دیگه هم این شایعه رو شنیده؟؟؟:D<:-P >:) =))فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postشایعه شده میخوان افزایش سرمایه 300% درصدی بدن اون هم با آورده شرکت :O:O:O:O
جون هر کی دوست دارین از این کارا نکنین،از این حرف های الکی نزنین
یک بار دیگه هم گفتم وقتی میبینین پیرامون یک شرکت حرف های ضد و نقیض زده میشه به وضعیت گروهی سهم توجه کنین اگه کلا وضع گروه خرابه بفروشین و اگه وضع گروه معمولیه فریب نخورید و مراقب سهمتون باشین
حالا چه میخواد این شایعه خیلی خوب باشه و چه میخواد این شایعه بد باشه
حالا خودمونیم کسی دیگه هم این شایعه رو شنیده؟؟؟:D:) =))///
نظر
-
نظر پ.ر درباره زاگرس
دوست من زاگرس وقتی 2500 رو رد کرد از لیست خرید ما خارج شد وخارک رو بارها گفتیم دوستان می تونن بخرن ..زاگرس شفاف نیست سودش خیلی بالا پایین میشه ..
در 2400 مقاومت داره بالاش باز شد با حد ضرر 2400 نگهداری کیند ..البته بنده باشم با واتی شیران تعویض می کنم ..تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postداش میثم پس تو سربازی نداری ؟! :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/02, 13:56.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن امروز 43 مین روز از خدمت و اموزشی رو میگذرونم........منتها تو خونه و تا جایی که بتونم خدمت نمیکنم و کم کاری میکنم و هیچ پست و مسئولیتی هم نمیگیرم تا ببینیم بعد اموزشی چی میشه ...پاس های شب هم از دو ساعت یه ساعتشو میخوابم کی به کیه..........گور بابای خدمت......... (-:به سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
در اصل توسط bidemajnon پست شده است View Postمیثم جان آموزشی رو کجا تشریف دارین ؟
==============
اوه گزارش حسابرسی زاگرس هم اومد ..........ببینیم فردا باز میشه یا نه ...... امیدوارم باز نشه ولی احتمالش هست باز بشه :(
///
نظر
-
متاسفانه فقط 2,052,538 تن متانول فروش کرده
هزینه های مالی بسیار زیاد داشته اونم بخاطر بدهی ارزیش
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postپدافند هوایی سمنان.
==============
اوه گزارش حسابرسی زاگرس هم اومد ..........ببینیم فردا باز میشه یا نه ...... امیدوارم باز نشه ولی احتمالش هست باز بشه :(
http://codal.ir/Reports/Exports/pPD7...7ODg%3d%3d.pdf
آقا میثم ... با این اوضاع چطور میبنی بازگشایی رو؟
بنظرتون تقریبا تو چه محدوده قیمتی باز میشهدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
توی بند گزارشش اومده شرکت طلبش رو از NPC یا همون شرکت ملی پتروشیمی به دلار مبادله ای میخواد اما اونا زیر بار نرفتن و گفتن همچین قانونی وجود نداره و ما به همون نرخ 1226 تومان پرداخت میکنیم
این موضوع بسیار مشکوک است
امیدوارم فردا باز نشود
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postآقا میثم ... با این اوضاع چطور میبنی بازگشایی رو؟
بنظرتون تقریبا تو چه محدوده قیمتی باز میشه
4 روز کاری تا مجمع فقط داریم///
نظر
-
شرکت پتروشيمي مبين برخلاف مفاد قرارداد منعقده، مبلغ 367‚1 ميليارد ريال (مبلغ 866 ميليارد ريال تا پايان سال 1390 و 501 ميليارد ريال مربوط به سال 1391) مازاد بر نرخهاي مندرج در قرارداد يوتيليتي فاز يک، براي پتروشيمي زاگرس صورتحساب صادر نموده است.
این یعنی چی ؟ یعنی توی محاسبه ی سود این مبلغ رو هم با فرض در یافت از زاگرس حساب کردن ؟!*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
نظر