کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Smart Trader
    عضو عادی
    • May 2013
    • 142

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
    نزدیک ترین مثال همین پتایر هست که دیروز و امروزش را کافیست با هم مقایسه کنید
    اگر دامنه باز بود همین امروز به جای -2.86 روی +4 همین صف میلیونی ایجاد میشد
    در حالی که پس از آن گزارش ضعیف ، چند روزی همه توی صف فروش بودند!!!!!!
    در اصل توسط bahary پست شده است View Post
    این جمله را برای ولصنم نوشتم عینا برایشکربن هم تکرار می کنم:

این صف فروش شدن بمثابه ذخیره شدن انرژی پتانسیل در سهم است و روزی که تبدیل به انرژی جنبشی شود انگشت حیرت به دهان فروشندگان فرو می کند.
    همین دوستانی که امروز از ساعت 8:30 توی صف فروش نشستند ...اول به خودوشون و بعد به سهم ضرر زدند ....
    امروز بازار برگشت و اکثر نمادها +4 شدند...اگر عزیزان سفارش فروش ها رو با توجه به بازار مثبت بر می داشتند امروز معاملات کربن هم متعادل می شد...
    امان از سهام دارن بی تحلیل که فقط از این صف به اون صف می روند
    اکثر نمادهای گروه شیمیایی :زاگرس-کرمانشا-شیراز صف خرید میلیونی داشتند
    [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• omidbn
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 58

دوستان کسی نیست جوابه مارو بده؟! امروز اضافه کردم؟؟11000دارم با میانگین 500 ؟؟اوضاع سهم رو چطورپیش بینی میکنید؟؟؟

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
        دوستان کسی نیست جوابه مارو بده؟! امروز اضافه کردم؟؟11000دارم با میانگین 500 ؟؟اوضاع سهم رو چطورپیش بینی میکنید؟؟؟
        شرکت به لحاظ بنیادی متحول شده و این موضوع را می توان از روند رو به رشد سود سازی شرکت به سادگی دریافت
        کربن به دید میان مدت و بلند مدت یکی از سهامی خواهد بود که بازدهی فوق العاده ای ارائه خواهد کرد جو ایجاد شده
        فعلی هم به دلیل حضور سهامدار عجول و جوگیر هست که به زودی فروکش خواهد کرد ، سهم تعدیل مثبت داده ولی
        آنرا صف فروش می کنند چرا ؟ چون می خواهند یک شبه مولتی میلیاردر شوند و مدام از این شاخه به اون شاخه می پرند...
        در هر حال انتظار میره که روز شنبه روند تعادلی به خودش بگیره و به زودی سیر صعودی خودش را ادامه دهد..
        روال بازار به گونه ایست که فقط بایستی سهامداری کرد با سهام قوی و بنیادی
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• anahita
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 769

روی 520 یه مقاومت داره اگر برگرده تا 600 احتمالا بره اگر مقاومت رو بشکنه تا 480 ریزش خواهد داشت.
          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• احسان147
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 937

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
            روی 520 یه مقاومت داره اگر برگرده تا 600 احتمالا بره اگر مقاومت رو بشکنه تا 480 ریزش خواهد داشت.
            رو 520 مقاومت داره یا حمایت ؟؟؟؟؟؟

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

از دوستان کسی میتونه یه تحلیل تکنیکال داشته باشه از کربن ؟

نظر

• anahita
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 769

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                رو 520 مقاومت داره یا حمایت ؟؟؟؟؟؟
                منطورم حمایت بود :p اشتباههی نوشتم مقاومت

نظر

• amin88
                  کاربر فعال
                  • Jan 2013
                  • 134

از شنبه بر خواهد گشت

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

متاسفم برا کسانی که اینجا رو با سالن امتحان نهایی اشتباه گرفتن!!!وانتظار دارن که بهشون تقلب برسه بعد اگه تقلب اشتباه باشه میان بعد جلسه امتحان هر چی دلشون میخواد میگن!!!!اقا جان اینجا بازار بورسه از هزارتا میدون جنگ میدون مین خاکریز خمپاره موشک اسکاد هم بدتره نخر اقا ما هر چی هم گفتیم سهم طلاست نخر شما به دید مس فرضش کن!!!دست ما نیست یه مشت مدیر و حسابرس بی همه چیز میاد 2 روز مونده به گزارش دادن میاد کلا گزارش رو عوض میکنه!!!!!!!!!!!!کربن سه ماهه 40 تومن ساخته منبع خود شرکت کارگزاری اگاه کارگزاری اراد خیلیای دیگه بعد میان گزارش رو اینقدر محتاطانه و دست پایین اعمال میکنن تقصیر ما چیه؟؟!!در ثانی مگه ادم عاقل از یه اتفاق درس عبرت نمیگیره؟؟گزارشات غمارگ و غبشهر یادتون رقته صف فروش 980 تومانی بارها گفتم فاند شرکت تایید شدست و همین فاند تمامی شبهات رو له لورده میکنه من خودم 605 فروختم اما نوشتم برا دونفر 545 اضافه کردم هر کیم طاقت سهامداری نداره نخره اقا این سهم اخه بده زمین میزنه!!!!!!!!!
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                      متاسفم برا کسانی که اینجا رو با سالن امتحان نهایی اشتباه گرفتن!!!وانتظار دارن که بهشون تقلب برسه بعد اگه تقلب اشتباه باشه میان بعد جلسه امتحان هر چی دلشون میخواد میگن!!!!اقا جان اینجا بازار بورسه از هزارتا میدون جنگ میدون مین خاکریز خمپاره موشک اسکاد هم بدتره نخر اقا ما هر چی هم گفتیم سهم طلاست نخر شما به دید مس فرضش کن!!!دست ما نیست یه مشت مدیر و حسابرس بی همه چیز میاد 2 روز مونده به گزارش دادن میاد کلا گزارش رو عوض میکنه!!!!!!!!!!!!کربن سه ماهه 40 تومن ساخته منبع خود شرکت کارگزاری اگاه کارگزاری اراد خیلیای دیگه بعد میان گزارش رو اینقدر محتاطانه و دست پایین اعمال میکنن تقصیر ما چیه؟؟!!در ثانی مگه ادم عاقل از یه اتفاق درس عبرت نمیگیره؟؟گزارشات غمارگ و غبشهر یادتون رقته صف فروش 980 تومانی بارها گفتم فاند شرکت تایید شدست و همین فاند تمامی شبهات رو له لورده میکنه من خودم 605 فروختم اما نوشتم برا دونفر 545 اضافه کردم هر کیم طاقت سهامداری نداره نخره اقا این سهم اخه بده زمین میزنه!!!!!!!!!
                      537 تومن باید خارج میشدم .اما صف شد و نشد . باور کنید دوستان اینا تکونه اذیتای سازمان یادتونه همقطارایی که تو شاراک بودن چقدر اذیت شدیم اما میرزید سرمایمون 2 برابر شد تو 4 5 ماه مگه الان پولو کجا میشه برد جز بورس؟طلا؟با اون وضع خراب انس؟دلبر؟نه؟همینجا تو بورس میمونه شفاف سازیه چند وقت پیش شیران مگه یادتون نیست؟انقد جوش نزنید. صف این هم جمع میشه ساراب تو 450 2 هفته پیش صف فروش بود. و .... از این دست سهم ها زیادن.
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط amin88 پست شده است View Post
                        از شنبه بر خواهد گشت
                        زحمت زیادی میکشه برمیگرده

نظر

• بورس تبریز
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 464

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                          اصلا نمیخوام راجع این سهم حرفی بزنم ولی با این گزارش تازه اش که افتخار آفرید ! یاد گزارش سال پیشش افتادم که لینکش را زیر میزنم

اون زمان مورخه 91/11/8 تعدیل پسهند با زمینهاش موکول به سال 92 شد که پسهند امسال عملی کرده ولی شکربن قراره این تعدیل بالای 20 درصد را هر وقت دلشون خواست اعمال کنند نمیدونم تو دقیقه نود سیاست چی بوده که تعدیل از بابت زمینهای پسهند به بعد موکول شد والا اگه همون 118 ریال عملیاتی را بالفرض در نظر بگیریم با سود حاصل از فروش زمین پسهند حدود 400 ریال مبلغ 518 ریال سود به دست میاد که با فرض سود سالانه 720 ریال !!!! که گفته اون وقت باید بگیم سه ماهه 70 درصد کل سود را پوشش داده !!!
                          بهتر بود کربن ایران به خاطر منافع سهامداران جز و اونهایی که واقعا روی این سهم تحلیل و زحمت کشیدند و با این سهم بودند و هستند و خواهند بود این تعدیل را اعمال میکرد و به جای سود حاصل از سرمایه گذاری در گزارش مسخره 3 ماهه که رقم صفر درج شده سود واقعی را درج میکردند که پتانسیل رشد سهم چند برابر میشد مگر این که اول سهمها را از جیب ملت بکشند بیرون و همه را جون هم بیندازند بعد بیان ببندند بگند آهان تعدیل سود شد 2000 ریال !!!!
                          البته یک نکته خالی از لطف نباشه که بگم اگه تو گزارش 3 ماهه سود حاصل از سرمایه گذاری خالی بوده شاید دلیل باشه بر این که کربن منتظره پسهند و دوده صنعتی هم گزارش 3 ماهه خودشان را بدهند اون وقت یهو ببنده و ...
                          در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                          یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

همین کثافت گاریا رو دیدن تو بورس ایران که از سازمان جهانی مارکتینگ اخراجش کردن! !! جا داره یه شعری رو برای کسانی که هنوز با سهم موندن بخونم -- یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور ..... گلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور .

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                              همین کثافت گاریا رو دیدن تو بورس ایران که از سازمان جهانی مارکتینگ اخراجش کردن! !! جا داره یه شعری رو برای کسانی که هنوز با سهم موندن بخونم -- یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور ..... گلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور .
                              آناهیتا عزیز خیلی از شما ممونم باور کنید تو این چند روز افت این سهم را تو تمامی سایتها به بورس تبریز نسبت میدهند !!! و چه حرفها و تهمتهایی که چه علنا" و چه با پیغام خصوصی در سایت همسایه و... نصیب من نشد ولی من ایمان دارم و مطمئنم که جواب این صبرمان را تو این روزهای عزیز رمضان خواهیم گرفت انشالله وجدان و آگاهی و دانش روزی بر باطل و احساسات کذب غلبه نماید آمین
                              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

بورس تبریز عزیز شما و تحلیلهای درستت که جای خود داره...ولی گزارش خودشرکت و نگاه به زیر مجموعه هاش داره داد میزنه که سهم پتانسیل سود بالایی داره...

ولی یه چیزی تو بازار بورس رسمه اونم اینکه سهامدارا فقط همون روز معاملات رو نگاه میکنند ومثلا حتی صبر 2 یا 3 ماه دیگه رو ندارند تا سهم به ارزشش برسه...

به هر حال ما تو بورس از این قصه ها زیاد دیدیم... غبشهر 950 تومانی با صف فروشش.. شاراک 750 تومانی 3-4 ماه پیش...قصه هایی که برای بترانس 4 سال پیش دراوردند

در مجموع سهم از نظر بنیادی هیچ مشکلی من نمیبینم و اتفاقا جزو سهمهای رده بالای بنیادی بورس ایرانه...تکنیکالی هم در کانال صعوده و روند صعودیه...

ما در سپرده گزاری در بانک مثلا تا یکسال صبر میکنیم تا به یه سود 20 درصدی بعد از یکسال برسیم ولی در بورس طاقت حتی صبر 3ماهه برای یه سود مثلا 50 درصدی نداریم
                                باز هم هر کسی مختاره با تحلیل خودش خرید و فروش کنه و سهمش رو حتی زیر قیمت ارزنده اصلیش بفروشه...
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X