کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
پاسخ : کربن ايران ( شكربن )
سهم از 320 تا الان داره جمع میشه..انهم به یه روش..خوبم سهمو تکوندند...سهمی که در 320... 3 میل حجم میخورد....دیروز..با رنجی که تا 3.5 درصد زده شد...کلا1400 فروشنده داشت....
فقط سهامداری...این سهم متحول شده...اگر داستان زمین هم به نتیجه برسه..که اعداد بالای 1000 دور از دسترس نیست...پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postسهم از 320 تا الان داره جمع میشه..انهم به یه روش..خوبم سهمو تکوندند...سهمی که در 320... 3 میل حجم میخورد....دیروز..با رنجی که تا 3.5 درصد زده شد...کلا1400 فروشنده داشت....
فقط سهامداری...این سهم متحول شده...اگر داستان زمین هم به نتیجه برسه..که اعداد بالای 1000 دور از دسترس نیست...
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postوالله من نمیدونم همان 1.4 میلیون را چرا اینطوری میفروشند....دیگه یک جمع و ضرب و تقسیم قیمت مواد اولیه شرکت هست.و محاسبه میزان تعدیل سود شرکت..صد بار هم گفته شده...42 تومان حداقل تعدیل داره برای سال 96...سود تحلیلی میشه 64 تومان کاملا از عملیات در حال تداوم شرکت...تازه افزایش مقدار و کمی فروش را هم ما در نظر نمیگیرم..وسود غیر عملیاتی 150..200 تومان هم کاری نداریم.40 درصد بالاتر تو صف خرید میاند میشینند.با سهم بنیادی خیال ما راحته سهامداری میکنیم...فعلا هم کسی که باید بخره داره میخره.
اقا باور کن باربر های بازار 2 دو تا شون خیلی بیشتر به 4 نزدیکه تا قسمت اعظم تریدر های بوس..
همین 2 ماه پیش بود کگاز را که دیگه این 2دو تا را هم نمیخواست زحمت بکشن...330..40...میفروختند...فعلا35 درصد در 2 ماه بالا امد...
حالا تو هفته اینده...برای خرید کربن از سر کول هم برای خرید بالا میرن....طرف هیچی هم از فاند نفهمه....فقط نگاه ب معاملات کنه..میفهمه نباید بفروشه...هر چی بیشتر جلو میریم...بیشتر باورم میشه که 90 درصد بازنده بازی در بورسند...
شکلر را تقربا 2 هفته بود داشتم خرد..خرد.. میخریدم...باور کن تایم معاملاتی که تمام میشد..میگفتم عمرا بشه فردا منفیشو خرید...ولی فرداش..میدیدم با اغوش باز و..گشاده دستی سهمو منفی تقدیم میکنند....
یا بهپاک را..فردای گزارش باورم نمیشد بشه اضافه کرد...ولی با این تریدرهای همیشه در صحنه...شد..پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postسلام برعلی اقا..
اقا باور کن باربر های بازار 2 دو تا شون خیلی بیشتر به 4 نزدیکه تا قسمت اعظم تریدر های بوس..
همین 2 ماه پیش بود کگاز را که دیگه این 2دو تا را هم نمیخواست زحمت بکشن...330..40...میفروختند...فعلا35 درصد در 2 ماه بالا امد...
حالا تو هفته اینده...برای خرید کربن از سر کول هم برای خرید بالا میرن....طرف هیچی هم از فاند نفهمه....فقط نگاه ب معاملات کنه..میفهمه نباید بفروشه...هر چی بیشتر جلو میریم...بیشتر باورم میشه که 90 درصد بازنده بازی در بورسند...
شکلر را تقربا 2 هفته بود داشتم خرد..خرد.. میخریدم...باور کن تایم معاملاتی که تمام میشد..میگفتم عمرا بشه فردا منفیشو خرید...ولی فرداش..میدیدم با اغوش باز و..گشاده دستی سهمو منفی تقدیم میکنند....
یا بهپاک را..فردای گزارش باورم نمیشد بشه اضافه کرد...ولی با این تریدرهای همیشه در صحنه...شد..
دقیقا همینظور هست که عرض کردید... سهم با پتانسیل بنیادی راه خودش را میره..همونطور که بقول شما بهپاک و شکلر و کگاز رفت و در حال رفتن هستند...و اما در مورد شکربن تارگت کوتاه مدت 440 را در پیش داریم ...و بعد بالای 500 تومان
و فکر میکنم از شنبه ریت رشد بالاتری معاملات سهم داشته باشه
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postدرود جناب mey
دقیقا همینظور هست که عرض کردید... سهم با پتانسیل بنیادی راه خودش را میره..همونطور که بقول شما بهپاک و شکلر و کگاز رفت و در حال رفتن هستند...و اما در مورد شکربن تارگت کوتاه مدت 440 را در پیش داریم ...و بعد بالای 500 تومان
و فکر میکنم از شنبه ریت رشد بالاتری معاملات سهم داشته باشه
از یک ماه دیگه در راستای اقتصاد مقاومتی ثبت سفارش کالاهایی که تو ایران تولید میشه دیگه انجام.نمیشه. در مورد دوده و لاستیک این به نفع شکربن میشه. چون دیگه هم جلوی واردات لاستیک خارجی گرفته میشه و تولید لاستیک ایرانی زیاد میشه که بالطبع نیاز به مصرف دوده میره بالا و هم دیگه خود دوده صنعتی وارد نمیشه. برنامه صادرات دوده هم تازه در دست هست به ترکیه و فرانسه. منتظر شکربن ۱۰۰۰تومانی باشید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postبه نقل از همسایه...
از یک ماه دیگه در راستای اقتصاد مقاومتی ثبت سفارش کالاهایی که تو ایران تولید میشه دیگه انجام.نمیشه. در مورد دوده و لاستیک این به نفع شکربن میشه. چون دیگه هم جلوی واردات لاستیک خارجی گرفته میشه و تولید لاستیک ایرانی زیاد میشه که بالطبع نیاز به مصرف دوده میره بالا و هم دیگه خود دوده صنعتی وارد نمیشه. برنامه صادرات دوده هم تازه در دست هست به ترکیه و فرانسه. منتظر شکربن ۱۰۰۰تومانی باشید.
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postشدوص چطوره؟
ولی شکربن امثال 35500 تن فروخته...سال بعد را 30000 تن پیش بینی کرده...در صورتیکه بسیار بیشتر از 95 میفروشه...اینو فروش 3200 تنی برج 12 نشان میده
شدوص امثال20000 تن فروخته..ولی برای 96.. 25000 تن پیش بینی کرده.یعنی 25 درصد بالاتر از 95.. اگر قرار بود مثل شکربن20 درصد کمتر از پیش بینی 95 ..پیش بینی فروش میکرد...باید16000 تن ..پیش بینی میکرد....
من یه مقداری در میزان فروش 96..شک دارم.....ولی اگه بتونه این 25000 تن را بفروشه..سودش با توجه به بالا گرفتن عجیب مواد اولیه..بنظرم به سودهی بالا100 تومان خواهد رسید...ولی این زیان 120..30..تومانی 95هم نکته منفیست......در کل زیر 300 باز شه خریدارم...اساسیپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
هر لحظه ممکنه یه رنج خرید قوی تا صف خرید بزنند.قیمت الان 3599 ریال"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بگمانم امروز میخواد یه کارهایی بکنه کمی هم اضافه کردیم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبگمانم امروز میخواد یه کارهایی بکنه کمی هم اضافه کردیم.
95 هم 33 تا 40 ساخته....بدون هیچ شکی..پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
حالا بیا برو توی صف خرید شکربن.خخخخخ"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر