کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidetoop
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 37

شکربن سهم طلایی است و نگرانی ندارد
    خیلی خلاصه عرض میکنم: شکربن هیچ گونه نگرانی ندارد. گزارش جدید هم گزارش بدی نیست برای اهل فنش که اهل تدبیر و تحلیل اند. در ضمن فردا کارگزاری آگاه و یکی دیگر از کارگزاریها از این سهم حمایت میکنند. نگران نباشید. یه موضوع دیگه هم اینکه فردا شاهد حمایت های حقوقی هستیم.

نظر

• پیام
      عضو عادی
      • May 2013
      • 57

[QUOTE=bahary;351486][COLOR=#4b0082][B]قابلیتهای کربن هنوز افشاء نشده است چون اگر یکدفعه همه چیز را رو کنند بازار شوکه خواهد شد و باید بسته بشه و در بازگشایی 2500تومان قیمت بخورد.ولی اندک :)):))اخبار درز می کنه و قیمت هم در روال عادی به تارگت مورد نظر می رسد. [U][I]فقط سهامداری کنید.=;
      آره ممکن بازار سکته بزنه .

نظر

• پیام
        عضو عادی
        • May 2013
        • 57

آره بپا بازار سکته نزنه .

نظر

• omidetoop
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 37

کربن امروز عالی معامله میشه و به امید خدا میره برای اهداف بالاتر سهامتونو مفت نفروشید. تا هدف 1000 تومن زمان زیادی نمونده. در ضمن سهم امروز مورد حمایت حقوقی قرار می گیره. خواهیم دید.

نظر

• omidetoop
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 37

همون بهتر که یه مشت بی تحلیل از این سهم خارج بشن. سهم دست اهل فن باید باشه. جالب اینه که فروشنده ها همه حقیقی هستند. مطوئنم که شکربن امروز دوباره سبز میشه. اینو الان ساعت 9:05 میگم. تا آخر وقت نتیجه اش را میبینیم.

نظر

• ghavimi
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 11

عالیه..چه صف فروشی!
              اینهایی که دیروز تو صف خرید بهشون نرسید چی شدن؟بازاری که اکثر سهامدار های حقیقی اش چشمشون به دهن بقیه باشه و صف ببینند تنشون بلرزه رفتارشون از این هم باید غیر منطقی تر باشه

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

مشکل سهم اینه که یک عده میان صحبت از سودهای رویایی میکنند بعد که شرکت نمیتونه بسازه روند سهم خراب میشه
                اونایی که صحبت از سودای 150 تومنی و 120 تومنی میکردن الان کجا تشریف دارن بیان ی شفاف سازی کنند ببینیم شرکت چرا اون سود رو که میگفتن قراره اعلام کنه اعلام نکرده
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                  مشکل سهم اینه که یک عده میان صحبت از سودهای رویایی میکنند بعد که شرکت نمیتونه بسازه روند سهم خراب میشه
                  اونایی که صحبت از سودای 150 تومنی و 120 تومنی میکردن الان کجا تشریف دارن بیان ی شفاف سازی کنند ببینیم شرکت چرا اون سود رو که میگفتن قراره اعلام کنه اعلام نکرده
                  اندکی صبر سحر نزدیک است!

نظر

• omidetoop
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 37

این روند معاملات برای شکربن چیز عجیب و غریبی نیست. همین چند روز پیش هم صف فروش به صف خرید تبدیل شد. یه عده نوسان گیر بی تحلیل باید از سهم پیاده شوند تا سهم بتونه بهتر حرکت کنه. نگران این صفها نباشید. از اینها اینقدر میاد و میره. مشکلی در بنیادی و تکنیکال سهم نیست. نگرانی به دل راه ندید. این سهم اهداف بزرگی مثل 1000 تومن را داره. از دوستان که واقعا سهامدار هستند تقاضا دارم با رفتن به صف خرید به نوسانگیران کمک نکنید و تو دلتون با یه روز منفی خوردن خالی نشه.

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

من کاری به صف فروش امروز یا صف خرید فردا ندارم
                      جناب آقای بورس تبریز شما که میاین اینجا و سایت بورکس میگین که کربن آمار دارم عملیاتی حدود 40 ساخته شما هم باعث ضرر زدن به سهام دارهایی که رو حرف شما حساب باز میکنن میشید و هم توقع همه را بالا میبرد
                      آخه من به چه زبونی بگم که اطلاعات غلط در سایت قرار ندید
                      چرا ندانسته و از روی شایعه اینجا مطلب میزیند
                      خوبه آقای بورس تبریز پشت شما نفرین و فحش باشه که اطلاعات غلط میدید

نظر

• Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

کربن دوباره درحال تشکیل الگوی پرچم با هدف 650 میباشد دقیقا مثل دفعه قبل که روی 450 بود ببخشید شکل رو نشد اینجا بزارم چند روزی هست متاتریدر مشکل داره برای دیدن نمودار به این ادرس مراجعه کنید.

http://uploadtak.com/viewer.php?file=g954_Daily.png
                        آخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2013/07/16, 11:10.
                        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• Smart Trader
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 142

چند وقت پیش هم سهم با اعلام تعدیل 100% مثبت هم ...14.61% منفی خورد
                          سهام داری کردیم
                          الان هم منتظر می مونیم....دفعه قبلی هم همون روز 4.5M از سهم پیاده شدند 1392-2-28
                          از فرداش جبران کرد ...چه جبرانی
                          [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• Arash007
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 541

سلام من امروز اضافه کردم.:D

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              من کاری به صف فروش امروز یا صف خرید فردا ندارم
                              جناب آقای بورس تبریز شما که میاین اینجا و سایت بورکس میگین که کربن آمار دارم عملیاتی حدود 40 ساخته شما هم باعث ضرر زدن به سهام دارهایی که رو حرف شما حساب باز میکنن میشید و هم توقع همه را بالا میبرد
                              آخه من به چه زبونی بگم که اطلاعات غلط در سایت قرار ندید
                              چرا ندانسته و از روی شایعه اینجا مطلب میزیند
                              خوبه آقای بورس تبریز پشت شما نفرین و فحش باشه که اطلاعات غلط میدید
                              سلام جناب آقای سلطان بورس
                              واقعا باعث تاسف است که برخی سهامهای پرپتانسیل همچون کربن و یا برخی سهامهای دیگر واقعا قربانی رانت اطلاعاتی و عدم گزارش شفاف یا بعضا گزارشی بسیار محتاطانه میدهند که باعث ضربه زدن کوتاه مدت به سهام میگردند یک سوال از شما و دوستان شما دارم اگر جنابعالی گزارشات پسهند را مطالعه کرده باشید اخیرا " با تعدیل مثبت عملیاتی و همچنین فروش زمینها به هامون کیش سودش به رقم 2850 رسیده که سهم تا حوالی 12000 ریال رشد کرد و خودش در گزارش امسالش آورده است و گفته 50 درصد این سود را تقسیم میکنه سوالم این است چرا کربن به این موضوع فروش زمین اشاره کرده ولی
                              تو سودش اعمال نکرده ؟ اگه معامله قطعی نیست چرا پس پسهند تو گزارش سودش لحاظ کرده ؟ اگر قطعی است معامله چرا کربن نمیاره ؟ به گفته یکی از دوستان که تو مجمع بوده اشاره داشت که خود مدیر عامل گفنه ما کل سود سال قبلمون را تو این سه ماهه اول 92 بدست آوردبم و از طرفی مدیر عامل گفته بود که به دنبال کسب مجوز برای صادرات هستیم !! حالا تو گزارش 3 ماهه اشاره شده که نزدیک یک ملیون دلار صادرات داشتند که در مقابلش تجهیزات و ... وارد کرده اند !
                              من تعجب میکنم گزارشی که سر تا پا بوی پیشرفت و تعدیل میدهد و نزدیک 9 درصد هم تعدیل مثبت کرده و در آینده حرفها برای گفتن زیاد خواهد داشت این جوری مورد آماج فروش قرار میگیرد بخدا اگه سهمی دیگه ایی 20 درصد تعدیل منفی میداد این قدر صف فروش نمیشد من الان هم میگم کربن تو آینده 10000 ریال را خواهد دید خودم هم اصلا فروشنده نیستم تو پایین هم باز اضافه خواهم کرد بنده به عنوان یک سهامدار چز این قدرت و جرات را ندارم که به دوستان و عزیزان این سایت بخواهم ضرر و زیان بزنم اصولا با این سهم باید بنیادی فکر کرد و سهامدارای کرد آنهایی که این سهم را دارند و در قیمتهای بالا خرید کرده اند مطمئن باشند هیچ گاه ضرر نخواهند کرد اگر کمی صبر داشته باشند
                              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• bakhtiari
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 109

دوستان نگران نباشید
                                این سهم حالا حالا ها جا برای پیشرفت داره
                                من تعجب میکنم از برخی دوستان که کم طاقت شدن میدونم اکثرا مدت زیادی هست که تو بورس هستند و از این بازی ها با سهم زیاد دیدن
                                این سهم از جنبه بنیادی هیچ مشکلی نداره و خیلی ها تاییدش کردن.
                                پس به این صف فروش ها اهمیت ندین چون اینها جم میشن و سهم حرکت خودش رو به سوی هدفش دنبال میکنه
                                بعد دوستان خوبه شاخص هم یه نگاه بندازن و ببینن بازار امروز چه وضعیتی داشت
                                هر دوستی که نظر و شنیده هاش رو میگه قابل احترام،اما در نهایت تصمیم با خود شخص خریداره پس الکی به هم گیر ندین
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X