اگر کسی کمی فاندامنتال بلد باشه ، کمی ، لازم نیست تحلیلگر حرفه ای باشه ، راحت با مقایسه صورت های مالی با 3 ماهه آخر سال پیش خیلی چیزها دستگیرش میشه . من فعلا دارم راجع به عملیاتی سهم صحبت میکنم و کاری با زمین پسهند ندارم که تو خود گزارش 9 ماهه و 12 ماهه کربن که توی کدال موجوده ذکر شده وقتی خود سهند سود زمین رو تاثیر بده کربن هم اجازه داره تاثیر بده! !! من به این موضوع کاری ندارم که اینو تاثیر ندادن . وقتی سود شدوص بیاد چیزای بیشتری روشن میشه البته شدوص هم ممکنه 3 ماهه انتظار کامل براکرده نکنه برای اینکه 1 ماه تعطیل بوده . یه حرفی هم دارم با دوستان گرامی که از منفی خوردن و گزارش ناراحت هستند . وارن بافت روی سهام کوکا کولا 10 سال صبر کرد تا سود عالی گرفت ولی ما سهامدارا دوست داریم یه سهمی رو بخریم بعد از یه ماه 200% سود بده . ولی اینطوری همیشه نا امید و سرخورده میشین . کمی واقع بین باشید ، هر آماتوری میتونه تشخیص بده که تو این گزارش کثافت کاری شده و کاملا مشهوده که این کار برای سوار شدن افرادی خاص هست . این رو از روند معاملات در آینده میتونید تشخیص بدید . ببخشید طولانی شد .
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
من رفیق فابم تو یکی از بخش های سازمان بورس کار میکنه جایی که اطلاعات دست اول میاد براش تا حالا 90% آماراش درست بوده آقای ....
پاکسانو به گفته اون 430 خریدم 2100 فروختم.فاذر رو رو 212 خریدم.شبندر رو زیر 800 روزایی که صف بود خریدم. کربن رو هم روی 320 تا 504 خریدم جالب اینجاست که سبد خودش 50% کربن اصلا نگاش نمیکنه میگه بالای 1000 میفروشمش بهتون قول میدم به زودی بر میگرده من با راهنمایی های این آقا سرمایه 3 میلیونیمو 42 میلیون کردم تو کمتر ازیکسال.البته بیشتر این سرمایه رو مدیون شتران هستم 220 تا داشتم و وام 4 میلیونیه بانک ملت.به دلتون بد راه ندید.راستی این آقا بشدت رو شاراک هم مثبت بود اما متاسفانه بسته شد و نتوانستم بخرم.
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postآناهیتا عزیز خیلی از شما ممونم باور کنید تو این چند روز افت این سهم را تو تمامی سایتها به بورس تبریز نسبت میدهند !!! و چه حرفها و تهمتهایی که چه علنا" و چه با پیغام خصوصی در سایت همسایه و... نصیب من نشد ولی من ایمان دارم و مطمئنم که جواب این صبرمان را تو این روزهای عزیز رمضان خواهیم گرفت انشالله وجدان و آگاهی و دانش روزی بر باطل و احساسات کذب غلبه نماید آمین
آقا ما که امروز اضافه کردیم :) ، همچنان هستیم باسهم تا آخرش. ضمنا من همیشه از صحبتای شما استفاده کردمو میکنم و به این سهم ایمان دارم و هفته بعدم اگه نقد باشم بازهم اضافه خواهم کرد.
بازم ممنون از شما
نظر
-
با اجازه بچه های خوب این تالار میخوام یه جنبشی راه بندازم به عنوان جنبش سبز نگهداری شکربن البته دوستان توجه داشته باشن منظور از سبز یعنی اینکه این سهم باید همیشه سبز پوش باشه هدف این جنبش اطلاع رسانی در خصوصه پتانسیل های نهفته شرکت باشه. دقت کردید تو این دو روز حقوقی نفروخته!؟
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postبا اجازه بچه های خوب این تالار میخوام یه جنبشی راه بندازم به عنوان جنبش سبز نگهداری شکربن البته دوستان توجه داشته باشن منظور از سبز یعنی اینکه این سهم باید همیشه سبز پوش باشه هدف این جنبش اطلاع رسانی در خصوصه پتانسیل های نهفته شرکت باشه. دقت کردید تو این دو روز حقوقی نفروخته!؟
از قضا براي بهبود روند سهم بايستي اشخاصي كه با حرف ديگران وارد سهم شده اند و هيچ شناختي از بورس و سهم و .. ندارند
از سهم خارج شوند تا با هر وزش بادي صف خريد و صف فروش ايجاد نشه...سهامداري كه فاند سهم را ميشناسه با خيال راحت
كنار وايسه و فقط نظاره گر باشه تا بازار خودش روند را در مسير درستش قرار بده...در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
سلام دوستان
من از چند ماه پیش شکربنی شدم. با تموم نوساناتش هیچی ازش کم نکردم.پی فرصتی هستم بیاد پایین تر وسهامهای دیگه ای که دارم رو به این سهم تبدیل کنم حتی شیران..
ولی فعلا توی سهمی به نام شدوص گیر کردم که مثل برادر شکربن هستش. نمیدونم ازش خارج بشم و تبدیلش کنم به همین شکربن یا نه.اگه از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postآناهیتا عزیز خیلی از شما ممونم باور کنید تو این چند روز افت این سهم را تو تمامی سایتها به بورس تبریز نسبت میدهند !!! و چه حرفها و تهمتهایی که چه علنا" و چه با پیغام خصوصی در سایت همسایه و... نصیب من نشد ولی من ایمان دارم و مطمئنم که جواب این صبرمان را تو این روزهای عزیز رمضان خواهیم گرفت انشالله وجدان و آگاهی و دانش روزی بر باطل و احساسات کذب غلبه نماید آمین
اولاً خوشحالم که دوستان خیلی خوبی هستند که با تحلیل دارند گروهی را که نمیدانند چه در گزارش گذشته را روشن می کنند و این برای سهم خیلی خوب هست و باعث برطرف شدن خیلی ابهامات میشود
ثانیاً:
آقای بورس دوست عزیز
شما اصلاً خودت را ناراحت نکن
همین دوستانی که میگوید اومدن واین حرفها رو زدن...اگر سهم میشد 700 ...می آمدند و تشکر می کردند؟؟؟؟
ما از چندین ماه پیش در تاپیک پست می زنیم...اما همیشه گفتیم>>>>
اول تحقیق ...بعد خرید
حالا اگر سهم 2 روز منفی بخوره یا اصلاح کنه...یا مدیران شرکت گزارش دلخواه بگذارند روی کدال ....تقصیر شما یا امثال دوستانی که میآیند و تحلیل می کنند نیست...
خود فرد باید بتونه تحلیل کنه و تصمیمی بگیره....
دوستان موفق باشید[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postسلام ، دوستان تغییرات کربن را در یکی دو روز آینده خوب زیر نظر داشته باشید . این سهم در داخل ابر ایچیموکو قرار دارد و احتمال ریزش سنگین وجود دارد .
گزارشات شرکت هم فقط نشان از روند رو به رشد عملیاتی و بهبود وضعیت بنیادی شرکت دارد شیوه معاملات سهم هم
در نوع خودش بسیار جالب و جهت دار پیش میرود...لذا بسیار دور از ذهن می بینم ریزش سنگین مد نظر شما را.........در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر