کربن ایران (شکربن)

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mey
    عضو فعال
    • مهر ۱۳۹۳
    • ۴۴۴۴

پاسخ : کربن ايران ( شكربن )

علی اقا..در این ۳ ماه منتهی به اذر ماه که تقریبا نفت همین حدود بوده..دلار هم میانگین تقریبا همین قیمت فعلی..حالا یه خرده بالا پایین...فورفورال را ۷۷۹ خریده...در صورتیکه در ۶ ماهه ۶۷۴ خریده......حتی بنظرم عددی که یکی از دوستان قیمت دادن ۹۰۰ ..۹۵۰...نیز بسیار بالاتر از قیمت فعلی باشه.......منم چک کردم نبود..در بورس کالا...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۲
      • ۱۶۰۵

در اصل توسط mey پست شده است مشاهده پست
      علی اقا..در این ۳ ماه منتهی به اذر ماه که تقریبا نفت همین حدود بوده..دلار هم میانگین تقریبا همین قیمت فعلی..حالا یه خرده بالا پایین...فورفورال را ۷۷۹ خریده...در صورتیکه در ۶ ماهه ۶۷۴ خریده......حتی بنظرم عددی که یکی از دوستان قیمت دادن ۹۰۰ ..۹۵۰...نیز بسیار بالاتر از قیمت فعلی باشه.......منم چک کردم نبود..در بورس کالا...
      بخاطر اینکه از لوبکات گرفته میشه و پسماند لوبکات هست در پالایشگاههای روغن ساز ..بنظرم افزایش نرخ هم بخواهیم محاسبه کنیم..نهایتا درصد افزایش نرخ لوبکات را برای اکستراکت محاسبه کنید بهتر باشه.معملات لوبکات روی تابلو بورس کالا هست.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۳
        • ۴۴۴۴

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است مشاهده پست
        بخاطر اینکه از لوبکات گرفته میشه و پسماند لوبکات هست در پالایشگاههای روغن ساز ..بنظرم افزایش نرخ هم بخواهیم محاسبه کنیم..نهایتا درصد افزایش نرخ لوبکات را برای اکستراکت محاسبه کنید بهتر باشه.معملات لوبکات روی تابلو بورس کالا هست.
        خداپدرت بیامرزه...میشه خود لوبوکات الان ۱۱۶۰ باشه بعد...پسماند لوبوکات ۱۳۰۰..از یه دوستی پرسیدم..گفتن قیمتش به مراتب پایینتر از قیر ۶۰..۷۰..و ۷۰..۱۰ هستش..بالاترین قیمت لوبوکات در برج ۹ ..بین ۹۰۰ تا ۹۲۰ بوده....الان ۱۱۶۷....یعنی ۲۵ درصد بالا امده.....نسبت هم بگیرم...قیمت فورفورال...بین ۹۰۰ تا ۹۵۰ میوفته....تقریبا همان عددی که یکی از دوستان گفتند... بعد گفته ۹۶ ۲۷۰۰۰ تن میفروشیم...که ۹۵ با این رکود ۳۴۰۰۰ تن فروخته...که با توجه به رشد تیراژ خودرو..و..افزایش فروش لاستیک ساز ها....بیشتر از ۳۴۰۰۰ تن نفروشند کمتر نمیفروشند....
        آخرین ویرایش توسط mey؛ ۱۳۹۵/۱۲/۱۶، ۱۲:۰۰.
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۳
          • ۴۴۴۴

رشد پایدار امروز همانیکه خریدار شفارس هم هست با ۳ میل خرید امد تو جمع درصدی ها

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۲
            • ۱۶۰۵

جناب mey
            اکستراکت و قطران هر دو در بورس انرژی در حال معامله هستند. یک محموله سلف قطران ذوب اهن..به قیمت پایه ۱۰۰۰ تومان به ازای هر کیلیوگرم...و تلورانس ۵ درصدی و حجم محموله هم ۳۰۰۰ تن..اکستراکت هم پالایش نفت بهران روز ۹ اسفند فروش داشته..اما قیمتش را پیدا نمیکنم...پیدا کردم لینک میگذارم اینجا

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • خرداد ۱۳۹۲
              • ۱۶۰۵

اینم قیمت اکستراکت نفت بهران..رینگ داخلی

نظر

• mey
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۳
                • ۴۴۴۴

جناب mey
                اکستراکت و قطران هر دو در بورس انرژی در حال معامله هستند. یک محموله سلف قطران ذوب اهن..به قیمت پایه ۱۰۰۰ تومان به ازای هر کیلیوگرم...و تلورانس ۵ درصدی و حجم محموله هم ۳۰۰۰ تن..اکستراکت هم پالایش نفت بهران روز ۹ اسفند فروش داشته..اما قیمتش را پیدا نمیکنم...پیدا کردم لینک میگذارم اینجا

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=۱۵۱۳۱Q&i=۷۶۴۰
                دمت گرم...از انجا که قیمت قطران .استراکت ..تقربا مشابه است..و...استراکت را هم همان حدود ۱۰۰۰ تومانه....جالبه شرکت برای ۳ ماهه پایانی ۱۲۲۵ دیده تنی...یه تعدیل تپل از اینجا...تعدیل دیگه هم فروش را برای ۳ ماهه پایانی ۳۲۰۰ دیده..برای ۹۰۰۰ تن دوده...که در این ۲ ماهه ۵۷۷۶ تن فروخته با میانگینه ۳۵۰۰..که احتمالا ۲۵۰۰ تن دیگه هم اسفند میفروشه..میشه ۸۳۰۰ تن..که هر تن ۳۰۰ هزار تومان بالاتر از پیش بینی ۹۵ است.....۲.۵ میلیارد از محل افزایش نرخ فروش...
                و در مورد مواد اولیه هم ۱۰۹۰۰ تن اکستراکت مواد اولیه ۳ ماهه چهارم را ۱۲۲۵ دیده...که اگر ۱۰۰۰ بگیریم...از اینجا هم ۲.۵میلیارد میشه تعدیل.....یعنی در کل برای ۹۵..حدود ۱۵ تا ۲۰ تومان تعدیل داره..............
                سال ۹۶..گفته..۱۸۰۰۰ تن قطران ..تنی ۱۲۹۰...قیمت روزش..۱۰۰۰....همین قیمت ها باشه فقط از همین محل ۵ میلیارد کاهش بهای تمام شده داره....
                استراکت...را هم۳۸۴۰۰ تن خرید دیده تنی ۱۲۹۰....که با همین قیمت امروز حدود ۱۰۰۰ تومان.....از همین محل هم۱۱.۵ میلیارد هم کاهش بهای تمام شده داره...
                جمع این ۲ تا...با احتساب این که شرکت گفته سال اینده ۴۰۰۰ تن کمتر تولید میکنم که مثل ....دروغ میگن.....۱۶..۱۷...میلیارد...میتونه تعدیل بده...سهمی حدود ۶۵..۷۰..تومان....
                .....یه دوستی در سایت همسایه فرمودند قیمت فور فورال امروز ۸۲۵ بود....اگه راست باشه...که دیگه نور الا نوره......تا ۲ سال باش هستم...هم بخاطر نیادش که زیر رو شده...هم...زمین وا موندش....

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • مهر ۱۳۹۳
                  • ۴۴۴۴

اینم قیمت اکستراکت نفت بهران..رینگ داخلی

http://www.irenex.com/Guest/Physical...TrdStatic.aspx
                  دادا قطران پالایشگاه زرند...امروز۷۷۶ برای فروش بوده.....اکستراکت هم برای بهران بوده ۱۱۶۷...کلا بهران مواد تولیدیش بسیار مرغوبه...و..گرانتتر از بقیست...مثلاپارفین وکس بهران ۲۷۰۰...شرانول ۱۴۵۰...نفت پارس ۱۹۰۰.........ا
                  آخرین ویرایش توسط mey؛ ۱۳۹۵/۱۲/۱۶، ۲۲:۰۹.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • مهر ۱۳۹۳
                    • ۴۴۴۴

...یافتم.......فوفورال اکستراکتcfo نامه دیگش اسلاک واکسه........که ماده اولیه هم دوده سازیه..هم پارافین وکس.که از پارافین وکس..پارافین جامد..و..غیره را میسازند.....شرانل...پارافین وکس را که از اسلا ک وکس تولید کرده در بهمن ۱۳۰۰ فروخته....بنظرم...اسلاک واکس ..هم باید حدود ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ باشه....نکته مهم اینه که....پارافین وکس از برج ۷ تا الانjتغیر زیادی نداشته مثلا برج ۸...پارفین وکس را.۱۳۱۰..و..برج ۱۱..۱۳۰۲...فروخته......در ۵ ماهه اخیرحدود ۱۲۵۰ تا ۱۳۸۰..توسط شرانل فروخته شده...از انجا که پارافین وکس تابع قیمت گذاری نیست..و...ازاده...در نتیجه...ماده اولیش یعنی اسلاک وکس هم نباید بیشتر از ۱۵.۲۰ درصد گرون شده باشه....در مورد نفت پارس هم تقربا به همین شکله...البته با هم قیمت زده..و..جدا جدا حساب نکرده...مثلا برج ۸...پارافین و اسلاک واکس را تنی۲۰۰۰ فروخته...و..برج ۱۱ حتی ارزانتر از برج ۸..یعنی ۱۹۳۶............
                    نتییجه گیری...از انجا که پارافین وکس ..رشدی کمتر از ۱۵ درصد داشته...در نتیجه اسلاک وکس هم که ماده اصلیش می باشد..احتمالا بابد همین ۱۵..۲۰ درصد گرون شده باشه...بنظرم..قیمت اسلاک وکس یا همان فوفورال اکستراکت...باید حدود ۹۰۰ باشه
                    آخرین ویرایش توسط mey؛ ۱۳۹۵/۱۲/۱۶، ۲۲:۵۷.

نظر

• Javad Paye
                      ستاره‌دار(۱)
                      • شهریور ۱۳۹۱
                      • ۱۷۴

اکستراکت رو از پالایشگاه آبادان میخره

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • مهر ۱۳۹۳
                        • ۴۴۴۴

در اصل توسط Javad Paye پست شده است مشاهده پست
                        اکستراکت رو از پالایشگاه آبادان میخره
                        سلام برجوادعزیز..جواد جان...شکربن...اکستراکت نمیخره...بلکه فورفورال اکستراکتcfo..یا اسلاک واکس میخره...اکستراکت در ۳ ماه سوم سال میانگین ۸۸۰..۹۴۰ بوده...در صورتیکه فورفورال اکستراکتcfoرا میانگین ۷۷۰ خریده

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • آبان ۱۳۹۴
                          • ۷۵۲۴

دوستان من نقدینگی فعلا کم دارم ولی شکربن okay هست و مورد تایید ، ما هم یه خورده نقدینگی بیشتر بشه شاید به جمع پیوستیم .
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۳
                            • ۴۴۴۴

اینم دیر زود داره...منظورم ۲ زاری ملته....ولی این ۲ زاری سوخت سوز نداره....بین ۱۰..تا ۱۵ تومان فقط ۹۵ تعدیل داره...۹۶...هم سودش بین ۵۵ تا ۸۰ میتونه بشه....۳۲۰۰ هم شناور سهم کمتر شده...نظر شخصیم اینه..که یه شناور واقعی داریم یه عددی....این سهم شناور واقعیش چند برابر کمتر از عددیشه...

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۲
                              • ۱۶۰۵

در اصل توسط mey پست شده است مشاهده پست
                              اینم دیر زود داره...منظورم ۲ زاری ملته....ولی این ۲ زاری سوخت سوز نداره....بین ۱۰..تا ۱۵ تومان فقط ۹۵ تعدیل داره...۹۶...هم سودش بین ۵۵ تا ۸۰ میتونه بشه....۳۲۰۰ هم شناور سهم کمتر شده...نظر شخصیم اینه..که یه شناور واقعی داریم یه عددی....این سهم شناور واقعیش چند برابر کمتر از عددیشه...
                              با ۶۰ یا ۷۰ تومن سود تحلیلی ۹۶...و سود غیر عملیاتی هم من چیزی نمیگم در موردش...اما اون هم هیچی نباشه۱۵۰.. ۲۰۰ تومن هست....قیمت این سهم رو ۳۰۰ مفته..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • مهر ۱۳۹۳
                                • ۴۴۴۴

با ۶۰ یا ۷۰ تومن سود تحلیلی ۹۶...و سود غیر عملیاتی هم من چیزی نمیگم در موردش...اما اون هم هیچی نباشه۱۵۰.. ۲۰۰ تومن هست....قیمت این سهم رو ۳۰۰ مفته..
                                مخلص...دادا همین سود ۹۵ را تا ۱۷..۱۸ تومان باید اضاف کنه....قیمت فورفورال..قطران هم..کمتر از ۱۰۰۰ فعلا......برای ۹۶ هر دو را ۱۲۹۰ دیده...طبق همان لینکی که زحمت کشیدی قطران ذوب در بورس ۱۰۰۰..معامله میشه...طبق پیش بینی ۹۶...در سال ۹۵قیمت فورفورال ۱۰ درصد پایینتر از قطران بوده..و شرکت در ۹۶...قیمت هر دو رامشابه حساب کرده.....اگه قطران ۱۰۰۰ فورفورال یا ۱۰۰۰ یا پایینتر قیمتش...کلا ..سال ۹۴..۹۳..۹۲...هم این ۲ ماده اولیه قیمت هاشون شبیه هم بوده..و..معمولا قطران گرانتر....اگر همین حدود ۱۰۰۰ فعلی بخرن...سهمی۶۰ تومان تعدیل داره...سال ۹۵ ۳۴۰۰۰ تن فروخته...۹۶.. ۳۰۰۰۰ تن فروش..که بعیده...بیشتر از ۹۵ نفروشند کمتر نمیفروشند
                                زمینش هم طبق کارشناسی ۷۲ میلیارد قیمت گذاری شده...۴ میلیارد ثبت دفتریشه...از این محل ۶۸ میلیارد ..یا سهمی۲۷۲ تومان در صورت فروش غیر عملیاتی شناسایی میکنه.....که البته معلوم نیست کی بخوان انجام بدن...

نظر

در حال کار...