جمع آوری صف فروش صدرا، عدم تعدیل منفی سنگ آهنی ها، مثبت بودن بازارهای جهانی؛ آیا این دلایل برای تغییر روند کافی هستند یا باید این نوسانات را جزو ذات بازار پاییزی دانست؟
روانشناسی بازار سرمایه
Collapse
X
-
-
به نقل از نمابورس
باید در نظر داشت که در سطح خارجی با توجه به مقاومت چین و روسیه برای تحریم اقتصادی ایران،د ر صورتی که آمریکا و اروپا در صدد تحریم نفت و گاز همچنین بانک مرکزی باشند، بازار سرمایه شرایط مساعدی نخواهد داشت گرچه کارشناسان بر این باورند شرایط سیاسی کنونی تاثیر بیشتری بر جو بازار دارد و روند اصلاح قیمتی و p/e بازار را تسریع می بخشد.
سامان نیک پور کارشناس بازار سرمایه در ارزیابی بازار سرمایه در شرایطی که خطر تحریم های اقتصادی بیشتری در کمین اقتصاد ایران است، به نمابورس می گوید:" گرچه تحریم های اقتصادی تحت تاثیر شرایط سیاسی و اقتصادی داخلی و خارجی بازار سرمایه را متاثر می سازد اما نکته مهم تر این است که بازار در حال حاضر مترصد انتخابات است و این در حالی است که مسئله انتخابات مجلس صرف نظر از مسائل خارجی ،تاثیر بیشتری بر بازار می گذارد."
وی ادامه می دهد:"واقعیت این است که جدای جو روانی، بازار به لحاظ بنیادی هم با افزایش p/e مواجه و از سطوح نرمال فاصله گرفته بود، بحث های سیاسی داخلی و خارجی به اصلاح p/e بازار شتاب بیشتری داد ."
این کارشناس ادامه می دهد:"در این شرایط برخی شرکت ها تعدیل مثبت هم داشتند اما با اقبال بازار مواجه نشدند که عمده دلیل آن را می توان تمایل بازار به اصلاح p/e دانست." وی تاکید کرد:" بحث های سیاسی و پیرامونی بازار روند اصلاح را تسریع کرد."
نیک پور پیش بینی کرد:" تا پس از ماجرای انتخابات که مقارن با ارائه گزارش های پیش بینی سال 91 شرکت ها خواهد بود، بازار به شرایط عادی بازگردد."وی خاطر نشان کرد:" به نظر می رسد که بازار در اسفند ماه سال جاری و فروردین سال آینده وضعیت مناسبی را خواهد داشت."هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
حکایت ایران و آمریکا :
ماموران ك.گ.ب مي ريزند در كلبه ام. مي گويند باركوفسكي تو تخلف كرده اي و بايد تمام تكنولوژي ساخت تفنگ را تحويل دهي.
مي گويم:
من جز تكنولوژي ساخت در و پنجره هيچ نمي دانم.!!! :((:((:((
مي گويند:
اما خودت در قهوه خانه گفته اي به تكنولوژي ساخت تفنگ و توپ دور زن دست يافته اي.
باورم نميشه. من يه مقدار جو گير شدم ولي نه تا اينقدر.!!!
ميگويند:
حالا آزمايشگاه و انبارت كجاست؟؟
انبار كدام است ديگر؟؟؟!!!
خانه ام را زير و مي كنند. اسبم - گاري ام و... را مي برند!!! :((:((:((
مي گويند :
تو تحريم هستي و اموالت مصادره خواهد شد.
حالا من ماندم و اينكه كاش با مردم در قهوه خانه صادق بودم. بي جهت همه چيز را از دست دادم. :((:((:((
19 بهمن 1384
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postحکایت ایران و آمریکا :
ماموران ك.گ.ب مي ريزند در كلبه ام. مي گويند باركوفسكي تو تخلف كرده اي و بايد تمام تكنولوژي ساخت تفنگ را تحويل دهي.
مي گويم:
من جز تكنولوژي ساخت در و پنجره هيچ نمي دانم.!!! :((:((:((
مي گويند:
اما خودت در قهوه خانه گفته اي به تكنولوژي ساخت تفنگ و توپ دور زن دست يافته اي.
باورم نميشه. من يه مقدار جو گير شدم ولي نه تا اينقدر.!!!
ميگويند:
حالا آزمايشگاه و انبارت كجاست؟؟
انبار كدام است ديگر؟؟؟!!!
خانه ام را زير و مي كنند. اسبم - گاري ام و... را مي برند!!! :((:((:((
مي گويند :
تو تحريم هستي و اموالت مصادره خواهد شد.
حالا من ماندم و اينكه كاش با مردم در قهوه خانه صادق بودم. بي جهت همه چيز را از دست دادم. :((:((:((
19 بهمن 1384
نظر
-
در اصل توسط reza-56 پست شده است View Postمهران جان
ممکن است جواب پیغام خصوصی را بدهید؟ بسیار سپاسگذارم.
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postيك انجمن عمومي براي به اشتراك گذاشتن اطلاعات ايجاد مي شود و اعضاي آن اطلاعات خود را به صورت درگوشي و تلفني مطرح مي كنند؛ پارادوكسيكال به نظر مي رسد.در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
آنچه بر اين سهم و حق آن گذشت و مورد مشابه چند ماه قبل يعني بترانس، حقيقتاً توجه مرا بيش از پيش به كاركرد فروم ها به عنوان يك رسانه جلب نموده است. ناگفته مشخص است كه معدودي سهامدار با نيات خوب يا بد در فروم ها فعاليت مي كنند كه توانايي اثرگذاري روي نظرات ديگران را دارند اين اثرگذاري گاهي در شكل افراطي خود كار را به جايي مي رساند كه برخي به كلي تفكر را رها كرده و زمام كار را به طور كامل به اين افراد مي سپارند...
--------------------------------------------------------------------------------------------
حال پرسش اينجاست كه آيا مطرح شدن نظرات اين افراد تاثيرگذار به صورت عمومي صحيح است يا غلط؟ آيا براي مورد اول بهتر نيست نظرات خصوصي بيان شوند و براي مورد دوم نيز مديران فروم ها اقدام پيشگيرانه اي انجام دهند؟
ناشناس عزیز;
با اجازه اول چند نکته از خودم بگم: من برخلاف اکثر دوستان حاضر در اینجا در بورس فعالیت حرفه ای ندارم چرا که تقریبا تمام صبحها سر کارم و نمیتوانم خرید و فروش مکرر داشته باشم. چند ماه بیشتر هم نیست که وارد بورس شده ام و البته در ضررم. حجم سرمایه ام هم بالا نیست و تنها به چشم آموزش به مطالب نگاه میکنم. تا الان هم با پیشنهاد کسی سهم نخریده ام حتی اساتیدی چون مهران و باربد.
سایت بورسی زمانی بهترین مکان برای آموزش من بود. مطالب باربد... نظرات مهران... تحلیلهای بابک پناهی و محسن نظری و و و... حتی بحثهایی که شما با باربد میکردید برای من بسیار جذاب بود.
الان که نگاه میکنم میبینم باربد رفته, محسن نظری دیگر اینجا نمینویسد, از بابک پناهی خبری نیست, رضا (امپراتور7) حضورش کمرنگ شده, جناب برادران, حجت ,.... همگی کم پیدایند.
بگذریم...
توانایی و علاقه شما را در به نقد کشیدن دیگران ارج مینهم و میدانم که طبعا حضرتعالی نیز از انتقاد ناراحت نمیشوید که یکسویه بر مسند قضا نشستن رسم جوانمردی نیست. لذا پستهای بالا را که مربوط به صفحه قبلی همین تاپیک هستند و اتفاقا هر سه پشت سرهم میباشند خدمتتان گذاشته ام.
شما بدون اینکه بدانید پرسش من از ایشان چه بوده, به طعنه و کنایه پستی زده اید و پیغام خصوصی دادن را ناشایست جلوه داده اید و 9ساعت بعد مطلبی نوشته اید که از نظر من تاییدی بر پیامهای خصوصی است. خواهشمندم درصورت امکان این مورد را برای من روشن بفرمایید چرا که احساس من این است که پست اول شما در کنایه به مخاطب اینجانب زده شده بود (با توجه به برخی پستهای قبلی) و پست دوم نظر شخصیتان بوده.
از پاسخ شما بسیار سپاسگذارم.
نظر
-
درود بر شما
هر دو پست مذکور به طور قطع نظر شخصی من است و از آن دفاع می کنم:
1- مراد من از "نظرات خصوصی بیان شوند" ، پیام خصوصی نیست و صرفاً تشابه این دو کلمه ایجاد شبهه می کند. همانگونه که توضیح داده ام به اعتقاد من حریم فروم های بورسی حریم امنی نیست. در مورد برخی سهام پرنوسان و پر حرف و حدیث که تعداد زیادی سهامدار جزء درگیر آن می شوند-سهامی مثل صدرا، بترانسح، فنوردح و...- بسیار عالی خواهد بود مکانیزمی تعریف شود تا نظرات افراد تاثیرگذارتر به سهولت در دسترس قرار نداشته باشد تا بازی برای بازیگردان سهم آسان نشود. در مورد چند و چون چنین مکانیزمی نیز راهکاری نداشتم و صرفاً یک ایده خام بود.
2- پست اولی که شما از من نشان داده اید ابداً در کنایه به پست ارسالی جنابعالی نیست. از نوشته اتان مشخص است شما نیز این را نیک می دانید.
3- کماکان بر نظر خود استوار هستم که "هیچکس" تحلیل منطقی از این سهم نداشت. ایکاش هر کس آنچه در چنته دارد خالصانه در وسط میدان ارائه کند. اینکه در بحبوحه جریانات، انزوا در پیش بگیریم و پس از سوت پایان، نتیجه را حدس بزنیم شق القمر نیست.
4- به شدت پرهیز دارم از بکار بردن صفت "استاد"، من "مشاور" را واژه بسیار مناسب تری می دانم. پیشنهاد می کنم سری به تاپیک های آموزشی این سایت بزنید بعید می دانم به هیچیک از نام هایی که ذکر کردید بربخورید.
بی نهایت سپاسگزارم از دقت نظرتانهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
جناب امپراتور میبنم که باز داری از نظرات من که اشتباه دراومده داری سو استفاده میکنی و مکررا تو حرفت میگی به این دلایلو به خاطر برخی دوستان فلان کارو نکردم و تذکر رو ندادم.
من نمیدونستم همچی بازی کثیفی تو سهمه.
بنده حرکت اولشون رو پیش بینی کردم که میبرن تو گره و پیش بینی بعدیم در مورد جمع کردن تو گره اشتباه در اومد.خوب حالا چیو میخوای ثابت کنی؟
اقا اگه بازی رو میدونستی چرا اون شب که پرسیدم تو گره جمع میشه یا نه اومدی گفتی من رمال یا غیبگو نیستم؟ نیومدی بگی من میدونم چه خبره و میخوان چی کار کنن؟؟؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/16, 19:33.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postجناب امپراتور میبنم که باز داری از نظرات من که اشتباه دراومده داری سو استفاده میکنی و مکررا تو حرفت میگی به این دلایلو به خاطر برخی دوستان فلان کارو نکردم و تذکر رو ندادم.
من نمیدونستم همچی بازی کثیفی تو سهمه.
بنده حرکت اولشون رو پیش بینی کردم که میبرن تو گره و پیش بینی بعدیم در مورد جمع کردن تو گره اشتباه در اومد.خوب حالا چیو میخوای ثابت کنی؟
اقا اگه بازی رو میدونستی چرا اون شب که پرسیدم تو گره جمع میشه یا نه اومدی گفتی من رمال یا غیبگو نیستم؟ نیومدی بگی من میدونم چه خبره و میخوان چی کار کنن؟؟؟
من کف دستم رو بو نکردم ببینم 100 درصد تو سهم چه خبره بعدشم گیرم بدونم چه خبره چرا این ریسک رو بکنم بگم قطعا یا حتما .ولی با این وجود نوشتم حدس میزنم که چه خبره و درگره هم جمع نمیشه همین تکنیکالیست ها همیشه میگن اگر مگر در صورتی که .... ببین پسر جان من وظیفه ای ندارم بگم چه بازی تو سهمه یا چه اتفاقی میافته پس اولا طلبکار نباش دوما انقدر خام و ناپخته اظهار نظر نکن
لزومی به ادامه بحث نمیبینمبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post=))=))=))
من کف دستم رو بو نکردم ببینم 100 درصد تو سهم چه خبره بعدشم گیرم بدونم چه خبره چرا این ریسک رو بکنم بگم قطعا یا حتما .ولی با این وجود نوشتم حدس میزنم که چه خبره و درگره هم جمع نمیشه همین تکنیکالیست ها همیشه میگن اگر مگر در صورتی که .... ببین پسر جان من وظیفه ای ندارم بگم چه بازی تو سهمه یا چه اتفاقی میافته پس اولا طلبکار نباش دوما انقدر خام و ناپخته اظهار نظر نکن
لزومی به ادامه بحث نمیبینم
.خوب شد که لزومی به ادامه بحث نمیبینی که پاسخ پخته بودن یا نبودنت رو بدی.=))
موفق باشی.///
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post=))=))=))
لزومی به ادامه بحث نمیبینم
کسانی که سالها با هزینه های زیاد راه کسب در امد از این اشفته بازار رو یاد گرفتند چرا باید قبل از اینکه خودشان از سرمایه گذاریشان مطمئن بشن با لو دادن خرید و فروشهاشون ریسک خراب شدن روند سهمی که با هزار زحمت رصد کردن و پیداش کردن رو بپذیرند.
زمانی من در بورس24 و سپس در بورسی شاهد حضور پررنگ حرفه ایهای بازار بودم . از نظراتشون استفاده کردم. روند طوری است که گویا موظف هستند بی مزد و مواجب حتی اب خوردنشان رو هم گزارش کنند. چرا نمیتونیم کنار هم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم. اگه مطلب مناسب و سود دهی نوشته شده بود تشکر کنیم و اگر اشتباه بود یادمون باشه که هر فردی هر قدر حرفه ای ممکنه اشتباه کنه
در این دنیای مجازی به هیچ عنوان مهم نیست که ایا دیگران شما رو قبول دارند . خوب هستید یا بد . مهم اینه که از این دنیای مجازی اطلاعاتی کسب کنیم که به ما سود برسونه و هرچه جو مثبت تر باشه بهتر. بجای بحثهای فنی تایپکها پر شده از گفتمانی که سود رسان نیست.کسی که تمام خرید و فروشهاشو اعلام میکنه رو سفته باز میگن کسی که اعلام نمیکنه هم به نوعی دیگه محکوم میشه و باز هم سفته باز میشه....
حیف از این همه انرژی که صرف اثبات خودمان یا نفی دیگران کنیم.
این لفاظی ها رو درد دل برادر کوچکتون بدونید
L-):xکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
چرا باعث آزار خودتون و دیگران میشوید؟
چرا وقتی سود میکنیم میگیم تحلیل خودمون بود؟ وقتی ضرر میکنیم میندازیم گردن دیگران؟
الان که من ضرر کرده ام، و امپراتور چند روز پیش احتمال 50 تومان را میداد. چرا نباید بگم امپراتور دمت گرم.
به قول یکی از بچه ها، وقتی یه شلوار 30 تومنی میخواهید بخرید بازارو چند بار بالا و پایین میرید تا سرتون کلاه نره!!
اونوقت برای خریدن چند میلیون سهام، همینجوری کشکی پول میدهید؟
بعدشم که ضرر میکنید طلبکار میشید که فلانی باعث ضررم شد؟
من تو فنوردح 2 میلیون ضرر کردم. در صورتی که اگه پولشو قثابت اضافه میکردم الان به قیمت امروز نه تنها 2 میلیون ضرر نمیدادم بلکه 1.5 میلیون هم رو سود بودم.
بعد از مجمع این سود 1.5 میلیونی بیشتر هم میشه.
حالا باید بیام زمین و زمان و بقیه کاربران را فحش بدم؟ چرا نگم تصمیم کبری ، خودت کردی که لعنت بر خودت باد.
نظر
-
تقدیم به بیکارترین مشاور روی کره زمین..
تخریب شخصیت
یکی از رفتارهای ناپسند و نکوهیده رایج در جامعه ما که زشتی و قبح آن از بین رفته غیبت کردن است . در واقع کسانی که این عمل را انجام می دهند به این وسیله شخصیت فردی را که در مورد او حرف میزنند خدشه دار کرده و موجب قضاوتهای غلط دیگران در مورد او می شوند . بهتر نیست وقت و انرژی که صرف تخریب شخصیت دیگران و بدگویی می شود ، صرف خودسازی و رفع نقصهای شخصیتی و افزایش اعتماد به نفس شود ؟ در واقع به نظر من غیبت کردن(با هر توجیهی) و تخریب شخصیت دیگران یکی از نشانه های بارز ضعف شخصیتی افراد و عقده خودکم بینی است . و شخص غیبت کننده بیشتر از همه شخصیت خود را زیر سوال برده و در هم می کوبد . غیبت از آن دسته صفاتی است که در همه نظامهای اخلاقی ناپسند است . استيون را برتز، نويسنده و روان شناس، اعتقاد دارد که حسادت، شايع ترين علتي است که باعث مي شود آدم ها به غيبت کردن (والبته غيبت هاي دانسته)بپردازند:«اگر به خاطر محبوبيت، قيافه ي ظاهري، موقعيت مالي، پرستيژ اجتماعي و امثال اين ها به کسي حسادت بورزيم، غيبت، وسيله ي خوبي براي مخدوش کردن چهره ي آن شخص خواهد بود. يا اگر کسي بر حقمان بدي کرده باشد، مثلاً پولمان را خورده باشد يا در جمع، ضايعمان کرده باشد و... مي شود از غيبت به عنوان سلاحي براي تخريب شخصيت او و انتقام گيري شخصي استفاده کنيم. متأسفانه خيلي از ما اين کار را مي کنيم.» روان شناسان از غيبت به عنوان يک «خشونت ارتباطي» ياد مي کنند و آن را نوعي قلدري و زور گيري کلامي مي دانند. فرانک آندرو مي گويد: «ما با غيبت کردن سعي مي کنيم احترام، آبرو، محبوبيت و يا روابط اجتماعي افراد را از آن ها سلب کنيم. به علاوه، غيبت نوعي سعي در جهت حذف فرد غيبت شونده از جمع آشنا است.»
در واقع گوینده و شنونده غیبت به یک اندازه گناهگار هستند و هر دو باهم دست به یک ترور شخصیتی نسبت به نفر سوم غایب کرده اند .گاهی افراد در جمع شروع به گفتن یک مسئله خصوصی از فردی میکنند . که در این صورت هم رازداری خود را زیر سوال می برند و هم غیبت کرده اند . اگر گفتن یک چیز خصوصی از زندگی کسی از نظر خودمان مهم نباشد باز هم حق بیان کردن آن را نه فقط در جمع بلکه حتی برای یک نفر هم نداریم . خصوصی ، خصوصی است . حتی اگر از نظر ما مهم نباشد . استيون رابرتز نيز بر اين باور است که شنونده ي غيبت در واقع به شخصيت خودش توهين مي کند: «اگر اجازه بدهيد شخصي در حضور شما از شخص ديگري بد گويي بکند، در حقيقت، اجازه داده ايد که او براي شما تصميم بگيرد. چرا که به هرحال، وقتي حرف هاي او تمام شود، ذهنيت شما تا حدي نسبت به فرد غيبت شونده تغيير پيدا مي کند. اين يعني، شخص غيبت کننده در برقراري رابطه و تنظيم سطح رابطه تان با شخص غيبت شونده، به جاي شما تصميم گرفته است. اگر او اشتباه کرده باشد - که شخصيتاً همين انتظار مي رود - شما هم به اشتباه مي افتيد.» دکتر فرانک مک آندرومي مي گويد: «وقتي پشت سر شخصي بدگويي مي کنيم، در حقيقت، داريم آبرويش را مي بريم. از بين بردن آبروي افراد، آن هم در شرايطي که خودشان حضور ندارند تا از آبرويشان دفاع کنند، درست مثل اين است که آن ها را بکشيم .»
متاسفانه مردم اصلا توجه نمی کنند که با این بدگویی از دیگران چهره یک شخص را خراب می کنند و چه بسا موجب بهم خوردن یک زندگی شوند و یا رابطه هایی را خراب کنند . گاهی حتی این بدیهای شخص نیست که پشت سر او گفته می شود بلکه حرفهای بیخود و دروغهایی عجیب و غریب و ساخته و پرداخته ذهن غیبت کننده است . گیرم که آب رفته به جوی باز آید با آبروی رفته چه می کنید ؟
بعضی ادعا می کنند که هدف از غیبت بیان عیوب دیگران و اصلاح آنهاست ؟ ولی اولا بیان اشتباهات کسی با هدف اصلاح انتقاد است . دوما اگر هدف اصلاح کسی باشد چرا باید این معایب پشت سر شخص بیان شود ؟ عده ای هم وقتی حوصله شان سر می رود و کاری ندارند، از بیکاری و برای گذراندن وقت شروع به زدن حرفهای بیخود می کنند . معمولا وقتی کسی می پرسد : ((دیگه چه خبر ؟)) و حرفی برای گفتن نیست غیبت کردن شروع می شود . که در بیشتر موارد دقیقا به قصد تخریب شخصیت نفر سوم است . ولی آیا آبروی افراد را بردن و شخصیت آنها را له کردن به قصد بالا بردن خود کار درستی است ؟ بهتر نیست به جای گفتن چنین حرفهای مخربی ساکت باشیم ؟ شاملو می گوید سکوت سرشار از ناگفته هاست . من می گویم گاهی سکوت سرشار از فایده است .
برگرفته از وبلاگ دست نوشته های خیال....آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/11/16, 23:11.
نظر
نظر