کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • motenaweb
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 226

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
    اگر شما قدرت تحلیل داشتید و گزارشات شرکت را با دقت مطالعه میکردید و خودتان به قول خودتان بنیادی بررسی میکنید و نیم نگاهی به نوشته های خودم مینداختید میفهمیدید که سه ماهه 528 ریال با احتساب فروش زمین پسهند میتوانست شرکت اعلام کند در مورد گفته سود عملیاتی 45 تومن اشاره من به گفته خود مدیر عامل بود که دوستم در مجمع سوال کرده بود و ایشان گفته بودند ما کل سود سال 91 ریال در سه ماهه اول سال 92 محقق کردیم این یعنی چه ؟ البته ایشان درست میگویند من این را توانستم بفهمم شما که بنیادی کار میکنید نمیدونم چرا نتونستید بفهمید ؟ اگر شرکت میومد تمامی پارامترها را یهو به بازار اعلام میکرد که سهم یه کله میرفت تا 15000 ریال و از مطلوبیت میافتاد سهم باید با گذشت زمان ارزندگی هاش نمایان بشود در ضمن بنده در آن زمان نه توصیه به خرید نه توصیه به نگهداری و نه توصیه به فروش دارم بلکه من از ابتدا تو تایپیکم ( شنیده ها از این ور ... ) هم گفتم من شنیده هامو اینجا مینویسم و تصمیم با خود سهامدار است اگر قرار باشه با حرف این و اون ما خرید و فروش کنیم و بعد که ضرر کردیم تقصیرها را گردن طرف بیندازیم که نمیشه !!! من اساتیدی را میشناسم تو این سایت و سایت بورکس که از صدرا حرف میزدند و 790 ریال به من پیغام خرید دادند سهم 100 درصد هم بازدهی داد ولی چون من تکنیکال اصلا نیستم و بنیادی به سهم نگاه میکنم ضمن تشکر نه تعریف کردم نه تخریب !!! دوستان نمودار کشیدند و تحلیل این درک خود افراد است که سهم را بخرند یا نه حالا صدرا اومده برعکس سه ماهه این همه ضرر محقق کرده الان هم دارن مینوسیند و تحلیل میکنند حالا ما بیاییم اونها را متهم کنیم که شما گفتید و ما خریدیم حالا اینجوری شده ؟؟؟ دوست عزیز نظریات اون افراد هم محترمه ولی تصمیم گیرنده خودتی من وقتی میبینم صدرا این همه ضرر داره در مقابلش پروژه های خوبی هم داره یه نمونه جزیره صدرا و ... ولی خب متاسفانه افراد دزد و بیسواد سکان این شرکت را دردست دارند والا منم میدونم صدرا اگه شفاف گزارش بده بالای 1000 ریال سود این شرکت است این یه نمونه برای شما مثال بود در ضمن خانم آناهیتا یکی از کاربران محترم سایت میباشند ایشان اشاره داشتند که در سایتها شنیده شده که از کربن 3000 ریالی صحبت میکنند البته من میدونم منبع این خبر چه کسانی بودند همین دوستان وپترو که شب و روز سهم را پارو میکنند دو هفته تمام فاز منفی قوی میدادند انشالله که کبسه ها پر شد اون وقت به به چه چه هاشون شروع میشود در ضمن سرکار خانم آناهیتا مختارند سهم را بخرند تو 550 بفروشند بیایند پایین 4650 ریال بخرند فردا چهارشنبه بفروشند اختیار هر کسی دست خودش است مساله اینجاست که نباید به شخصیت و حرمت افراد تو این سایت به کسی توهین شود
    آقا سلام
    صحبت های متین شما را خواندم. با این سهم آشنایی زیادی ندارم. به نظر شما خرید 2000 تا 3000 این سهم با نگاه 3-4 ماهه مطلوب است؟ پتانسیل خوبی مثل واتی و شبدیس داره؟
    ممنون

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

اگر شما قدرت تحلیل داشتید و گزارشات شرکت را با دقت مطالعه میکردید و خودتان به قول خودتان بنیادی بررسی میکنید و نیم نگاهی به نوشته های خودم مینداختید میفهمیدید که سه ماهه 528 ریال با احتساب فروش زمین پسهند میتوانست شرکت اعلام کند در مورد گفته سود عملیاتی 45 تومن اشاره من به گفته خود مدیر عامل بود که دوستم در مجمع سوال کرده بود و ایشان گفته بودند ما کل سود سال 91 ریال در سه ماهه اول سال 92 محقق کردیم این یعنی چه ؟ البته ایشان درست میگویند من این را توانستم بفهمم شما که بنیادی کار میکنید نمیدونم چرا نتونستید بفهمید ؟ اگر شرکت میومد تمامی پارامترها را یهو به بازار اعلام میکرد که سهم یه کله میرفت تا 15000 ریال و از مطلوبیت میافتاد سهم باید با گذشت زمان ارزندگی هاش نمایان بشود در ضمن بنده در آن زمان نه توصیه به خرید نه توصیه به نگهداری و نه توصیه به فروش دارم بلکه من از ابتدا تو تایپیکم ( شنیده ها از این ور ... ) هم گفتم من شنیده هامو اینجا مینویسم و تصمیم با خود سهامدار است اگر قرار باشه با حرف این و اون ما خرید و فروش کنیم و بعد که ضرر کردیم تقصیرها را گردن طرف بیندازیم که نمیشه !!! من اساتیدی را میشناسم تو این سایت و سایت بورکس که از صدرا حرف میزدند و 790 ریال به من پیغام خرید دادند سهم 100 درصد هم بازدهی داد ولی چون من تکنیکال اصلا نیستم و بنیادی به سهم نگاه میکنم ضمن تشکر نه تعریف کردم نه تخریب !!! دوستان نمودار کشیدند و تحلیل این درک خود افراد است که سهم را بخرند یا نه حالا صدرا اومده برعکس سه ماهه این همه ضرر محقق کرده الان هم دارن مینوسیند و تحلیل میکنند حالا ما بیاییم اونها را متهم کنیم که شما گفتید و ما خریدیم حالا اینجوری شده ؟؟؟ دوست عزیز نظریات اون افراد هم محترمه ولی تصمیم گیرنده خودتی من وقتی میبینم صدرا این همه ضرر داره در مقابلش پروژه های خوبی هم داره یه نمونه جزیره صدرا و ... ولی خب متاسفانه افراد دزد و بیسواد سکان این شرکت را دردست دارند والا منم میدونم صدرا اگه شفاف گزارش بده بالای 1000 ریال سود این شرکت است این یه نمونه برای شما مثال بود در ضمن خانم آناهیتا یکی از کاربران محترم سایت میباشند ایشان اشاره داشتند که در سایتها شنیده شده که از کربن 3000 ریالی صحبت میکنند البته من میدونم منبع این خبر چه کسانی بودند همین دوستان وپترو که شب و روز سهم را پارو میکنند دو هفته تمام فاز منفی قوی میدادند انشالله که کبسه ها پر شد اون وقت به به چه چه هاشون شروع میشود در ضمن سرکار خانم آناهیتا مختارند سهم را بخرند تو 550 بفروشند بیایند پایین 4650 ریال بخرند فردا چهارشنبه بفروشند اختیار هر کسی دست خودش است مساله اینجاست که نباید به شخصیت و حرمت افراد تو این سایت به کسی توهین شود
      من نمیدونم چرا منظور منو نمیگیرید
      شما که به گفته خودت میاید اینجا شنیده ها را قرار میدید یعنی یک خبر غیر موثق که شایعه هست
      جالبه که شما به طور رسمی میاید مقدار سود گزارش را قبل از ارسال میگید و حالا حرف شما میشه شنیده ها و بعد تصمیم با خود سهامدار
      در حرف های شما نکات جالبی هست . ولی به احترام سایت و بیشتر ادامه ندادن بحث دیگه من چیزی به شما نمیگم

نظر

• بورس تبریز
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 464

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        من نمیدونم چرا منظور منو نمیگیرید
        شما که به گفته خودت میاید اینجا شنیده ها را قرار میدید یعنی یک خبر غیر موثق که شایعه هست
        جالبه که شما به طور رسمی میاید مقدار سود گزارش را قبل از ارسال میگید و حالا حرف شما میشه شنیده ها و بعد تصمیم با خود سهامدار
        در حرف های شما نکات جالبی هست . ولی به احترام سایت و بیشتر ادامه ندادن بحث دیگه من چیزی به شما نمیگم
        شما هر چه دلتان میخواهد به من بگویید و من را متهم کنید برام مهم نیست بالاخره قضاوت شما این گونه است ولی خواهشا یک بار هم نوشته های من را بخوانید و به تحلیل و عقلانیت و نظرات سایر کاربران احترام بگذارید ممونم
        در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
        یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

شما هر چه دلتان میخواهد به من بگویید و من را متهم کنید برام مهم نیست بالاخره قضاوت شما این گونه است ولی خواهشا یک بار هم نوشته های من را بخوانید و به تحلیل و عقلانیت و نظرات سایر کاربران احترام بگذارید ممونم
          جناب آقای بورس تبریز نظرات شما و تحلیل های شما برام قابل احترام هست و هیچ توهین و بی احترامی نبوده
          در کل سعی کنید شایعه ای را نسنجیده و تا از صحت آن مطمئن نشدید در سایت قرار ندید
          با تشکر .
          موفق باشید . پایان

نظر

• بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

دوست من بورس تبریز سعی میکند اخبار و شنیده های خود را با دیگر کاربران مطرح و با آنها درمیان بگذارد شنیده های ما در مورد این سهم شایعه نبوده بلکه شنیده ها بوده اگر قرار باشه ما تمامی شنیده و اطلاعاتمون صحت و سقم داشته باشه و کاملا مطمئن باشیم که درسته یا نه باید همه صبر کنیم مثلا گزارش 3 ماهه یا 6 ماهه اول روی کدال بیاد بعد بیاییم عین اون را بگیم و تحلیل کنیم این سایتهای بورسی که الان ما نظرات خودمون و گفته و شنیده هامون را مینویسیم و با همدیگر تبادل میکنیم مکانی است برای ارائه بهتر افکار و در میان گذاشتن تجربیات و تحلیلهای بهتر نه تخریب همدیگر و خراب کردن شخصیت افراد من شخصا" از سرکار خانم آناهیتا به خاطر برخی اخبارشان و تحلیلهایشان صمیمانه سپاسگذارم امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشند همچنین شما و سایر دوستان التماس دعا
            در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
            یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• nazi
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 65

دوستان امروز یه نگاهی به سهامدارهای کربن انداختم
              یه شخص حقیقی حدود 5 میلیون سهم توی تاریخ 23/12/91 خریده بعدش سهم یه کله امده تا این 600
              چند تا نکته میشه برداشت کرد از این موضوع
              1. رانت بورسی چقدر خوبه ولی چرا به ما چیزی نمیرسه
              2.شخص حقیقی هنوز فروشنده نیست مطمئن باشید این سهم خیلی حرفا برای گفتن داره که فروشنده نبوده

من که توی قیمت 540 وارد شدم میخواستم ردش کنم ولی پشیمون شدم.
              دیگه تصمیم با خودتون برای فروش سهم رو مفت ندید...

منبع :http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...237&d=20130313

نظر

• احمدخان
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2032

سوفیا لورن رو از کجا گیر اوردی؟

نظر

• Arash007
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 541

بچه ها کربن گازشو گرفت

نظر

• bakhtiari
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 109

آره خدا رو شکر استارتشو زد.من که از همون اول بهش اطمینان داشتم نگران این منفی خوردن ها هم نبودم و سهامداری کردم.
                    اگه نیاز مالی نداشتم اون درصدی هم که خالی کردم هیچ وقت خالی نمیکردم
                    پرسود باشین

نظر

• eslami
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 789

کربن از نظر من........

کربن تو تایم 1ساعته رو خط روند صعودی نشسته و عکس العمل خوبی نشون داده.......

کربن هم تو macd & rsi واگرایی خوبی از خودش نشون داده!!!

کربن تو جامپ آخرش با 14 تا کندل تونسته سقف جدیدی بزنه ولی با 46 کندل نزولی نتونسته کف قبلیرو بزنه.......

مقایسه قدرت خریدار و فروشنده نشون از فاز اصلاح سهمه نه نزول!!! و صد البته این نزول به پایان خودش رسیده و به امید خدا شاهد سقف جدیدی در این سهم خواهیم بود.

با این تفاسیر تارگت اولیه کربن 650............ و تارگت بعدی 850...........

نظر

• مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

بله دوست من کربن یک مقاومت کوچک روی 530 دارد بعد تا 650 خواهد رفت .
                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• yousefip
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 42

سلام،با تشکر
                          بعضی دوستان خبر از احتمال تشکیل سر و شانه میدن،نظر شما چیه؟

نظر

• مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

سلام ، اگر در منطقه مقاومت 530 سهم گیر کنه احتمال تشکیل سر و شانه هست ولی با توجه به شرایط هفته آینده که بدلیل تحلیف ریاست جمهوری بازار مثبت خواهد بود بنظر بنده این مقاومت را رد خواهد کرد.
                            بمنظور موفقیت

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                              سلام ، اگر در منطقه مقاومت 530 سهم گیر کنه احتمال تشکیل سر و شانه هست ولی با توجه به شرایط هفته آینده که بدلیل تحلیف ریاست جمهوری بازار مثبت خواهد بود بنظر بنده این مقاومت را رد خواهد کرد.
                              سلام دوستان،مواظب باشين با تشكيل يه الگوي ساختگي از سهم پياده تون نكنن!!!٠
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                سلام دوستان،مواظب باشين با تشكيل يه الگوي ساختگي از سهم پياده تون نكنن!!!٠
                                دوست من
                                حتی اگر الگوی سر و شانه تشکیل بشود حتما میدانید که که از نظر تکنیکال بمعنی ایجاد یک روند صعودی است نه اینکه از سهم پیاده شوید.
                                بمنظور موفقیت

نظر

در حال کار...
                                X