کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • space_mohamad
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 313

تکنیکالی فردا روز مهمیه ... اگه منفی بخوره میتونه تا 500 یا حتی پایینتر بیاد ...
    من امروز قبل صف شدن فروختم ولی نه به خاطر اینکه سهم بدیه ... بلکه امیدوارم بعد از گرفتن چن نوسان توی یه چند سهم با قیمت پایینتر وارد میشم باز
    البته امیدوارم که اشتباه نکرده باشم ;)
    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• anahita
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 769

چرا این گزارش کذایی رو دادن ؟ یعنی بلانسبت ملت رو گوسفند فرض کردن ؟؟؟؟!!!!؟! X-(
      *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
        سلام جناب آقای سلطان بورس
        واقعا باعث تاسف است که برخی سهامهای پرپتانسیل همچون کربن و یا برخی سهامهای دیگر واقعا قربانی رانت اطلاعاتی و عدم گزارش شفاف یا بعضا گزارشی بسیار محتاطانه میدهند که باعث ضربه زدن کوتاه مدت به سهام میگردند یک سوال از شما و دوستان شما دارم اگر جنابعالی گزارشات پسهند را مطالعه کرده باشید اخیرا " با تعدیل مثبت عملیاتی و همچنین فروش زمینها به هامون کیش سودش به رقم 2850 رسیده که سهم تا حوالی 12000 ریال رشد کرد و خودش در گزارش امسالش آورده است و گفته 50 درصد این سود را تقسیم میکنه سوالم این است چرا کربن به این موضوع فروش زمین اشاره کرده ولی
        تو سودش اعمال نکرده ؟ اگه معامله قطعی نیست چرا پس پسهند تو گزارش سودش لحاظ کرده ؟ اگر قطعی است معامله چرا کربن نمیاره ؟ به گفته یکی از دوستان که تو مجمع بوده اشاره داشت که خود مدیر عامل گفنه ما کل سود سال قبلمون را تو این سه ماهه اول 92 بدست آوردبم و از طرفی مدیر عامل گفته بود که به دنبال کسب مجوز برای صادرات هستیم !! حالا تو گزارش 3 ماهه اشاره شده که نزدیک یک ملیون دلار صادرات داشتند که در مقابلش تجهیزات و ... وارد کرده اند !
        من تعجب میکنم گزارشی که سر تا پا بوی پیشرفت و تعدیل میدهد و نزدیک 9 درصد هم تعدیل مثبت کرده و در آینده حرفها برای گفتن زیاد خواهد داشت این جوری مورد آماج فروش قرار میگیرد بخدا اگه سهمی دیگه ایی 20 درصد تعدیل منفی میداد این قدر صف فروش نمیشد من الان هم میگم کربن تو آینده 10000 ریال را خواهد دید خودم هم اصلا فروشنده نیستم تو پایین هم باز اضافه خواهم کرد بنده به عنوان یک سهامدار چز این قدرت و جرات را ندارم که به دوستان و عزیزان این سایت بخواهم ضرر و زیان بزنم اصولا با این سهم باید بنیادی فکر کرد و سهامدارای کرد آنهایی که این سهم را دارند و در قیمتهای بالا خرید کرده اند مطمئن باشند هیچ گاه ضرر نخواهند کرد اگر کمی صبر داشته باشند
        دوست عزیز من هم میدونم تا آخر سال 150 تا 200 میسازه ولی صحبت من این هست که چرا قبل از گزارش دادن باید شایعه تعدیل 40 تومان سود عملیاتی بکنیم که این بشه عاقبت امروز سهم
        من صحبتم فقط عدم ارائه اطلاعات غلط هست
        کسی که میاد اینجا همش میگه من خبر دارم که فلان سود داده یعنی خبر داره . و رو حرف شما حساب باز میکنن
        شما میای میگی 40 سود عملیاتی ، وقتی گزارش میاد سود عملیاتی میشه 12 تومان خوب طرف دیگه گزارش نمیخونه و فقط تو ذهنش این هست که قرار بوده 40 عملیاتی سود بده و شده 12 تومان و در نتیجه میشه گزارش بد
        متاسفانه متاسفانه 98% اطلاعاتی که دوستان در این سایت ها قرار میدن همش از شایعاتی هست که آخرش هم غلط از کار در میاد و عاقبش میشه هم ضرر برای خودش و هم برای خواننده

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
          چرا این گزارش کذایی رو دادن ؟ یعنی بلانسبت ملت رو گوسفند فرض کردن ؟؟؟؟!!!!؟! X-(
          آقا گزارش اگر از نظر شما کذایی هست فردا بفروش تا خیال خودت راحت بشه

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

من خانمم نه آقا :| احتمالا تو روزهای آینده خالی کنم . به نظرم انتظارات از این سهم خیلی بالا رفته بود و این پوشش 3 ماهه باعث افت و نزول میان مدت سهم میشه ، البته من مقدار زیادی رو رو 545 خالی کرده بودم ، اما این باقی مونده ها رو هم احتمالا باید رد کنم بره .
            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

چه پاقدم نحسی داشتX-(
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• eslami
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 789

بورس بازی کار هر کسی نیست............باید صبر داشته باشی. اگر فاقد این خلق و خو هستید.....پیشنهاد میکنم از بورس دوری کنید.
                بنظرم کربن از هفته بعد متعادل بشه و بعد آروم آروم بالا بره.

نظر

• nazi
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 65

دوستان عجله نکنن فعلا نوسانگیری رو بزارین کنار L-)
                  اگه سهمی رو با تحلیل خرید کردین دیگه شک نکنید :->
                  جو منفی ندید
                  این حرفم یادتومن باشه :>:D<
                  کربن برمیگرده
                  یه گروه دارن خارج میشن بزارید برن =;

نظر

• immortal44
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 252

دوستان عزیز کربن سهم بسیار خوبیه ولی به خاطر اینکه مدیرانش تمامی ایتمها رو در نظر نگرفته بودن واسه 3 ماه ، و انتظار سهامدارنش بیش از این بود به همین خاطر یک جو روانی فروش بروی سهم حاکم شده ، همان طور که قبلا گفتم کربن بدون تعدیل در یک کانال صعودی قرار دارد و در قیمت 522 کاملا بر می گردد ، حالا شرایط رو بررسی کنین ببینین آیا ارزش داره بفروشین یا نه
                    آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• Smart Trader
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 142

توی بورس هرکسی نتیجه تفکرات خودش را می گیرد
                      ببین فکر می کنند با دو روز منفی کار سهم تمام شده است و باید ازش خارج شوند!!!!!!
                      اینها انگار اصلاض توی بازار نیستند....دیروز اکثر نماد ها قرمز بودند....انتظار معجزه دارید.....؟؟؟
                      [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• omidbn
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 58

اساتید من امروز اضافه کردم نظرتون چیه؟؟؟؟میانگینم 500 هستش.
                        آخرین ویرایش توسط omidbn؛ 2013/07/17, 09:00.

نظر

• hamedsh
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 160

گزارش حسابرسی نشده و فقط شامل تعدیل حاصل از لاستیک سهنده دوستان همین احساسی بودن ها ایران رو به باد داد

نظر

• ghavimi
                            عضو جدید
                            • Jun 2013
                            • 11

با سلام.
                            بحث فقط شکربن نیست کل سهم های بازار داره اصلاح می کنه اکثر سهام های با فاند قوی چند روزه دارن منفی می خورن .ولی تحلیل بلند مدت رو که هر ساعت با نوسان صف و فروش دوباره بهش فکر نمی کنن ! این یعنی تحلیل بلند مدت و ترید کوتاه مدت.
                            صبر کنیم روی مقاوومت 520 تصمیم بگیریم منطقی تره

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

این جمله را برای ولصنم نوشتم عینا برایشکربن هم تکرار می کنم:

این صف فروش شدن بمثابه ذخیره شدن انرژی پتانسیل در سهم است و روزی که تبدیل به انرژی جنبشی شود انگشت حیرت به دهان فروشندگان فرو می کند.

نظر

• آذرآبادگان
                                کاربر فعال
                                • Dec 2012
                                • 1140

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                                این جمله را برای ولصنم نوشتم عینا برایشکربن هم تکرار می کنم:

این صف فروش شدن بمثابه ذخیره شدن انرژی پتانسیل در سهم است و روزی که تبدیل به انرژی جنبشی شود انگشت حیرت به دهان فروشندگان فرو می کند.
                                نزدیک ترین مثال همین پتایر هست که دیروز و امروزش را کافیست با هم مقایسه کنید
                                اگر دامنه باز بود همین امروز به جای -2.86 روی +4 همین صف میلیونی ایجاد میشد
                                در حالی که پس از آن گزارش ضعیف ، چند روزی همه توی صف فروش بودند!!!!!!
                                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

در حال کار...
                                X